LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 31 Δεκεμβρίου 2024 13:16 | Ανανέωση: 31 Δεκεμβρίου 2024 13:36

Πρέσπες - Τροχαίο: “Να κάνετε ότι μπορείτε για να σωθεί το 3ο παιδί” έλεγε ο πατέρας του 18χρονου που έχασε τη ζωή του

Η γιατρός που έφθασε πρώτη στο σημείο της τραγωδίας περιγράφει στον ΑΝΤ1 πως ο οδηγός του ασθενοφόρου και πατέρας του ενός θύματος, παρότι αναγνώρισε το παιδί του, έλεγε σε όλους κάντε ότι μπορείτε για να σώσετε το τρίτο παιδί.

Ανείπωτη τραγωδία στις Πρέσπες  έπειτα από τροχαίο δυστύχημα με νεκρά δύο νέα παιδιά. Τραγική ειρωνεία ότι ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε, ήταν ο οδηγός του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ λίγο μετά τις 10 στον επαρχιακό δρόμο Λαιμού Φλώρινας όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος εξετράπη αριστερά της πορείας του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε συστοιχία δέντρων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα ο οδηγός, ο 16χρονος επιβάτης και να τραυματιστεί σοβαρά ο 17χρονος συνοδηγός.

Τους νεαρούς απεγκλώβισε η πυροσβεστική που έφτασε στο σημείο η τραγική όμως ειρωνεία είναι πως ο οδηγός του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο ήταν ο πατέρας του 18χρονου ο οποίος με τους διασώστες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν τα δύο παιδιά στη ζωή, δίχως όμως να τα καταφέρνουν.

Όσον αφορά τον 17χρονο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ με τραύματα στο κεφάλι και πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα.

Τροχαίο - Πρέσπες

Συγκλονίζει η γιατρός του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Λευκώνα, που ήταν από τους πρώτους που έφτασε στον τόπο της τραγωδίας.

Όπως λέει στον ΑΝΤ1,  ο οδηγός του ασθενοφόρου και πατέρας του ενός θύματος, παρότι αναγνώρισε το παιδί του, έλεγε σε όλους κάντε ότι μπορείτε για να σώσετε το τρίτο παιδί.

«Το αυτοκίνητο ήταν σφηνωμένο, σε δέντρο, η κόρνα ακόμα να ηχεί. Το μπροστινό το καπό είχε φτάσει μέχρι μέσα από τις θέσεις. Είχε γύρει και σε χαντάκι, είχε καρφωθεί σε δέντρο, είχε γύρει και σε χαντάκι αριστερά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγούνε. Ο οδηγός μας έφτασε και με το που έφτασε είδε το αυτοκίνητο του φυσικά το αναγνώρισε είδε και την πινακίδα του αυτοκινήτου του και ο άνθρωπος το αναγνώρισε και όμως παρόλα αυτά, βοήθησε με μία ψυχραιμία και να επαγγελματισμό απίστευτο,  και έλεγε κάντε ότι μπορείτε να σωθεί το τρίτο παιδί. Ήτανε κάτι φοβερό, αρχαία τραγωδία, ότι να πεις είναι λίγο λίγο» λέει η γιατρός του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Λευκώνα.

τροχαίο δυστύχημα - Πρέσπες

τροχαίο δυστύχημα - Πρέσπες


Ειδήσεις σήμερα:

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν – ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Πρωτοχρονιά: Παράξενα έθιμα από όλο τον κόσμο

Καλύβια - Πάρτι σε βίλα: Πώς η αστυνομία έφθασε στις συλλήψεις

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας σε αγρότες: Αυτά είναι τα περιθώρια των παρεμβάσεων που έχει η ΚυβέρνησηΧθες 16:34 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, παραδέχθηκε ότι πολλά από τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια και τους κάλεσε εκ νέου σε διάλογο.

Καρυστιανού για πιθανή πολιτική δράση: Θα είμαι στην πρώτη γραμμήΧθες 22:27 | Ειδήσεις

Η Μαρία Καρυστιανού δηλώνει ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της ενεργής συμμετοχής στην πολιτική.

Κουσουλός - Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γιώργος Ξυλούρης δεν είναι ο "Φραπές"Χθες 18:55 | Ειδήσεις

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι στην Εξεταστική Επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ κλήθηκε να καταθέσει το λάθος πρόσωπο.

Φοινικούντα: Προφυλακίστηκαν ανιψιός και επιχειρηματίαςΧθες 23:55 | Ειδήσεις

Αμφότεροι, υποστήριξαν την αθωότητα τους, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία. Τι είπαν στις απολογίες τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φοινικούντα: Προφυλακίστηκαν ανιψιός και επιχειρηματίας23:59Μερτς για σύνοδο Βερολίνου: Ίσως η μεγαλύτερη διπλωματική δυναμική από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία23:45Η ΚΕΔΕ βάζει “λουκέτο” στους δήμους όλης της χώρας την Τρίτη23:31Χανιά: Ηλικιωμένες προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά στις φυλακές για τους γιους τους23:17“Ρουβίκωνας”: Πορεία έξω από το σπίτι της Νίκης Κεραμέως (εικόνες)23:03Καρυστιανού για πιθανή πολιτική δράση: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή22:49Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Επιχείρησε να πνίξει τη σύντροφο του με κορδόνι22:35Θρήνος στη Βολιβία: Υπερχείλισε ο ποταμός Πιραΐ - Είκοσι νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι (βίντεο)22:22Ιεράπετρα: Κουκουλοφόροι έδεσαν 65χρονη μέσα στο σπίτι της22:08Αμαλιάδα: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε σε μάντρα σπιτιού – Τραυματίστηκε ο συνοδηγός21:55Ρέθυμνο: Συλλήψεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο21:41Εφιαλτικές στιγμές έζησε 15χρονη στο Ηράκλειο - Άνδρας ντυμένος Τσάρλι Τσάπλιν ασέλγησε εις βάρος της 21:28Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Ναν για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε21:14Σίκινος: Εντοπίστηκε σκελετός που ανήκει σε εξαφανισμένη Γαλλίδα τουρίστρια 21:04Θεσσαλονίκη: Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών το 202620:50Κουσουλός - Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γιώργος Ξυλούρης δεν είναι ο "Φραπές"20:40ΑΝΤ1 Sports: Ο Ολυμπιακός νιώθει… την καυτή ανάσα της ΑΕΚ στη βαθμολογία20:30Ο Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος του ANT1 στηρίζει το Make-Α-Wish Ελλάδος20:20Γερμανία - Ουκρανία: Συμφωνία 10 σημείων για κοινή παραγωγή όπλων20:10Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη20:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο