LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Δεκεμβρίου 2024 23:37 | Ανανέωση: 04 Δεκεμβρίου 2024 23:45

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι” πήραν προβάδισμα για τους 8 με ανατροπή στο Περιστέρι (εικόνες)

Ο Παναθηναϊκός έφερε τούμπα το ματς με τον Ατρόμητο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά και το ραντεβού με τον Ολυμπιακό. 

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός - Κύπελλο Ελλάδας - Ποδόσφαιρο

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς απ’ το γκολ του Φαν Βέερτ (8’), ο Παναθηναϊκός έβγαλε μεγάλη αντίδραση στον πρώτο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, έφτασε σε νίκη 2-1 -με ανατροπή- χάρις στα γκολ των Τσέριν (45’+3’) και Ουναΐ (54’) και πήρε «κεφάλι» για την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου έχει πάρει ήδη θέση ο Ολυμπιακός περιμένοντας το νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με μία κεφαλιά του Γερεμέγεφ στο 2’ μετά από κόρνερ του Τσέριν που πέρασε πολύ ψηλά άουτ, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Ο Μίχορλ βρήκε χώρο πολύ μακριά απ’ την περιοχή και σούταρε δυνατά, ο Λοντίγκιν απέκρουσε στη γωνία του κι ο επερχόμενος Φαν Βέερτ πρόλαβε τους πάντες κάνοντας με πλασέ το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και στο 11’ είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Ουναΐ που πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ στο 23’ ο Τσακμάκης έδιωξε τη σέντρα-σουτ του Μαντσίνι που είχε πορεία προς το τέρμα.

Στο 25’ ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για ανατροπή του Ουναΐ απ’ τον Καλοσκάμη, με τον διαιτητή Τσιμεντερίδη να δείχνει κίτρινη στον παίκτη των «πράσινων» θεωρώντας πως έκανε θέατρο ενώ η φάση τσεκαρίστηκε κι από τον VAR Παπαδόπουλο, χωρίς να αλλάξει κάτι.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός - Κύπελλο Ελλάδας - Ποδόσφαιρο

Οι «πράσινοι» άγγιξαν την ισοφάριση στο 29’, όταν από σέντρα του Τσέριν, ο Αράο έπιασε πολύ δυνατή κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ κι απομακρύνθηκε απ’ τους αμυντικούς. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 42’ από σέντρα του Μλαντένοβιτς ο Πελίστρι έπιασε την κεφαλιά μέσα απ’ τη μικρή περιοχή, όμως ο Μπρόρσον έδιωξε προ του Γερεμέγεφ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς στα ίσα. Από κλέψιμο του Πελίστρι χαμηλά και γρήγορη ανάπτυξη, ο Ουναΐ έδωσε στον Μαντσίνι, αυτός στον Μλαντένοβιτς που σέντραρε στη μεγάλη περιοχή κι ο Τσέριν με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους «πράσινους».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με άλλη μία σημαντική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με την κεφαλιά του Πελίστρι που έφυγε πάνω απ’ τα δοκάρια μετά τη σέντρα του Μλαντένοβιτς, ενώ στο 54’ οι «πράσινοι» έφεραν το ματς... τούμπα.

Από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Πελίστρι που κουβάλησε την μπάλα για 30 μέτρα, ο Ουρουγουανός έπαιξε το ένα-δυο με τον Τσέριν κι έβγαλε σε θέση βολής τον Ουναΐ, ο οποίος έκανε εξαιρετική εκτέλεση για το 2-1 του Παναθηναϊκού.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν και στο 69’ πλησίασαν και σ’ άλλο ένα γκολ, όταν από ωραίο γύρισμα του Λημνιού η μπάλα κόντραρε στον Μουντέ πήρε περίεργα φάλτσα κι ο Κοσέλεφ έδιωξε σε κόρνερ με εντυπωσιακή επέμβαση.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός - Κύπελλο Ελλάδας - Ποδόσφαιρο

Στο 87’ από πολύ ωραία συνεργασία του Λημνιού με τον Μπακασέτα και σέντρα-σουτ του τελευταίου, ο Κοσέλεφ απέκρουσε, ο Τετέ προσπάθησε να μπει στη φάση κι ανατράπηκε από τον Έντερ με τον Τσιμεντερίδη να δείχνει αρχικά την άσπρη βούλα. Από ειδοποίηση του VAR Παπαδόπουλου, ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του κι έδειξε επιθετικό φάουλ.

Τρία λεπτά μετά από γύρισμα του Καρλίτος, ο Μπάκου έπιασε την το σουτ με τη μία με τον Μαξίμοβιτς να διώχνει προ της εστίας του Λοντίγκιν στην τελευταία «μεγάλη» φάση του αγώνα.

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Κίτρινες: 44’ Μπρόρσον, 56’ Μίχορλ, 76’ Μουντές - 26’ Ουναΐ, 57’ Μαντσίνι

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Μουντές, Μπρόρσον (46’ Σταυρόπουλος), Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Καραμάνης (61’ Έντερ), Μίχορλ, Καλοσκάμης (61’ Μπάκου), Βρακάς (46’ Ουάρντα), Φαν Βέερτ (69’ Καρλίτος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρουί Βιτόρια): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (73’ Μαξίμοβιτς), Ουναΐ (84’ Μπακασέτας), Πελίστρι (84’ Τετέ), Μαντσίνι (64’ Λημνιός), Γερεμέγεφ (73’ Ιωαννίδης).

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ - Μπράιαν Τόμσον: Ποιον αναζητά η αστυνομία για την δολοφονία του

Γαλλία: Τέλος η Κυβέρνηση Μπαρνιέ - Πέρασε η πρόταση μομφής

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για κύκλωμα με πλαστά έργα τέχνης (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων - Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 τραυματίες (βίντεο)Σήμερα 14:29 | Ειδήσεις

Ένας ύποπτος ένοπλος σκοτώθηκε κι ένας άλλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και δύο αστυνομικοί.

Μητσοτάκης για αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα - Οι λύσεις προκύπτουν μόνο από συζήτησηΣήμερα 10:13 | Ειδήσεις

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση του μπλόκου της Νίκαιας να αρνηθεί την πρόσκλησή μου για συνάντηση με μία πανελλαδική αντιπροσωπεία αγροτών, τη Δευτέρα¨" ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη από την ευρωπαϊκή εισαγγελία σε βάρος των 15 συλληφθέντωνΣήμερα 14:11 | Ειδήσεις

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι 15 συλληφθέντες για το νέο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΗΠΑ - Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο Brown: Ένα άτομο ενδιαφέροντος κρατείται από την αστυνομίαΣήμερα 14:19 | Ειδήσεις

Από την ένοπλη επίθεση έχουν σκοτωθεί 2 φοιτητές, ενώ 9 άτομα είναι τραυμαρισμένα, εκ των οποίων τα 7 σε σοβαρή κατάσταση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γρεβενά: Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από μοναστήρι έπειτα από πολύμηνη έρευνα15:21Μητσοτάκης για Σίδνεϊ: Είμαι βαθιά σοκαρισμένος από τις σημερινές επιθέσεις15:07Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων - Τουλάχιστον 12 νεκροί και 30 τραυματίες (βίντεο)14:53ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινική δίωξη από την ευρωπαϊκή εισαγγελία σε βάρος των 15 συλληφθέντων 14:39ΗΠΑ - Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο Brown: Ένα άτομο ενδιαφέροντος κρατείται από την αστυνομία14:24Τσιάρας για αγρότες: Να προσέλθουν στον διάλογο14:10Χατζηδάκης: Είναι η ώρα του διαλόγου με τους αγρότες13:56Αυστραλία- Επίθεση στο Μπόνταϊ: Ο πρόεδρος του Ισραήλ κάνει λόγο για "μια σκληρή επίθεση εναντίον Εβραίων"13:41Οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 μας προσκαλούν στον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Τηλεμαραθώνιο, στις 22 Δεκεμβρίου13:27Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών 13:13Κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων στη Δυτική Ελλάδα - Προγραμματίζονται συλλαλητήρια από εργατικά κέντρα12:58e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 202612:43Μετρό - Γραμμή 4: Προτεραιότητα η επέκταση προς Γλυφάδα - Αναλυτικά οι νέες επεκτάσεις12:29Μακελειό στο Σίδνεϊ: Τουλάχιστον 10 νεκροί έπειτα από πυροβολισμούς στην παραλία Μπόνταϊ (βίντεο)12:15Ηράκλειο: Συνελήφθησαν τρία νεαρά κορίτσια για κλοπή από εμπορικό κατάστημα12:01Λακωνία: Επιχείρηση διάσωσης 13χρονης που έπεσε σε πηγάδι με 7 μέτρα νερό! (εικόνες)11:47Αυστραλία: Πυροβολισμοί σε παραλία του Σίδνεϊ - Δύο συλλήψεις, αναφορές για τραυματίες (βίντεο)11:33Μενίδι: Ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν τραυματία11:19Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου που έσπασε μπάρες σιδηροδρομικής γραμμής ενώ πλησίαζε τρένο11:05Βουλή: Τρίτη ημέρα συζήτησης για τον Προϋπολογισμό του 202610:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο