LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2024 10:49

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Αποφυλακίστηκε ο 25χρονος από το Νεπάλ

Ελεύθερος αφέθηκε ο άντρας που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία νεογέννητου βρέφους στη Βραυρώνα τον περασμένο Μάιο. Τι δήλωσε ο συνήγορος του 25χρονου.

νεκρό βρέφος βραβρώνα

Βγαίνει από τη φυλακή, με απόφαση Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 25χρονος κατηγορούμενος, υπήκοος Νεπάλ, που είχε κριθεί τον περασμένο Μάιο προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση του νεκρού νεογέννητου, το οποίο είχε βρεθεί σε κάδο απορριμάτων στη Βραυρώνα και κατηγορούμενη είναι και η 24χρονη μητέρα, που παραμένει προφυλακισμένη.

Με το βούλευμά του, το δικαστικό συμβούλιο ορίζει ότι δεν θα επιβληθεί στον 25χρονο κανένας περιοριστικός όρος για την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές του Συμβουλίου έλαβαν υπόψη, για την απόφασή τους, την ιατροδικαστική εξέταση από την οποία προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος δεν ήταν ο πατέρας του μωρού, όπως πίστευε ο ίδιος. Προκύπτει, επίσης, ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό παρά τους ισχυρισμούς της μητέρας και συντρόφου του 25χρονου, η οποία είναι επίσης υπήκοος Νεπάλ, ότι γεννήθηκε νεκρό. Το ζευγάρι είναι αντιμέτωπο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει εξαρχής ότι η μητέρα τού είχε δώσει να πετάξει τη σακούλα με το νεογέννητο στα σκουπίδια, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει το περιεχόμενό της.

Σε δήλωσή του, ο συνήγορος του 25χρονου, Δημήτρης Ζορμπάς, γνωστοποίησε ότι παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης μητέρας. Επίσης, ο συνήγορος ανέφερε: «Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του νεογνού που έλαβε χώρα στη Βραυρώνα, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απεφάνθη ότι ο νεαρός εντολέας μου πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Ο ισχυρισμός του περί άγνοιας για το περιεχόμενο της σακούλας και για την πραγματική του βούληση να αποκτήσει τέκνο με την κατηγορούμενη κρίθηκαν αληθείς. Πλέον, θα αναζητήσει εργασία και θα διαμένει μόνιμα στην Αθήνα μέχρι το δικαστήριο».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο CNN: Το μετρό Θεσσαλονίκης, η έκθεση Ντράγκι και ο Τραμπ

Γλυφάδα: Έκρηξη από γκαζάκια σε πολυκατοικία (εικόνες)

Απολογείται ο αστυνομικός της Βουλής που κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βοιωτία: Μηχανή συγκρούστηκε με τρακτέρ – Νεκρός ο 33χρονος μοτοσικλετιστής21:12Τραμπ - Ζελένσκι: Οι πρώτες συζητήσεις στο Οβάλ Γραφείο20:58Έφτασε ο Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο (εικόνες)20:44Διακοπή της ροής του πετρελαίου προς την Ουγγαρία, έπειτα από ουκρανική επίθεση σε ρωσικό υποσταθμό20:34FIFA: Εξετάζει Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων κάθε 2 χρόνια, με 48 ομάδες20:20Ζελένσκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας20:06Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν 15χρονο19:52Γάζα: Η Χαμάς απάντησε θετικά στη νέα πρόταση εκεχειρίας19:38Λάρισα: Φωτιά σε περιοχή του Τυρνάβου – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής (βίντεο) 19:24Περισσότερα από 3.430.000 στρέμματα έχουν καεί στην Ισπανία από την αρχή της χρονιάς19:12Τραμπ για πόλεμο στην Ουκρανία: Είμαι εδώ μονάχα για να τον σταματήσω, όχι να τον συνεχίσω18:58Κρατούμενος δραπέτευσε από το νοσοκομείο Καστοριάς18:44Ευρωμπάσκετ 2025: "Έκοψε" τον Καραγιαννίδη ο Σπανούλης, με 16 διεθνείς συνεχίζεται η προετοιμασία18:30Φωτιά στο Κερασοχώρι Θεσπρωτίας18:16Αρκαδία: Φωτιά σε δασική έκταση στη Βεδουρίτσα - Πιθανώς ξεκίνησε από κεραυνό18:02Ξάνθη: Εικόνες από το σημείο του μοιραίου δυστυχήματος – Ποιοι επέβαιναν στα οχήματα17:48Ντόναλντ Τραμπ: Μεγάλη τιμή που υποδεχόμαστε τόσους Ευρωπαίους ηγέτες17:34Ξάνθη: Έληξε η προσωρινή εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού Κομοτηνής – Ξάνθης17:20Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 25χρονη στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκαν πιστόλι, σπαθί και ξιφίδια17:06Σκοπιά Φαρσάλων: Πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο – Καταιγίδα έριξε τη θερμοκρασία κατά 13.5°C σε δύο ώρες16:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο