LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2025 10:16

Βόλος: Στο νοσοκομείο 14χρονη από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ

Για το περιστατικό συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο και ποιά η απόφαση της έδρας. 

Αλκοόλ - μπαρ - ποτό - ουίσκι

“Δεύτερη ευκαιρία” έδωσε την Δευτέρα η έδρα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο ενός γνωστού καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης, το οποίο σέρβιρε κρασί σε μία 14χρονη, με αποτέλεσμα η ανήλικη να χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Στις 22:50 το βράδυ του Σαββάτου, υπάλληλοι της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, μετέβησαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείο Βόλου έχοντας ειδοποιηθεί για μία ανήλικη, η οποία είχε καταναλώσει υπερβολική δόση αλκοόλ.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στα Επείγοντα, είδαν την 14χρονη ξαπλωμένη σε φορείο ασθενών γιατί ζαλιζόταν, αλλά σε καλή κατάσταση. Η ανήλικη συνεργάστηκε άψογα με τους αστυνομικούς, έδωσε τα στοιχεία που της ζήτησαν και εκείνοι κάλεσαν τους γονείς της, οι οποίοι όμως δεν βρίσκονται στον Βόλο γιατί η μαθήτρια ζει στην πόλη μαζί με την γιαγιά της.

Η ανήλικη εξήγησε στους αστυνομικούς πως, κατά τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, μαζί με τους φίλους της, πήγε στο συγκεκριμένο καφέ-μπαρ για να διασκεδάσουν και ήπιε συνολικά οκτώ ποτήρια κρασί. Αποτέλεσμα, μετά από λίγη ώρα, να μην αισθάνεται καλά και να χρειάζεται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να την περιθάλψουν.

Οι αστυνομικοί, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, πήγαν στο κατάστημα το οποίο σέρβισε αλκοόλ στην ανήλικη και συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο του μαγαζιού, καθώς δεν μπορούσε να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης.

Η 25χρονη υπάλληλος εισόδου του καφέ-μπαρ, ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου πως ο 34χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είναι άρτιος στην δουλειά του. Όπως τόνισε, όταν εκείνη βλέπει θαμώνες που μοιάζουν να μην έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ζητά να δει τις αστυνομικές τους ταυτότητες και αν όντως δεν είναι 18 , ενημερώνει τους υπαλλήλους του καταστήματος προκειμένου να μην τους σερβίρουν αλκοόλ. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, το περασμένο Σάββατο είχε πάρα πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα η νεαρή να καταφέρει να “ξεφύγει” του ελέγχου και να φθάσει στα χέρια εκείνης και της παρέας της, άφθονο κρασί.

Ο Εισαγγελέας, συνυπολογίζοντας την καλή διαγωγή του 34χρονου και την διαβεβαίωσή του πως την επόμενη φορά θα είναι πολύ πιο προσεκτικός, ζήτησε την αθώωσή του λόγω αμφιβολιών, αίτημα που έγινε δεκτό από το Δικαστήριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Εθνική Οδός: Φωτιά σε νταλίκα - Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός (εικόνες)

Ντόναλντ Τραμπ: Ο χορός με την Μελάνια, το YMCA με το... σπαθί και ο Κιμ Γιονγκ Ουν (βίντεο)

Νιγηρία: εκατόμβη νεκρών από την έκρηξη βυτιοφόρου


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Νομοθετική ρύθμιση λύνει το πρόβλημα δόμησης για οικισμούς με λιγότερους από 2.000 κατοίκους13:26Τραγωδία στη Λάρισα: Πέθανε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο13:12Πειραιάς: Συνελήφθησαν ανήλικοι με "γκάμα" ναρκωτικών σε σακίδιο12:59Πως να προστατέψεις το αυτοκίνητο σου από τον ήλιο;12:45Μεταναστευτικό - Μητσοτάκης: Θα διασφαλίσουμε ότι τα σκάφη δεν θα αναχωρούν καν από τις ακτές της Λιβύης (εικόνες)12:31Μεσολόγγι: Ομόφωνα ένοχος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου 12:15Δίκη Φιλιππίδη - Εισαγγελέας: Απαλλαγή του ηθοποιού και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού11:59Αργολίδα: Κουκουλοφόροι ανατίναξαν ATM - Πυροβόλησαν τους αστυνομικούς για να γλιτώσουν (εικόνες) 11:45Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση θα κριθεί από το σύνολο του έργου της και όχι μόνο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ11:31Καισαριανή: Μηχανή "καρφώθηκε" σε φορτηγάκι - Σε κρίσιμη κατάσταση δύο άτομα στη ΜΕΘ (βίντεο)11:15Μέγαρα: 36χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε μητέρα, αδερφή και θείο10:50Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αυτοκίνητο εντός υπογείου πάρκινγκ - Καταστράφηκε ολοσχερώς (εικόνες)10:32Ασπρόπυργος: Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα - Έγιναν δύο συλλήψεις 10:15Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη μέσα σε αυτοκίνητο 09:58Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Όλη η διαδικασία09:41Λάρισα: Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε 12χρονη - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (εικόνες)09:24Κρήτη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση - Διακινούσε πυρχομαχικά (βίντεο)09:07Έρευνα ΑΝΤ1: "Χρυσάφι" οι θέσεις πάρκινγκ - Πόσο κοστίζουν στο κέντρο της Αθήνας 08:50Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς: Κίτρινος συναγερμός σε 23 περιοχές08:36Ρόδος: Άνδρας έπαθε ανακοπή στο αεροδρόμιο - Τον επανάφερε στην ζωή μία γιατρός με ΚΑΡΠΑ (βίντεο)08:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο