LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2024 20:25

Ο Μπιλ Κλίντον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Μπιλ Κλίντον έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Τι δήλωσε η οικογένεια του. 

ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ

Ο Μπιλ Κλίντον πήρε εξιτήριο σήμερα από νοσοκομείο της Ουάσινγκτον, στο οποίο είχε εισαχθεί χθες Δευτέρα με πυρετό και άλλα συμπτώματα γρίπης, γνωστοποίησε εκπρόσωπος του 78χρονου πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Δημοκρατικός πρώην πρόεδρος και η οικογένειά του εκφράζουν «βαθύτατη ευγνωμοσύνη για την εξαιρετική περίθαλψη» στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Τζόρτζταουν στην Ουάσινγκτον, ενώ δηλώνουν «συγκινημένοι από τα στοργικά μηνύματα και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση», ανέφερε ο Άνχελ Ουρένια, υποδιευθυντής του γραφείου του Κλίντον, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Ο Μπιλ Κλίντον έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Το 2004 είχε υποβληθεί σε τετραπλό bypass (σ.σ. χειρουργική επέμβαση αορτοστεφανιαίας παράκαμψης) και έξι χρόνια αργότερα σε αγγειοπλαστική. Το 2021 χρειάστηκε να νοσηλευτεί όταν υπέστη ουρολοίμωξη που εξελίχθηκε σε σηψαιμία.

Οι δυο διαδοχικές θητείες του στον Λευκό Οίκο (1993-2001) χαρακτηρίστηκαν από οικονομική ευημερία για τις ΗΠΑ, αλλά αμαυρώθηκαν από σκάνδαλα, όπως η διαβόητη υπόθεση Μόνικα Λιουίνσκι.

Είχε αξιόλογη παρουσία στην αμερικανική δημόσια ζωή μετά την αποχώρησή του από την προεδρία, χάρη σε ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες του ιδρύματός του ή αναλαμβάνοντας διπλωματικές αποστολές υψηλού επιπέδου, ωστόσο βρισκόταν ολοένα και περισσότερο στη σκιά της συζύγου του.

Η Χίλαρι Κλίντον ανέλαβε υπουργός Εξωτερικών στην πρώτη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο και το 2016 διεκδίκησε την προεδρία των ΗΠΑ, αλλά ηττήθηκε από τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδήσεις σήμερα:

Χριστούγεννα - Κάλαντα: Τα έψαλαν σε Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη και πολιτικούς αρχηγούς (εικόνες)

Χριστούγεννα: Η μέρα που το ποδόσφαιρο “κέρδισε” τον πόλεμο

Παραμονή Χριστουγέννων: Το ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάνος Ρούτσι: Τι έδειξαν οι εξετάσεις - Η επίσημη ανακοίνωση 12:20Παρασκευή 3 Οκτωβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας12:06Θεσσαλονίκη: 59χρονος συνελήφθη για παράνομη υιοθεσία11:52Ηράκλειο: Συνελήφθη 57χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:38Θεσσαλονίκη: 61χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:24Φαράγγι Σαμαριάς: Κλείνει εκτάκτως και από τις δύο εισόδους του11:10Μόναχο: Επαναλειτούργησε το αεροδρόμιο10:56Υπερχείλισε ο ποταμός Τριπόταμος - Διακοπή της κυκλοφορίας10:42Αγρίνιο: Άνδρας πυροβόλησε αδέσποτες γάτες από το μπαλκόνι του σπιτιού του10:28Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Οκτωβρίου10:14Βασίλης Μπισμπίκης: Πήρε γλυκά και ζήτησε συγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής10:00Νίνα Σιμόν: Η ζωή, οι αγώνες και η κληρονομιά μιας καλλιτέχνιδας που δεν δίστασε να μιλήσει09:46Ο Τραμπ προειδοποίησε για κύμα απολύσεων και περικοπών εάν συνεχιστεί το shutdown09:32ΗΠΑ: Γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών για απόπειρα πνιγμού 3χρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής09:17Κρήτη: Εργατικό ατύχημα σε απόκομιδή απορριμάτων - Ερευνώνται οι συνθήκες09:03Πάνος Ρούτσι: Διακομίζεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις08:49Κίνηση στους δρόμους: Πέντε τροχαία στον Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις08:35Euroleague: Για το «2 στα 2» ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα08:21Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την εκτελεστική αντιπρόεδρο της ΕΕ08:07Τίλι Νόργουντ: Η AI ηθοποιός που αναστατώνει τη σόουμπιζ07:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο