LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2024 09:00

Χαλκιδική - Πολεοδομία: Διαρρήκτες “εξαφάνισαν” έγγραφα της δικογραφίας (βίντεο)

Η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη και το "Καλημέρα Ελλάδα". Τι αποκάλυψε για τον διωκόμενο, πρώην προϊστάμενο της Πολεοδομίας.

Για την κλοπή δύο βαλιτσών γεμάτων αποδεικτικά έγγραφα σχετικά με τη δικογραφία για την υπόθεση δωροδοκιών στην Χαλκιδική μίλησε την Παρασκευή το πρωί η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σιθωνίας Σταματία Παπαϊωάννου, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και την καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Η κ. Παπαϊωάννου ανέφερε ότι οι δύο κλαπείσες βαλίτσες βρίσκονταν σε δωμάτιο, που η πόρτα με την οποία επικοινωνούσε με το υπόλοιπο κτήριο ήταν κλειδωμένη, και ότι η διάρρηξη έγινε από εξωτερική πόρτα («μπαλκονόπορτα») του δωματίου, η οποία έφερε πόμολο και κλειδαριά και ήταν και αυτή κλειδωμένη.

Όπως τόνισε, μέσα στις βαλίτσες, οι οποίες ήταν σφραγισμένες από το αρμόδιο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, υπήρχαν φάκελοι με έγγραφα τα οποία είχαν κατασχεθεί από τις αρχές κατά τον έλεγχό τους στο σπίτι του διωκόμενου, πρώην Διευθυντή Πολεοδομίας του δήμου.

«Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι φάκελοι αφαιρέθηκαν, εφ’ όσον δεν είχαμε πρόσβαση στις βαλίτσες μετά από την υπαγωγή τους στην αρμοδιότητα του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων. Πάντως μετά την απομάκρυνση του διευθυντή, κλειδιά του δωματίου δεν είχε κανένας, εκτός βέβαια από τον νόμιμο αντικαταστάτη του», αποκάλυψε.

Επιπλέον η διευθύντρια ανέφερε ότι ο διωκόμενος πρώην προϊστάμενος, αν και εισέπραττε τον ίδιο μισθό με την ίδια, έκανε ασυνήθιστα πολυτελή ζωή, και ότι στην περιοχή “ακουγόταν” ότι συνεργαζόταν με ιδιώτες μηχανικούς, είχε ιδωθεί, δε, να συναντιέται συχνά με πρώην δήμαρχο του ίδιου δήμου, ο οποίος είναι και εκείνος ιδιώτης μηχανικός«Κάποιες φορές αν και αδειούχος, ερχόταν απογεύματα στην υπηρεσία και βρισκόταν μέσα στο γραφείο», κατέληξε.

Ξεκινούν οι απολογίες των συλληφθέντων

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα αρχίσουν να περνούν από σήμερα οι συλληφθέντες για συμμετοχή στο κύκλωμα των πολεοδόμων που ενέκριναν, έναντι αμοιβής, παράνομες ενέργειες και κατασκευές. Ενώπιον της ανακρίτριας Πολυγύρου καλούνται να απολογηθούν συνολικά 21 κατηγορούμενοι, ενώ η διαδικασία είναι προγραμματισμένο να συνεχιστεί αύριο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Τοπικές βροχές και ομίχλη την Παρασκευή

Μετρό: Στάση εργασίας την Παρασκευή

Μεταναστευτικό - Συρία: Η ΕΕ δεν είναι έτοιμη για απελάσεις, λέει η Κομισιόν

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμαΣήμερα 22:43 | Ειδήσεις

Εξετάζεται το σενάριο του αναμμένου τσιγάρου.

Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνωΣήμερα 20:02 | Ειδήσεις

Συγκλονίζει η περιγραφή του ενός από τους τέσσερις ανηλίκους, που έπεσαν από παιχνίδι σε λούνα παρκ στη Ρόδο.

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας Σήμερα 21:55 | Ειδήσεις

Οι ηγέτες ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"Σήμερα 22:01 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ουκρανός πρόεδρος μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης της συμμαχίας των "προθύμων"

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγία Πετρούπολη: Εκατοντάδες άνθρωποι παρακολούθησαν το περίφημο "Φεστιβάλ των Ονείρων"23:58Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές στην ύπαιθρο23:43Ρόδος: Ατύχημα σε λούνα παρκ - Ο 17χρονος στον ΑΝΤ1: Νόμιζα ότι θα πεθάνω23:26Επίσημο το "αντίο" στον Μαξίμοβιτς από τον Παναθηναϊκό23:12Επίθεση της Ζαχάροβα στον Μακρόν για τις δηλώσεις περί "συνθηκολόγησης" της Ουκρανίας22:58Τραγωδία στο Αιγάλεω - Νεκρή 65χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα22:44Ο Μισεουί έλαμψε στη νίκη - ανατροπή του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης22:29Αποφασισμένος για εκεχειρία ο Ζελένσκι – "Ιστορική η απόφαση παροχής εγγυήσεων ασφαλείας"22:15Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να πάρει αποφάσεις για ζητήματα κυριαρχίας 22:00Τουρκία: Νέα πυρκαγιά, εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνονται από επτά χωριά21:44Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε έως το 2028 τον Νταβίντε Καλάμπρια 21:30"Κατέβασε ρολά" ο Ράγια, σκόραρε ο Καλαφιόρι κι η Άρσεναλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ21:14Σε εξέλιξη η επιστροφή των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου- Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου21:00Δηλώσεις Φον ντερ Λάιεν - Ζελένσκι στις Βρυξέλλες: Τα σύνορα δεν αλλάζουν με τη βία, αυτές είναι αποφάσεις της Ουκρανίας20:45Χανιά: Ο ναυαγοσώστης που έσωσε 5 άτομα, στον ΑΝΤ1: Βούτηξα, χωρίς να έχω εξοπλισμό20:30Αυτοψίες για καταγραφή ζημιών από τις πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο20:16Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο 38χρονου - Το προμηθεύτηκε από γνωστή της 20:02Στην Ουάσινγκτον με τον Ζελένσκι οι ευρωπαίοι ηγέτες19:46Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τέρενς Σταμπ19:32Σύλληψη 21χρονου για συμμετοχή σε ληστρική επίθεση σε βάρος φιλάθλων στην Αθήνα19:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο