LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2025 15:18

Καιρός: Βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Τετάρτη

Που αναμένονται σποραδικές καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Πως θα κινηθεί ο υδράργυρος. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.


 

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τετάρτη, προβλέπονται βροχές στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στην περιοχή της Κρήτης από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο τους 14 με 17 και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και στις Σποράδες βορειοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 05  έως 13 βαθμούς Κελσίου και στις Σποράδες από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στην κεντρική Μακεδονία τις πρώτες πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές μέχρι το μεσημέρι. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ήπειρου 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις, με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και στην Κρήτη από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και μέχρι το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί-βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια 3-4 βαθμούς χαμηλότερα)

Ο καιρός την Πέμπτη

Για την Πέμπτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, κυρίως στην ανατολική και στη νότια νησιωτική χώρα το πρωί, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις, στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις, 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ο υδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια τους 11 με 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 14 με 16 και τοπικά στα δυτικά και νότια τους 17 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 16 με 18 και τοπικά στην Κρήτη τους 19 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣτρατής Λιαρέλλης για Γιώργο Παπαδάκη: Ο Γιώργος ήταν ένας αυθεντικός άνθρωποςΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Ο Στρατής  Λιαρέλλης ο εντεταλμένος σύμβουλος ANTENNA GROUP, μίλησε για τα 35 χρόνια που τον συνέδεαν με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η δήλωση του Προέδρου του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρή Κυριακού, για την απώλεια του Γιώργου ΠαπαδάκηΧθες 22:59 | Ειδήσεις

Ο αποχαιρετισμός του κλείνει με σεβασμό και ειλικρινή ευγνωμοσύνη, με τη σκέψη του να βρίσκεται στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη.

Λιάγκας για Παπαδάκη: Ήταν ένας καλός πατέρας, καλός σύζυγος, αγαπούσε όλους τους ανθρώπουςΣήμερα 10:28 | Ειδήσεις

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας, μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Γιώργου Παπαδάκη.

Καλημέρα Ελλάδα – Γιώργος Παπαδάκης: "Λύγισε" στον αέρα η αρχισυντάκτρια του "Έκανε τόσα όνειρα και δεν πρόλαβε να τα ζήσει"Σήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Με λυγμούς το τελευταίο αντίο από την Άννυ Ζιώγα, αρχισυντάκτρια της εκπομπής για δεκαετίες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γαλλία: Επιβάτης τρένου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο πρόσωπο την ώρα που κοιμόταν 13:58Μαρινάκης για Παπαδάκη: Σίγησε μια από τις επιδραστικότερες φωνές της ελληνικής τηλεόρασης13:44Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Ταϊρίκ Τζόουνς 13:30Ο Ζελένσκι διόρισε οικονομική του σύμβουλο την πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Καναδά13:16Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 34χρονος μετά από έκρηξη λέβητα στο σπίτι του13:01Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά για τα Θεοφάνια τα μπλόκα12:47Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές, καιταιγίδες και χαλάζι12:33Τέρενς Κουίκ για Γιώργο Παπαδάκη: Ίσως είναι το πιο βαρύ αντίο να το λέω για το Γιώργο Παπαδάκη…Α ρε Γιώργο γιατί το έκανες αυτό12:18Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το black out στο FIR Αθηνών12:04Διαδήλωση στη Βενεζουέλα με αίτημα την απελευθέρωση του Μαδούρο11:50Τρίκαλα: Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες11:35Οι πολιτικοί αποχαιρετούν τον Γιώργο Παπαδάκη (βίντεο)11:21Κώστας Γιαννόπουλος στο Καλημέρα Ελλάδα: Οι καλές στιγμές της τηλεόρασης ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης11:07Λιάγκας για Παπαδάκη: Ήταν ένας καλός πατέρας, καλός σύζυγος, αγαπούσε όλους τους ανθρώπους 10:53Στρατής Λιαρέλλης για Γιώργο Παπαδάκη: Ο Γιώργος ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος10:38Καλημέρα Ελλάδα – Νικόλας Βαφειάδης: Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν μοναδικός10:25Καλημέρα Ελλάδα – Γιώργος Παπαδάκης: "Λύγισε" στον αέρα η αρχισυντάκτρια του "Έκανε τόσα όνειρα και δεν πρόλαβε να τα ζήσει"10:10Κινηματογραφική καταδίωξη στον Πειραιά09:56H Mαρία Μπαλοδήμου αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδάκη - Δεν το πίστευα...Έλεγα είναι fake news09:42Τάσος Αρνιακός: Είναι δύσκολο να πιστέψω, ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι πια κοντά μας09:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο