LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2025 10:34

Ρόδος: Στο εδώλιο o γυναικολόγος που μήνυσαν δεκάδες γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ο 68χρονος ιατρός κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου για αντίσταση κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

AP - Γυναικολόγος - γυναικολογική εξέταση

Η πολύκροτη υπόθεση στην Ρόδο με τον 68χρονο γυναικολόγο – μαιευτήρα που καταμηνύθηκε από 21 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα κατάφερε να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Έτσι, για την 27η Ιανουαρίου 2025 διεκόπη χθες η εκδίκαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, με την κατάθεση μίας νοσηλεύτριας να προκαλεί τεράστια αίσθηση.

Ο 68χρονος ιατρός κατηγορείται όπως έγραψε η «δημοκρατική» για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου για αντίσταση κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο 68χρονος ιατρός κατηγορείται όπως έγραψε η «δημοκρατική» για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου για αντίσταση κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο γυναικολόγος κατηγορείται για πλήθος γενετήσιων πράξεων σε βάρος ασθενών του, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων στη Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική. Χθες ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσαν εννέα γυναίκες που τον έχουν καταμηνύσει και επτά ακόμη μάρτυρες, ενώ την πρώτη ημέρα της δίκης ακόμη επτά και έξι μάρτυρες. Οι γυναίκες και χθες περιέγραψαν σοκαριστικές εμπειρίες μη συναινετικής συμπεριφοράς, με τον κατηγορούμενο να επιχειρεί να τις διεγείρει ερωτικά υπό το πρόσχημα ιατρικών εξετάσεων.

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση μίας κατοίκου της Αμαλιάδας, που εργάζεται πλέον ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Η φερόμενη ως θύμα του ιατρού διατείνεται ότι είχε ενημερώσει για την παραβατική συμπεριφορά του ιατρού διοικήτρια του νοσοκομείου και μία υπάλληλο των διοικητικών υπηρεσιών που ήταν παρούσα στη συνάντησή τους και ότι την απέτρεψαν να προχωρήσει σε καταγγελία. Υποστήριξε ότι τα όσα ελάμβαναν χώρα στο ιατρείο του κατηγορούμενου ήταν γνωστά στο νοσοκομείο!

Στην εξέτασή της από τους συνηγόρους υπεράσπισης του κατηγορούμενου η μάρτυρας τόνισε ότι δεν θυμάται το όνομα της διοικήτριας με την οποία είχε συνομιλήσει για να τονίσουν οι συνήγοροι ότι το διάστημα το οποίο κατήγγειλε ότι έλαβε χώρα το έγκλημα και ταυτόχρονα η ενημέρωση που επικαλείται το νοσοκομείο δεν είχε γυναίκα διοικητή αλλά άνδρα. Η ίδια διατείνεται ότι την 28η Σεπτεμβρίου2018 ημέρα Παρασκευή, επισκέφθηκε τον μηνυόμενο, λόγω ενός γυναικολογικού προβλήματός της και συγκεκριμένα μίας κύστης.

Οπως ισχυρίζεται δεν κάθισε στην ειδική γυναικολογική καρέκλα αλλά της ζητήθηκε από τον μηνυόμενο να ξαπλώσει στο ειδικό ιατρικό κρεβάτι. Οπως περιγράφει, ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί της και να ρωτάει να μάθει για εκείνη ενώ βρισκόταν σε ένα σκαμπό. Η μηνύτρια περιγράφει ότι της φάνηκε ιδιαίτερα περίεργο ότι έπιασε το πόδι της και το τοποθέτησε πάνω στο δεξί δικό του πόδι λέγοντάς της ότι έτσι τον βολεύει στην εξέταση. Υποστηρίζει πως έβαλε την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή στον κόλπο της πιέζοντάς την πολύ δυνατά και πως ένιωσε μεγάλο πόνο λέγοντάς της «είσαι μία χαρά, έχεις και αυγουλάκι αν θες να γίνεις μαμά».

Ισχυρίζεται ότι έβαλε τζελ στα χέρια του και έβαλε στον κόλπο της δύο δάχτυλα τα οποία τα έβαζε και έβγαζε πολύ γρήγορα ενώ περιγράφει πως η έκφρασή του ήταν αυτή της ηδονής. Η γυναίκα περιγράφει πως πονούσε και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και όταν σταμάτησε την οδήγησε στο γραφείο του, κάθισε σε καρέκλα απέναντί της, έβαλε τα χέρια του στους ώμους της και της είπε «μια χαρά είσαι». Τονίζει πως ενημέρωσε τον σύντροφό της και ότι έφυγε από την Ρόδο. Την 8η Οκτωβρίου 2018 επισκέφθηκε γυναικολόγο στην Αμαλιάδα ο οποίος διέγνωσε κύστη και μάλιστα εννέα εκατοστών.

Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πυροσβεστικό Σώμα - Κρίσεις: Νέος Υπαρχηγός ο Γιώργος Μαρκουλάκης

Γάζα: Η συμφωνία για κατάπαυση πυρός και τα νέα ισραηλινά πλήγματα (εικόνες)

Τροχαίο στα Χανιά - Πατέρας 22χρονου: Υπάρχει Γολγοθάς μπροστά μας, δεν υπάρχει ύπνος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Τριμερείς συναντήσεις” στις οποίες θα συμμετάσχουν Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία σήμερα στην Κωνσταντινούπολη 06:45Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή06:29Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή06:12Eurovision 2025 - Β’ Ημιτελικός: Στον μεγάλο τελικό η Ελλάδα 00:23Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα: Αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος φιλάθλων (βίντεο)23:59Τουρκία: Ο ΥΠΕΞ Φιντάν συναντήθηκε με τη ρωσική αντιπροσωπεία στην Κωνσταντινούπολη23:45Eurovision 2025 - Κλαυδία: Πώς σχολίασε το κοινό την εμφάνιση της Ελλάδας στον Β' Ημιτελικό;23:29Eurovision 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλαυδίας και η “Αστερομάτα” που... μάγεψε!23:15Βρετανία: Kατηγορίες σε 21χρονο Ουκρανό για την φωτιά στο σπίτι του Στάρμερ23:01ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Στους τελικούς οι ερυθρόλευκοι, με... ενδιάμεση στάση το Άμπου Ντάμπι22:46Τραμπ: Πιθανότατα θα επιστρέψω αύριο στις ΗΠΑ22:32Μωρό - Άλιμος: Ο αστυνομικός που το πήρε αγκαλιά μιλά στον ΑΝΤ122:17Πέτρου Ράλλη: Οι πρώτες εικόνες με το φορτηγό που έπεσε από τη γέφυρα (βίντεο)21:48Ο Θοδωρής Κυριακού στο δείπνο του Εμίρη του Κατάρ προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ 21:34Ρωσία - Ουκρανία: Την Παρασκευή οι ειρηνευτικές συνομιλίες21:18Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος έστελνε ερωτικά μηνύματα σε ανήλικη!21:04Τέμπη: Συγκίνηση στην απονομή του πτυχίου της Θώμης Πλακιά (βίντεο)20:48ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα 70000 vouchers20:33Φορτηγό έπεσε από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη στη Θηβών20:18Θεσσαλονίκη: Καταδίκη γυναίκας που τραυμάτισε το σκυλί του συζύγου της19:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο