LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2024 21:21

Τροχαία δυστυχήματα: Συγκλονίζουν οι γονείς του 16χρονου και του 21χρονου (βίντεο)

Ο πατέρας του έφηβου από τον Βόλο και η μητέρα του νεαρού που σκοτώθηκε στην Κομοτηνή μιλούν για τον χαμό των σπλάχνων τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς όλους για την μάστιγα των θανάτων στην άσφαλτο.

Τροχαίο - μηχανή - εικόνα αρχείου

(εικόνα αρχείου)

Του Ιάσονα Τσόλη, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Σπούδαζε για να γίνει αστυνομικός. Λίγα μέτρα έξω από τη Σχολή Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, άφησε στην άσφαλτο την τελευταία του πνοή.

Συντετριμμένη η μητέρα του 21χρονου Νίκου, λέει στον ΑΝΤ1, "Χάθηκε το παιδί, απ’ ό,τι ξέρω άδικα. Έβρεχε πολύ, γλίστρησε η μηχανή, ο οδηγός έχει λίγες εκδορές, το δικό μου το παιδί έφυγε ακαριαία".

Το βράδυ του Σαββάτου, οι δύο φίλοι επέστρεφαν στη Σχολή Αστυφυλάκων. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των συμφοιτητών τους.

Όπως λέει η χαροκαμένη μάνα, "Φορούσαν κράνος, δεν έτρεχαν απ’ ό,τι είπαν. Έξι μήνες ήθελε για να τελειώσει τη Σχολή, ήταν πολύ προσεκτικός. Δεν το ήξερα ότι θα έβγαινε, αλλιώς θα του έλεγα να μην ανέβει στη μηχανή, όπως έλεγα πάντα".

Τροχαίο - μηχανή - εικόνα αρχείου

Λίγες ώρες νωρίτερα, στον Βόλο, ο 16χρονος Νίκος τραυματίζεται σοβαρά, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε με τον κολλητό του φίλο συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Ο πατέρας του μέσα από τον ΑΝΤ1, στέλνει το δικό του μήνυμα, λέγοντας ράνος δεν φορούσε αλλά δεν είναι κανένα παιδί χτυπημένο στο κεφάλι. Να προσέχουν όλα τα παιδιά. Κράνος, προσοχή με τα μηχανάκια και θέλω ένα μεγάλο, μεγάλο ευχαριστώ να δώσω σε όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου του Βόλου, που μπήκαν μέσα, όλοι από τα σπίτια τους, για να βοηθήσουν το παιδί μου".

Συνολικά 587 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το 2023 επειδή δεν φορούσαν ζώνη ή κράνος. Από αυτούς, οι 437 ήταν οδηγοί αυτοκινήτων ή μηχανών και οι 80 συνεπιβάτες.

Με πρωταγωνιστή τον Υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, το Υπουργείο Υγείας συμμετέχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη χρήση κράνους στους οδηγούς δικύκλων.

Σε αυξημένη ετοιμότητα λόγω της εορταστικής περιόδου βρίσκεται η τροχαία, με συνεχείς ελέγχους, τόσο μέσα στις πόλεις όσο και στο περιφερειακό οδικό δίκτυο.

Ειδήσεις σήμερα:

“Λόγος Ύπαρξης” στο ANT1+: Ο Θοδωρής Αθερίδης συζητά με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ

ΗΠΑ: Πολύνεκρη επίθεση σε χριστιανικό σχολείο (εικόνες)

Πέθανε ο Δημήτρης Ήμελλος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στην Ελβετία: Έξι Γάλλοι υπήκοοι τραυματίες, οκτώ άλλοι αγνοούνται23:58Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο