LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2024 20:13

Θεσσαλονίκη - Γυναικοκτονία: Ξεσπούν οι συγγενείς της Γεωργίας (βίντεο)

Σε τεταμένο κλίμα ξεκίνησε στην Έδεσσα, η δίκη για τη δολοφονία της εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, η σορός της οποίας βρέθηκε σε μπαούλο, λίγες ημέρες μετά το έγκλημα.

Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη - Γεωργία

Της Πωλίνας Κολοκοτρώνη, απο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 

Συγγενείς της αδικοχαμένης Γεωργίας ξεσπούν, κατά τη μεταγωγή των κατηγορουμένων και κινούνται απειλητικά εναντίον του 39χρονου συντρόφου, της άτυχης γυναίκας.

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε κατά την απολογία του ο 39χρονος. Υποστήριξε πως όλα τα έκανε ο δεύτερος κατηγορούμενος, μαζί με κάποιον που του μοιάζει.

«Ο συγκατηγορούμενός μου σκότωσε την Γεωργία στην υπόγεια αποθήκη της οικοδομής,  με την βοήθεια τρίτου προσώπου, που έχει τον δικό μου σωματότυπο. Αυτοί είναι στα βίντεο και μετέφεραν το πτώμα της. Εγώ κοιμόμουν, ξύπνησα το πρωί» υποστήριξε ο 39χρονος στην απολογία του.

Έντεκα μήνες μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, οι δικοί της άνθρωποι, ζουν τον δικό τους εφιάλτη, εχθές θα γιόρταζαν τα γενέθλια της.

Ο Στρατός Μουράτης, πατέρας του θύματος αναφέρει ότι «ο πόνος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος...δεν φοράνε παντελόνια, δύο βρήκαν ένα παιδί να το δολοφονήσουν ...ξεπερνάς τον εαυτό σου και τα όρια σου όταν αφαιρούν ένα κομμάτι από τον εαυτό σου σε κάνουν ανάπηρο».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος και ο 34χρονος, έστησαν ενέδρα θανάτου στο θύμα, στο σπίτι του πρώτου,  ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Την ακινητοποίησαν την έδεσαν στο κρεβάτι με χειροπέδες και ο 39χρονος φέρεται να την χτύπησε στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο. Στην συνέχεια οι δύο φερόμενοι ως δράστες, έβαλαν το θύμα σε ένα μπαούλο και το πέταξαν σε αγροτική περιοχή στο μονοπηγαδο.

Ο 39χρονος σύντροφος του θύματος, από την πρώτη στιγμή υποστήριζε  πως η 41χρονη, έφυγε μόνη της από το σπίτι μέσα στη νύχτα και  εξαφανίστηκε.  Τηλεφωνούσε μάλιστα στην οικογένεια της, ζητώντας να μάθει νέα, ενώ έστελνε ακόμη και μηνύματα,  από το κινητό τηλέφωνο του θύματος, σε συγγενικά της πρόσωπα για να θολώσει τα νερά.

Γυναίκες, με πανό και συνθήματα έξω από το δικαστικό μέγαρο, συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια του θύματος.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά την διακοπή της δίκης

Συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να επιτεθούν εναντίον των κατηγορουμένων κατά την αποχώρησή τους από το δικαστικό μέγαρο. 

Αμέσως μετά, επιτέθηκαν φραστικά σε μάρτυρες υπεράσπισης, με κάποιους μάλιστα,  πιάστηκαν στα χέρια, ψυχραιμότερη έσπευσαν να τους χωρίσουν και έτσι τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Συγγενείς του θύματος εξοργίστηκαν από τις απολογίες των κατηγορουμένων αφού κανείς δεν ζήτησε συγνώμη, ενώ και οι δύο, ισχυρίστηκαν ότι δεν σκότωσαν την 41χρονη. Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με τις αγορεύσεις των δικηγόρων και την ετυμηγορία της έδρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Απεργία 20 Νοεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν την Τετάρτη - Τι ισχύει με ΜΜΜ και ταξί

Βόρεια προάστια - Εξιχνίαση διαρρήξεων: Ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας (βίντεο)

Έρευνα Prorata: Ποιον θα ψήφιζαν οι Έλληνες για πρόεδρο των ΗΠΑ;

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η λύση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματοςΣήμερα 09:20 | Ειδήσεις

«Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Βορίζια: Στον εισαγγελέα ο αδερφός της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη που σκοτώθηκε στο μακελειόΣήμερα 09:38 | Ειδήσεις

Ο 58χρονος, πατέρας των τεσσάρων προφυλακισμένων αδερφών, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στο μικροσκόπιο των αρχών κινητά και υπολογιστέςΣήμερα 13:03 | Ειδήσεις

Εντολή να κατασχεθούν τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, προσώπων, που εμπλέκονται έμμεσα στο διπλό έγκλημα της Φοινικούντας, έδωσε η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψηΣήμερα 08:44 | Ειδήσεις

Νταλίκα παρέσυρε αυτοκίνητο και 3 πεζούς. Ο ένας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Ο οδηγός της νταλίκας εγκατέλειψε το σημείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισραήλ: O Nετανιάχου χαιρετίζει το "ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ" για τη Γάζα 14:28Ευλογιά αιγοπροβάτων - Μητσοτάκης : Έκτακτη ενίσχυση στους κτηνοτρόφους έως το τέλος του έτους14:14Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 51χρονος που βίαζε τη φίλη της κόρης του14:00Ταϊλάνδη: Νεογέννητο βρέφος βρέθηκε ζωντανό μέσα σε καζανάκι τουαλέτας13:46Κωνσταντίνος Φλώρος: Η Ελλάδα παράγων σταθερότητας και ειρήνης13:32Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στο μικροσκόπιο των αρχών κινητά και υπολογιστές13:18Νέος Κόσμος: Συλλήψεις για το τροχαίο που κατέληξε σε τραγωδία13:04Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης12:50Ερντογάν: Η λύση του Κυπριακού περνά μέσα από τη συνύπαρξη δύο κρατών12:37Διεθνής κόμβος η Ελλάδα: Συμβάλλει στη μεταφορά αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου12:23Ηράκλειο: Σε αστυνομικό κλοιό το λιμάνι για την άφιξη του ισραηλινού κρουαζιερόπλοιου12:09Θεσσαλονίκη: Δεύτερη καταδίκη τηλεπαρουσιαστή για διαρροή "ροζ" βίντεο – Κρίθηκε ένοχος για πλημμέλημα11:55Παγκόσμια Τράπεζα: Νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας ο Αντώνης Καμάρας11:41Γερμανία: Η κυβέρνηση επιτρέπει και πάλι τις εξαγωγές όπλων προς το Ισραήλ11:28Ιαπωνία: Σύσταση στους πολίτες της που είναι στην Κίνα, να είναι προσεκτικοί λόγω διπλωματικής έντασης11:14Σύλληψη 18χρονου στο κέντρο Θεσσαλονίκης - Πέταξε τα κλοπιμαία όταν αντίκρυσε τους αστυνομικούς11:00Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών ανοιχτά της Ιεράπετρας10:46Ρόδος: Η στιγμή που γαζώνουν το σπίτι του επιχειρηματία με σφαίρες (βίντεο)10:32Πάτρα: 12χρονη κατήγγειλε το βιασμό της από 16χρονο10:18Βορίζια: Στον εισαγγελέα ο αδερφός της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη που σκοτώθηκε στο μακελειό10:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο