LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 20 Δεκεμβρίου 2024 17:51

Σύζυγος αστυνομικού Βουλής: Η πρώτη συνάντηση με τα παιδιά και τα τηλέφωνα του κατηγορούμενου από τη φυλακή

Η σύζυγος του κατηγορούμενου αστυνομικού καταγγέλει εκφοβισμό εκ μέρους του ακόμη και μέσα από τη φυλακή ενώ περιγράφει και την πρώτη της συνάντηση με τα παιδιά στη δομή, όπου φιλοξενούνται

Αστυνομικός - Βουλή - Καταγγελία για ασέλγεια

Στον κατηγορούμενο αστυνομικό της Βουλής, που υποστήριξε ότι δεν επικοινώνησε μαζί της από τη φυλακή όπου κρατείται, απάντησε μέσω του δικηγόρου της η σύζυγός του, επίσης αστυνομικός, που τον έχει μηνύσει για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί.

«Ο κατηγορούμενος, κατά πάγια τακτική του, όπως προκύπτει, άλλωστε, από τα σχετικά έγγραφα που έχουν προσκομιστεί στις αστυνομικές και ανακριτικές αρχές, ακόμη και σε παρελθοντικό χρόνο, δεν δίστασε να επικοινωνήσει με τα τέκνα μας, προσπαθώντας να τα προτρέψει να αποκρύψουν τα βιώματά τους, αλλά και με εμένα, παρά το ότι είχε εκδοθεί και τότε δικαστική απόφαση με τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισής μου από μέρους του. Δεν θα κωλυόταν, λοιπόν, να επαναλάβει την ως άνω πάγια τακτική του, με σκοπό να μου προκαλέσει φόβο και τρόμο και να με εξαναγκάσει με αυτόν τον τρόπο να ανακαλέσω έστω και αυτή τη στιγμή της μηνύσεις μου σε βάρος του», επισημαίνει η σύζυγος του προφυλακισμένου αστυνομικού.

Όπως περιγράφει, «τη στιγμή που ελάμβανα αδιάλειπτες κλήσεις στο τηλέφωνό μου από τον κατηγορούμενο, παρευρίσκονταν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά μου και επιθυμώ να βρεθώ τόσο εγώ, όσο και οι μάρτυρές μου ενώπιον των δικαστικών αρχών ώστε να περιγράψουμε όλα όσα βιώσαμε».

«Κινδυνεύει το έμβρυο»

Η ίδια υποστηρίζει πως «επιδεικνύοντας την εν λόγω συμπεριφορά και επιδιώκοντας πάντα να μου προκαλεί φόβο και τρόμο, ο κατηγορούμενος θέτει διαρκώς σε κίνδυνο το έμβρυο που κυοφορώ. Ο ίδιος ο προσωπικός μου ιατρός, τον οποίο και επισκέφθηκα μετά το συμβάν, μου επεσήμανε ότι δεν πρέπει να είμαι δέκτης τέτοιων συμπεριφορών, καθότι τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του κυοφορούμενου, όπως τούτο αποδείχθηκε σήμερα από το προσκομισθέν δημόσιο ιατρικό έγγραφο ενώπιον του Αυτοφώρου Δικαστηρίου».

Η γυναίκα αστυνομικός επαναλαμβάνει πως «είμαι στη διάθεση των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών σε περίπτωση που κριθεί ότι έχω προβεί στην τέλεση κάποιας έκνομης πράξης» και σημειώνει πως «όλο αυτό το χρονικό διάστημα με διακατείχε διαρκώς τρόμος, φόβος, κοινωνική ανασφάλεια και στην πρώτη δυνατή ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε, κατήγγειλα ευθύς τις έκνομες πράξεις του εν λόγω δράστη. Όταν, παράλληλα, διαπίστωσα ότι η Δικαιοσύνη στράφηκε σε βάρος του, βρήκα το θάρρος να καταγγείλω και τη συγκεκριμένη άδικη πράξη του».

«Επισκέφθηκα τα παιδιά»

Όπως κάνει γνωστό, χθες, κατόπιν λήψης σχετικής έγκρισης από την Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών, επισκέφθηκε στη δομή όπου φιλοξενούνται τα τρία παιδιά της και, παρουσία παιδοψυχολόγων, «τα αγκάλιασα, τα φίλησα και συζήτησα μαζί τους. Τονίζω ότι τα παιδιά επιθυμούσαν διαρκώς να τα επισκεφθώ και να μιλήσω μαζί τους, δεν κρατάνε για εμένα οποιαδήποτε κακία, αλλ’ αντιθέτως για τον κατηγορούμενο. Το γεγονός ότι δόθηκε έγκριση από τις εισαγγελικές αρχές να επισκεφθώ τα παιδιά μου, έρχεται ενάντιο σε όλα αυτά που από μέρους της άλλης πλευράς κοινοποιούνται προς τρίτους με τη μορφή της παραπληροφόρησης για το πρόσωπό μου», αναφέρει, μεταξύ άλλων, για λογαριασμό της ο πληρεξούσιος δικηγόρος της.

Ειδήσεις σήμερα

Κηδεία Κώστα Χαρδαβέλλα: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (εικόνες)

Κύθηρα: Μυστήριο με τον θάνατο κοινοτάρχη

Δολοφονία - Καλαμάτα: Ο εργοδότης, το κίνητρο και η απόφαση της απέλασης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη 47χρονος για κατοχή όπλων και αρχαιοτήτων14:54Βρετανία: Γυναίκα για πρώτη φορά στην ιστορία η νέα Αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής εκκλησίας14:40Αμαλιάδα: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από φορτηγό - Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος (εικόνες)14:26Πάρος: 40χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος - Εξετάζεται η εγκληματική ενέργεια14:12Όλες οι απαντήσεις για τις υπηρεσίες υγείας στο 156613:58Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω μεθυσμένης τουρίστριας13:44Ζαχαράκη: Θέλουμε ιδρύματα που λειτουργούν με σταθερούς και ξεκάθαρους κανόνες, που δίνουν προοπτική13:30Άδωνις Γεωργιάδης - Το Πρωινό: Δεν πιστεύω ότι έχει ευθύνη ο Καραμανλής για το δυστύχημα στα Τέμπη13:16Έβρος: Συνελήφθησαν 13 Τούρκοι - Βρέθηκαν στην κατοχή τους 147 όπλα13:02Αμαλιάδα: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο μέσα σε δύο λέπτα (βίντεο)12:48Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στο Ωραιόκαστρο (βίντεο)12:34Πάνος Ρούτσι: Τι έδειξαν οι εξετάσεις - Η επίσημη ανακοίνωση 12:20Παρασκευή 3 Οκτωβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας12:06Θεσσαλονίκη: 59χρονος συνελήφθη για παράνομη υιοθεσία11:52Ηράκλειο: Συνελήφθη 57χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:38Θεσσαλονίκη: 61χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών11:24Φαράγγι Σαμαριάς: Κλείνει εκτάκτως και από τις δύο εισόδους του11:10Μόναχο: Επαναλειτούργησε το αεροδρόμιο10:56Υπερχείλισε ο ποταμός Τριπόταμος - Διακοπή της κυκλοφορίας10:42Αγρίνιο: Άνδρας πυροβόλησε αδέσποτες γάτες από το μπαλκόνι του σπιτιού του10:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο