LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2024 11:04 | Ανανέωση: 27 Νοεμβρίου 2024 12:10

Βρετανία: Έκρυβε την 3χρονη κόρη της σε συρτάρι, υποσιτισμένη και αφρόντιστη (εικόνες)

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση μίας μητέρας που για τρία χρόνια, έκρυβε την κόρη της σε συρτάρι για να μην τη δει κανείς. Πώς βρέθηκε η μικρούλα που είχε την εμφάνιση βρέφους 7 μηνών.

Βρετανία - Μωρό - Συρτάρι

Μια μητέρα στη Βρετανία, που έκρυβε το κοριτσάκι της σε ένα συρτάρι για να το κρατήσει μυστικό από τον σύντροφό της και τα άλλα παιδιά της για τρία χρόνια, φυλακίστηκε.

Το κοριτσάκι «δεν είχε δει ποτέ το φως της ημέρας ή τον καθαρό αέρα» μέχρι που εντοπίστηκε εβδομάδες πριν από τα τρίτα γενέθλιά της από τον σύντροφο της γυναίκας, όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι ένα πρωί για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα αφού είχε φύγει η μητέρα, σύμφωνα με το Chester Crown Court.

Το νήπιο, το οποίο τρεφόταν με γάλα μέσω σύριγγας, ήταν τόσο σοβαρά υποσιτισμένο που είχε την εμφάνιση ενός βρέφους επτά μηνών.

Το μωρό βρέθηκε απεριποίητο και με ιατρικά προβλήματα, για τα οποία η μητέρα δεν είχε ζητήσει ποτέ βοήθεια.

Η μητέρα, που δεν κατονομάζεται για να προστατεύσει την ταυτότητα των παιδιών της, απέκρυψε την παρουσία του μωρού κρύβοντάς το στο συρτάρι του κρεβατιού της και κράτησε μυστικό από τον σύντροφό της, ο οποίος έμενε συχνά στο σπίτι.

Τα αδικήματα έλαβαν χώρα περίπου από τις αρχές του 2020 μέχρι το 2023, όταν ο νέος της σύντροφος, ανακάλυψε το παιδί αφού άκουσε το κλάμα του.

Η μικρούλα βρέθηκε όταν ο σύντροφος της μητέρας της επέστρεψε στο σπίτι ένα πρωί για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα αφού είχε φύγει η ίδια. Άκουσε έναν θόρυβο και μπήκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια, όπου είδε το παιδί.

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι αλλά ειδοποίησε τα μέλη της οικογένειας και αργότερα εκείνη την ημέρα παρευρέθηκαν κοινωνικές υπηρεσίες και βρήκαν το παιδί στο συρτάρι του κρεβατιού.

Σε δήλωσή της, η κοινωνική λειτουργός είπε ότι είδε το παιδί να κάθεται στο συρτάρι και ρώτησε τη μητέρα αν εκεί κρατούσε την κόρη της.

«Απάντησε ουσιαστικά «ναι, στο συρτάρι», είπε η κοινωνική λειτουργός.

Στην απολογία της, η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος και ότι ήταν «πραγματικά φοβισμένη» όταν γέννησε, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Είπε ότι το μωρό δεν κρατούνταν στο συρτάρι κάτω από το κρεβάτι όλη την ώρα και είπε ότι το συρτάρι δεν ήταν ποτέ κλειστό, αλλά δήλωσε στους αστυνομικούς ότι το παιδί «δεν ήταν μέλος της οικογένειας».

Βρετανία - Μωρό - Συρτάρι

Είπε στους κοινωνικούς λειτουργούς ότι είχε μια καταχρηστική σχέση με τον πατέρα του παιδιού και δεν ήθελε να μάθει γι’ αυτήν.

Τελικά, η μητέρα καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση για «ακραία παραμέληση», με τον δικαστή να αναφέρει ότι η συμπεριφορά της «ξεπερνά κάθε φαντασία».

Ειδήσεις σήμερα:

Λέσβος - Κατηχητικό: 6χρονη σώθηκε “από θαύμα” μετά από σπρώξιμο 9χρονου (βίντεο)

Μέση Ανατολή: Η εκεχειρία, οι όροι και οι εχθροπραξίες λίγο πριν την εφαρμογή της

Αμαλιάδα - Νεκρά μωρά: Η κατάθεση Μουρτζούκου, οι φωτογραφίες και οι αμυχές

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία στις Κυκλάδες: Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων σε Μύκονο και Πάρο - Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι (βίντεο)Σήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία στις Κυκλάδες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να πλήττουν περιοχές κατά τόπους.

Κορωπί - Επίθεση με κατσαβίδι: Τα χειρόγραφα σημειώματα του δράστη (εικόνες)Σήμερα 15:55 | Ειδήσεις

"Θα σας καρφώσω το κατσαβίδι μέσα στο κεφάλι", αναφέρει ένα από τασημειώματα του 51χρονου. Βίντεο ντοκουμέντο από τον δράστη στην πρώτη επίθεση.

Κακοκαιρία στις Κυκλάδες: Έντονα καιρικά φαινόμενα και στη Μύκονο (βίντεο)Σήμερα 18:59 | Ειδήσεις

Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στις Κυκλάδες. Μετά τα προβλήματα που δημιούργησε στην Πάρο έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα και στην Μύκονο. 

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Τα νέα μέτρα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων (βίντεο)Σήμερα 18:24 | Ειδήσεις

Αποκλειστικές πληροφορίες του Τάσου Τέλλογλουγια τα νέα μέτρα που θα ληφθούν, με στόχο την ασφάλεια των Σιδηροδρόμων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία: Κλειστά την Τρίτη όλα τα σχολεία στη Ρόδο20:26Οζέλ: Τα καθεστώς Ερντογάν είναι απολυταρχικό20:13Λιμενικό: Νέος αρχηγός ο αντιναύαρχος Τρύφων Κοντιζάς 19:59Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Τα νέα μέτρα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων (βίντεο) 19:46Κακοκαιρία στις Κυκλάδες: Μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων σε Μύκονο και Πάρο - Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι (βίντεο) 19:32Σημεία για rapid test δωρεάν την Δευτέρα19:17Κακοκαιρία στις Κυκλάδες: Έντονα καιρικά φαινόμενα και στη Μύκονο (βίντεο) 19:04Βόλος: Άνδρας επιτέθηκε σε ιερέα και βανδάλισε εκκλησία (εικόνες)18:50Τουρκία - Ισραήλ: Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των ΥΠΕΞ 18:37Ολυμπιακός: Με σημαντικές απουσίες στο Βερολίνο18:23Βόλος: Σεξουαλική επίθεση σε 14χρονες αθλήτριες18:10Κακοκαιρία - Πάρος: Χείμαρροι παρέσυραν αυτοκίνητα (εικόνες)17:56Η Λεπέν θα ασκήσει έφεση κατά της καταδίκης της για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος 17:43ΑΑΔΕ: Οι πληρωμές με POS ενίσχυσαν τα έσοδα από ΦΠΑ17:29Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 17:16Κορωπί - Επίθεση με κατσαβίδι: Τα χειρόγραφα σημειώματα του δράστη (εικόνες)17:02Κούγιας: Πότε θα γίνει το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατό του – Η ανακοίνωση των παιδιών του16:49Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γιατί άφησε την φίλη του να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας16:35Καλαϊτζιδάκης: Προσήχθη στο ΑΤ Καμινίων ο “Παλαιοχριστιανός” - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει 16:22Τουρκία - Διαδηλώσεις: Ο Πίκατσου... αποκαλύφθηκε (βίντεο)16:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο