LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2025 08:54 | Ανανέωση: 22 Ιανουαρίου 2025 09:08

Πετρούπολη: Επιδειξίας κυνήγησε κοπέλα (βίντεο)

Τι είπε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, κοπέλα που έπεσε “θύμα” επιδειξία στην Πετρούπολη. Οι φόβοι πως είναι ο ίδιος άνδρας που δρούσε στο Περιστέρι και οι περιπολίες των κατοίκων στις γειτονιές.

Ακόμη ένα περιστατικό αυτή τη φορά στην περιοχή της Πετρούπολης, προκάλεσε αναστάτωση, καθώς ο άνδρας που φέρεται να παρενοχλεί κοπέλες, συνεχίζει τη δράση του.

Σύμφωνα με όσα είπε η νεαρή κοπέλα στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, ένας άνδρας την ακολουθούσε το βράδυ, με κατεβασμένο παντελόνι, με το περιστατικό να έχει καταγραφεί από κάμερα.

Το περιστατικο αυτό θυμίζει την υπόθεση με τον άνδρα που επιδιδόταν σε όμοιες πράξεις στο Περιστέρι και έχει σκορπίσει τρόμο στους κατοίκους και έτσι κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα.

Μάρτυρας για τον επιδειξία του Περιστερίου, πριν λίγες ημέρες ανέφερε πως η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί για αυτά τα περιστατικά και έκανε αναφορά και για ένα περιστατικό σε δημοτικό σχολείο.

“Είχα αφήσει τηγ φίλη μου, 01:40 σε αυτόν τον δρόμο, λίγο πιο κάτω και συνέχισα για να πάω σπίτι μου ενώ μίλαγα με τη φίλη μου στο τηλέφωνο… Αντιλήφθηκα αυτόν τον άνδρα από πίσω μου, τον κοίταξα καλύτερα γιατί δεν κατάλαβα τι έκανε, ήταν με κατεβασμένο παντελόνι και ειχε το χέρι του στο “σημείο” και με ακολουθούσε. Εγώ άρχισα να περπατάω πιο γρήγορα και μπήκα σε ένα στενό. Έκλεισα το τηλέφωνο με τη φίλη μου και πήρα τον αδερφό μου να έρθει να με πάρει από τον κεντρικό, αυτός δεν συνέχισε να με ακολουθεί, είχε σταματήσει στη γωνία, συνέχισε να κάνει ό,τι κάνει", περιέγραψε η νεαρή.

Όπως περιέγραψε στη συνέχεια η κοπέλα, πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα εκείνο το βράδυ για να το καταγγείλει, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει καθώς όπως είπε “το τμήμα για τις καταγγελίες, στο ΑΤ της περιοχής, ήταν κλειστό και μου είπαν να πάρω το 100. Πήρα μετά το 100”.

Όπως περιγράφει στην κάμερα του ΑΝΤ1, κάτοικος της περιοχής, “ανησυχούμε γιατί ήταν στο Περιστέρι, από ότι έχω μάθει κάνει περιπολίες εκεί ο κόσμος, έχει αλλάξει περιοχή, γιατί φοβήθηκε εκεί από τις περιπολίες. Έχουμε παιδιά, οι μεγάλες και οι μικρές γυναίκες κινδυνεύουν από αυτόν τον άνθρωπο. Φοβόμαστε όλοι”.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Αγία Παρασκευή: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός που σκότωσε ηλικιωμένο και τον σκύλο του

Τουρκία: Θρήνος για την τραγωδία - Παιδιά ανάμεσα στα θύματα (εικόνες)

Σεισμός - Λέσβος: Κατολίσθηση βράχων και κλειστά σχολεία την Τετάρτη (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών23:59Βίρτους – Ολυμπιακός: Πέρασε από την Μπολόνια και κοιτάει ψηλά ο “Θρύλος”23:44Στον ουρανό της Αθήνας 3.000 φαναράκια για τη «Νύχτα των Ευχών»23:29Επίθεση με μαχαίρι και χλωρίνη σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία - 15 τραυματίες23:14Στους δρόμους παραμένουν οι αγρότες - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς22:59Ασία: 21 χρόνια από το φονικότερο τσουνάμι στην ιστορία22:45Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Εύβοια (εικόνες)22:31Amber Alert Hellas: Αρπαγή 8χρονου από την μητέρα του22:17Euroleague: Πέμπτη διαδοχική νίκη η Μακάμπι, με κατοστάρα επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι22:02Παρίσι: Νεαρός μαχαίρωσε 3 γυναίκες σε ισάριθμους σταθμούς του Μετρό21:48Νέα περιστατικά με μετανάστες στα νότια της Κρήτης 21:33Γερμανία: Ταξιδιωτική οδηγία για όσους επισκέπτονται την Τουρκία21:19Πέθανε ο διάσημος λυράρης Μανώλης Σκουλάς21:05Τζανάκης στον ΑΝΤ1: Η επιδημία αναπτύχθηκε νωρίτερα φέτος - Τι πρέπει να προσέξουμε 20:51Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη - Δύο άτομα απανθρακωμένα20:37Το ασήμι ξεπερνά τα 75 δολάρια ανά ουγγιά για πρώτη φορά στην ιστορία 20:23Ant1 Sports: Σενάρια για την επιστροφή Φορτούνη και Τσιμίκα… στο λιμάνι20:09Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο19:55Αταλάντη: Σκύλος δάγκωσε και ακρωτηρίασε γυναίκα - Έχασε δύο δάχτυλα19:40Ροδόπη: Σε κατάσταση σοκ η μητέρα - Δεν γνωρίζει για τον θάνατο του 7χρονου γιού της19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο