LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2024 12:06

Δυτική Αττική: Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας “κηπουρών και συντηρητών ανελκυστήρων” (εινόνες)

Τα μέλη της συμμορίας που έμπαινε σε σπίτια, εξαπατώντας τους ενοίκους τους και κατάφερνε να κάνει κλοπές.

Κλοπές - Εγκληματικότητα Δυτική Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 8 ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές και ληστείες από οικίες ηλικιωμένων προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ή τους συντηρητές ανελκυστήρων σε διάφορες περιοχές της Αττικής και αποδομήθηκε την 6-11-2024 από τη Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της διακεκριμένης κλοπής, τετελεσμένης και σε απόπειρα, από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, με συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, η οποία υπερβαίνει το ποσό των εκατό είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανίχνευση και δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από του ανωτέρω κατηγορούμενους και τους συναυτουργούς τους σε βάρος και άλλων θυμάτων και για την αποτροπή απειλής της δημόσια ασφάλειας σε σχέση με τα παραπάνω εγκλήματα, καθώς και για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων ΕΔΩ

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306-7 της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 25-1-2025, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ειδήσεις σήμερα:

Λέσβος - Κατηχητικό: 6χρονη σώθηκε “από θαύμα” μετά από σπρώξιμο 9χρονου (βίντεο)

Αμαλιάδα - Νεκρά μωρά: Η κατάθεση Μουρτζούκου, οι φωτογραφίες και οι αμυχές

Κακοκαιρία - Αρνιακός: Η “ψυχρή λίμνη” φέρνει και χιόνια (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βουλή: Λιποθύμησε η Μαρία Αθανασίου της Ελληνικής Λύσης23:58Βόλος: Δωδεκάχρονος απείλησε συμμαθητή του με σουγιά για να τον ληστέψει23:43Εννιά εταιρείες στη «φάκα» της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος – Απάτες εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ23:28Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 5 νεκροί και 35 τραυματίες από τις εκρήξεις στην Καμπούλ23:13Κιλκίς: Πυροβολισμοί έξω από ξενοδοχείο – Ένας νεκρός22:58Πύργος: Κτίριο κατέρρευσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα (εικόνες)22:43Βρετανία: Προσγειώθηκε εκτάκτως το αεροπλάνο του Πιτ Χέγκσεθ λόγω ρωγμής22:28Βόλος: Κλοπή τσάντας στο κέντρο της πόλης από άνδρα πάνω σε ποδήλατο22:13Γάζα: Αύριο ανοίγει η μεθοριακή διάβαση της Ράφα21:58Συλλήψεις για ομάδες στο διαδίκτυο που “κάρφωναν” τα αστυνομικά μπλόκα21:43Ισραήλ: Η Χαμάς θα παραδώσει δύο σορούς ομήρων απόψε21:28Κρήτη: Αγοραπωλησία αεροβόλου σε σχολείο 21:13Διπλό έγκλημα στη Φοινικούντα: Το παζλ που συνδέει τα πρόσωπα20:58Τέμπη: Διεκόπη για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για τα βίντεο20:43Αποκάλυψη ΑΝΤ1: "Στα συρτάρια" ο κανονισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ20:28Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:14Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Κατατίθεται η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη – Τι θα γίνει με τα ονόματα των θυμάτων20:00Μειώσεις τιμών: Ασπιρίνη στην ακρίβεια, λένε οι καταναλωτές (βίντεο)19:46Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται να ντύσει στα πράσινα τον Ανδρέα Τεττέη και τον Παύλο Παντελίδη19:32Πακιστάν – Αφγανιστάν: Συμφωνία για προσωρινή κατάπαυση του πυρός19:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο