LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2024 17:55

Η Formula 1 στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και το 2025

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παραμένει ηγέτης στη μετάδοση του κορυφαίου γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1. 

F1 - Formula 1

24 Grand Prix, 144 ώρες καταιγιστικής δράσης, σχεδόν 1.000.000 τηλεθεατές για τα Grand Prix που μεταδόθηκαν ζωντανά στον ΑΝΤ1, 2.000.000 views στο ΑΝΤ1+,  2.180.000 page views και 365.000 video views στο antenna.gr/F1 και πάνω από 700.000 μοναδικοί χρήστες απόλαυσαν  εντυπωσιακά μονοθέσια, κορυφαίους πιλότους και καθηλωτικές ανατροπές από τα social media accounts της F1.

Οι αριθμοί αυτοί αναδεικνύουν την εντυπωσιακή απήχηση και το αμείωτο πάθος του ελληνικού κοινού για το κορυφαίο Πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τους επίσημους broadcasters της Formula 1 στην Ελλάδα, τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

F1 - Formula 1

F1 - Formula 1

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2024 έριξε καρό σημαία την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου χαρίζοντας για 4η φορά στον Ολλανδό, Μαξ Φερστάπεν τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και στη McLaren το 9ο πρωτάθλημα κατασκευαστών. 

Με το δυναμικό team των Τάκη Πουρναράκη, Πάνου Σεϊτανίδη, Μαρίας Θωμά, Κώστα Λεώνη, Μαρίας Ανδρεάδη, Γιώργου Ανανίδα και Λίτσας Ιωάννου, ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ ταξίδεψαν σε 12 από τα 24 Grand Prix, φέρνοντας αποκλειστικές συνεντεύξεις, backstage ρεπορτάζ και κάθε λεπτομέρεια, που έκανε τη διαφορά μεταφέροντας στους τηλεθεατές τον παλμό της δράσης. Εδώ το σχετικό βίντεο.  

Με πυξίδα το πάθος για την ταχύτητα, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ παραμένει ηγέτης στη μετάδοση του κορυφαίου αυτού αθλητικού γεγονότος και για 3η συνεχόμενη σεζόν θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, που θα περιλαμβάνει συνολικά 24 Grand Prix, προσφέροντας στους θεατές τη μοναδική ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στις πιο θρυλικές πίστες του πλανήτη.

F1 - Formula 1

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 για το 2025 έρχεται το τριήμερο 14 – 16 Μαρτίου με το 1ο  Grand Prix στην Αυστραλία να προβάλλεται ζωντανά, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Όλοι οι αγώνες, καθώς και οι ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές και τα Sprint θα μεταδίδονται ζωντανά, αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+  και επιλεγμένοι αγώνες και από τον ΑΝΤ1, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές στιγμές δράσης.

F1 - Formula 1

Η Formula 1 στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη της εμπειρίας, χαρίζοντας στους θεατές μοναδικές στιγμές και το απόλυτο υπερθέαμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μείνετε συντονισμένοι!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠολιτική Προστασία - Μητσοτάκης για σεισμούς: Σήμερα είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοιΣήμερα 14:15 | Ειδήσεις

Για ένα εξαιρετικά σύνθετο φαινόμενο έκανε λόγο ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της σύσκεψης της Πολιτικής Προστασίας, κάνοντας έκκληση προς τους κατοίκους να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών. Τι είπαν για τους σεισμούς Λέκκας, Παπαζάχος και Νομικού.

Κυκλάδες: 1 σεισμός κάθε 9 λεπτά - Δόνηση 4,8 Ρίχτερ στην ΑμοργόΣήμερα 13:28 | Ειδήσεις

Αναστάτωση από τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ στην Αμοργό. "Χορεύουν"  ασταμάτητα οι Κυκλάδες με 60 σεισμούς τις τελευταίες ώρες.

Σαντορίνη - Ντινόπουλος: Η "κόκκινη" ζώνη στο Αρμένι και τα επικίνδυνα βράχια (βίντεο)Σήμερα 12:20 | Ειδήσεις

Ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, Αργύρης Ντινόπουλος μεταφέρει το κλίμα από το νησί.

Σηψαιμία: Νεκρή 13χρονη που είχε υποστεί περιτονίτιδαΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Το ανήλικο κορίτσι εισήχθη άμεσα στο χειρουργεία, όμως δυστυχώς οι γιατορί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στην ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Αργεντινή αποχωρεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας17:53Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:40Κυρανάκης: 18 data center στην Ελλάδα έως το 203017:26Σκυλακάκης: Ασφαλής οδός οι ΑΠΕ - Οι επιδοτήσεις “φρενάρουν” τις επενδύσεις17:12Παιδική κακοποίηση - Αλιβέρι: Συνελήφθησαν οι γονείς της 12χρονης16:59Athens Energy Summit - Αυγερινοπούλου: Στόχος ο διπλασιασμός του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νησιών16:45Σηψαιμία: Νεκρή 13χρονη που είχε υποστεί περιτονίτιδα16:32Athens Energy Summit - Η Ανατολική Μεσόγειος ως Ενεργειακή Γέφυρα: Δυνατότητες και Προκλήσεις16:18Σεισμοί στις Κυκλάδες - Υπουργείο Ναυτιλίας: Δεν υπήρξε καμία άυξηση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων16:05Σαντορίνη - Ντινόπουλος: Η "κόκκινη" ζώνη στο Αρμένι και τα επικίνδυνα βράχια (βίντεο)15:51Νέο Ψυχικό: Θανατηφόρο τροχαίο με ανατροπή ΙΧ (εικόνες)15:38Ιδιωτικό χρέος - Χατζηδάκης: Τα 6 νέα μέτρα για μείωση του 15:24Μετρό Θεσσαλονίκης: Τεχνική βλάβη σε συρμό - Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες (βίντεο)15:10Τέμπη - Πλακιάς: Που ήταν οι πολιτικοί πριν από τις συγκεντρώσεις14:56Πολιτική Προστασία - Μητσοτάκης για σεισμούς: Σήμερα είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι14:42Athens Energy Summit - Έλλειψη νερού: Ανάγκη για εθνικό στρατηγικό σχέδιο διαχείρισης14:29Ρονάλντο: Ο γιός μου λέει ότι ο Μπαπέ είναι καλύτερος από μένα!14:15Αγρότες - Ιωάννινα: Πορεία με τρακτέρ στην Περιφέρεια Ηπείρου (βίντεο)14:01Σεισμοί - Αμοργός: Έκτακτη σύσκεψη μετά τα 4,8 Ρίχτερ 13:48Σαντορίνη - Κόκκινη Παραλία: Η κατολίσθηση και τα μέτρα ασφαλείας (εικόνες)13:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο