LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: 14 Νοεμβρίου 2024 15:52

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος φύτεψε 1000 δενδρύλλια στην 5η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος φύτεψε 1000 δενδρύλλια στην 5η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βρισκόμαστε σε εποχές που όλα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και η καθημερινότητά μας γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Αξίζει όμως να σταθούμε, να πάρουμε μια ανάσα και να αναλογιστούμε ποιο είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό.

Σίγουρα το πρώτο και πιο βασικό στη λίστα όλων μας είναι το οξυγόνο. Το περιβάλλον βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αρχίσουμε να δρούμε με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον για εμάς, τους συνανθρώπους μας αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Πιστή σε αυτή τη φιλοσοφία, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο και πολυδιάστατο πρόγραμμα πρωτοβουλιών και δράσεων, έχει υπάρξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της αφοσιωμένη στο να στηρίζει ενέργειες που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και το περιβάλλον.

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βίκος - Δεντροφύτευση

Το πρόγραμμα ο «Β-οίκος της Ζωής μας»  έχει ως όραμα την ισορροπημένη συμβίωση και προσπαθεί μέσα από αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα βιωσιμότητας να αποτελέσει έμπνευση και να μας ενώσει όλους για έναν καλό σκοπό.

Έτσι, στις 9 Νοεμβρίου, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, η we4all και πάνω από 250 εθελοντές όλων των ηλικιών, έδωσαν ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και ένωσαν τις δυνάμεις τους για 4η φορά με αποτέλεσμα να φυτεύσουν 1000 δενδρύλλια στον Λόφο Σαράντα Μαρτύρων στις Αχαρνές και να δώσουν μια ανάσα ζωής σε όλους μας.

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βίκος - Δεντροφύτευση

Τα δέντρα που επιλέχθηκαν για τη φύτευση ήταν ενδημικά, δύσφλεκτα και κατάλληλα για το οικοσύστημα. Στο κάλεσμα της we4all και του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος ανταποκρίθηκε κόσμος σε όλη την Ελλάδα και υπολογίζεται ότι φυτεύτηκαν πάνω από 25.000 δέντρα. Η we4all έχει λάβει φωτογραφίες με δράσεις από την Θεσσαλία, την Β. Εύβοια, την Κρήτη, την Λάρισα, την Πελοπόννησο και φυσικά την Αττική.

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βίκος - Δεντροφύτευση

Από το 1996 μέχρι σήμερα η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει φυτέψει 15.621 δενδρύλλια.

Μέσω της προσφοράς στο περιβάλλον με διάφορες δράσεις που εμπίπτουν στο πρόγραμμα «Ο Β-οίκος της ζωής μας» και τη συμμετοχή στις δενδροφυτεύσεις, η εταιρεία έχει πετύχει μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα στην εμφιάλωση του νερού. Η συνολική δράση της εταιρείας βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τον στόχο της: να ζούμε αρμονικά, να ενεργούμε υπεύθυνα, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσηςΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Όσα δήλωσαν στην τελετή παράδοσης-παραλαβής για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο νέος Υπουργός και ο Μάκης Βορίδης.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η ΕισαγγελέαςΣήμερα 13:01 | Ειδήσεις

Η υπόθεση αφορά απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις σε νέους ή νεοεισερχόμενους αγρότες το χρονικό διάστημα 2019-2020.

Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβηΣήμερα 13:17 | Ειδήσεις

Τα δύο παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα αδιαθεσίας και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕΣήμερα 12:53 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε κατά την εισήγησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυπριακό: Άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο17:19Θάνος Πλεύρης: Βασικές προτεραιότητες είναι οι επιστροφές και η πάταξη της λαθρομετανάστευσης17:06Καπνοί στο τρένο Έδεσσα- Θεσσαλονίκη16:52Φωτιά στη Σμύρνη: Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους16:38Νάπολη: Σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών - Διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων16:25Τεντόγλου: Στα Δρόμεια θα προσπαθήσω για πανελλήνιο ρεκόρ16:11Ισπανία: Θερμοκρασία 46° Κελσίου καταγράφηκε το Σάββατο - Ρεκόρ για τον Ιούνιο15:57Μύκονος: Απειλούσε πολίτες με πιστόλι έξω από νυχτερινό κέντρο15:43Χαλκιδική: 7χρονος παρασύρθηκε με φουσκωτό στην θάλασσα15:29Τένις: Ο Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο 26 του κόσμου15:15Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο) 15:01Βόνιτσα: Συνελήφθη οδηγός φορτηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια μέθης14:47Χανιά: Έχασε τη ζωή του από μεταλλική κατασκευή που σήκωσε ο αέρας14:33ΟΠΕΚΕΠΕ: O τσαμπουκάς των μαυροπουκαμισάδων14:18ΔΕΠΑ Εμπορίας: Οδηγός της Πράσινης Μετάβασης με Στρατηγικές Επενδύσεις και Διεθνή Προοπτική14:18Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα - Όλη η διαδικασία14:04Αδιανόητο περιστατικό στην Κρήτη: Μητέρα έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με.... κάνναβη13:47Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου περιπατητή13:32Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Συστήνεται ειδική ομάδα ελέγχου με οικονομική αστυνομία και ΑΑΔΕ13:17ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η Εισαγγελέας13:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο