LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 17 Ιανουαρίου 2025 12:09

Μάντσεστερ Σίτι - Χάαλαντ: Το “χρυσό συμβόλαιο” μέχρι το 2034

Ποιο μυθικό ποσό έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι, για τον 'Ερλινγκ Χάαλαντ που έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League.

Χάαλαντ

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ υπέγραψε συμβόλαιο ζωής με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η πρωταθλήτρια Αγγλία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νορβηγό σούπερ σταρ έως το καλοκαίρι του 2034!

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Χάαλαντ έληγε το 2027, υπέγραψε την επέκταση του κατά εννιάμισι χρόνια και είναι πολύ πιθανό να παίξει τελικά όλη του την καριέρα στη Σίτι, καθώς το 2034 θα είναι 34 ετών.

Αυτό είναι ένα μεγαλύτερα συμβόλαια στην Ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού και αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει σε αυτό ρήτρα αποδέσμευσης, έως το καλοκαίρι του 2029.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο και που κοιτάζω μπροστά έχοντας πολύ περισσότερο χρόνο σε αυτό το σπουδαίο σύλλογο», δήλωσε σχετικά ο Χάαλαντ και συμπλήρωσε:

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος, γεμάτος φανταστικούς ανθρώπους με εκπληκτικούς υποστηρικτές και είναι το είδος του περιβάλλοντος που βοηθάει για να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του κάθε αθλητή. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πεπ Γκουαρντιόλα, το προπονητικό επιτελείο του, τους συμπαίκτες μου και όλους στον σύλλογο που με έχουν βοηθήσει τόσο πολύ τα προηγούμενα χρόνια.

Εκαναν την ομάδα αυτή ξεχωριστή για μένα και τώρα είμαι για πάντα Σίτι. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να δουλεύω για να γίνω καλύτερος και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα για να φτάσει σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Δεν υπάρχει πρόβλημα με την πίεση. Θέλω από τον κόσμο να έχει μεγάλες απαιτήσεις από μένα και να μου βάζουν πίεση.»

Να σημειωθεί πως με το νέο συμβόλαιο του οι εβδομαδιαίες αποδοχές του εκτοξεύτηκαν από τα 445.000 ευρώ στα 595.000 ευρώ και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Premier League, ξεπερνώντας και τις αποδοχές του συμπαίκτη του, Κέβιν Ντε Μπρόινε, που λαμβάνει κάθε εβδομάδα 475.000 ευρώ.

Συνολικά αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Σίτι και παραμείνει στο «Ετιχαντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2034, ο διάσημος στράικερ θα λάβει συνολικά περίπου 300 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογιστούν τα μπόνους επίτευξης στόχων και εκμετάλλευσης των εμπορικών δικαιωμάτων του, σε μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Η ομάδα του Μάντσεστερ δαπάνησε 72 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντόρτμουντ το 2022, με τον Χάαλαντ να έχει ήδη τον εκπληκτικό απολογισμό των 111 γκολ σε 126 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και να μετράει δύο τίτλους Premier League, ένα κύπελλο (FA Cup), ένα Champions League και ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τους «πολίτες».

Ειδήσεις σήμερα:

Άλιμος - Καθηγητής: “Τα χάπια χρησιμοποιήθηκαν μόνο από τον ίδιο”

Αργυρούπολη: Έκλεψαν το γκαζόν από πλατεία! (βίντεο)

Εξαφάνιση 39χρονου - Τσούκαλης: Είναι “χλωμό” να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜιχάλης Χρυσοχοΐδης - Καλημέρα Ελλάδα: Μία στις τρεις γυναίκες που κάνει καταγγελία, βάζει στο κινητό της το Panic ButtonΣήμερα 09:41 | Ειδήσεις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, καλεσμένος στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ανατροπή για το αιματηρό επεισόδιο στη Σαλαμίνα με θύμα μια 75χρονη- Ομολόγησε η νύφη του θύματοςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ίδια κατέθεσε στους αστυνομικούς πως ήθελε να αρπάξει χρήματα μέσα από το σπίτι στη Σαλαμίνα.

Νίκος Παππάς - Καλημέρα Ελλάδα: Χρειάζεται ψυχραιμία από τα στελέχη της παράταξής μας, μετά το βιβλίο του Αλέξη ΤσίπραΣήμερα 09:05 | Ειδήσεις

Ο Νίκος Παππάς μιλά για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα και σχολιάζει όσα αναγράφονται σε αυτό, για τον ίδιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλιμος: Άνδρας στήνει καρτέρι και επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες - Σε επιφυλακή οι αρχέςΣήμερα 08:22 | Ειδήσεις

Η αστυνομία πραγματοποιεί εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών: Η βία δεν είναι ποτέ ιδιωτική υπόθεση13:24Ιταλία: Ντύθηκε σαν την νεκρή μητέρα του για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξή της13:10Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βία κατά των γυναικών12:56'Ερχεται η κακοκαιρία Adel - Ποιες περιοχές θα πλήξει12:42Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία Λυγγερίδη - Αποχή των συνηγόρων με αίτημα τη μεταφορά στο Εφετείο Αθήνας12:28Μακρόν - Ουκρανία: Το σχέδιο του Τραμπ χρειάζεται βελτίωση12:14ΙΣΑ: Προχωρά σε δικαστικές και πειθαρχικές ενέργειες για τις παράνομες διαδικτυακές ιατρικές διαφημίσεις12:00Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ11:46Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 15χρονος για την επίθεση σε συνομήλικό του 11:32Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν 5 άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων11:18Πατρών - Πύργου: Σφοδρή σύγκρουση με δύο νταλίκες έξω από την ΒΙΠΕ (Εικόνες)11:04Γιάννης Μαρδίκης - Καλημέρα Ελλάδα: Για πρώτη φορά βλέπουμε το ναό του Επικούριου Απόλλωνα στην Ηλεία10:50Ανατροπή για το αιματηρό επεισόδιο στη Σαλαμίνα με θύμα μια 75χρονη- Ομολόγησε η νύφη του θύματος10:36Κριστιάνο Ρονάλντο: Μετά το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει ο γάμος του 10:24Σοκαριστικό τροχαίο με τραυματίες στο Ζευγολατιό Κορινθίας (βίντεο)10:10Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Καλημέρα Ελλάδα: Μία στις τρεις γυναίκες που κάνει καταγγελία, βάζει στο κινητό της το Panic Button09:56Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε 29χρονος για την επίθεση κατά διαιτητή09:42Νίκος Παππάς - Καλημέρα Ελλάδα: Χρειάζεται ψυχραιμία από τα στελέχη της παράταξής μας, μετά το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα09:28Κίνηση στους δρόμους: Καραμπόλα 4 αυτοκινήτων στην Αττική Οδό09:14Μαγνησία: Ανήλικη κατήγγειλε τον άνδρα που τη φιλοξενούσε για σεξουαλική παρενόχληση09:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο