LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: 14 Νοεμβρίου 2024 15:52

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος φύτεψε 1000 δενδρύλλια στην 5η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος φύτεψε 1000 δενδρύλλια στην 5η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση που διοργανώθηκε από τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βρισκόμαστε σε εποχές που όλα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς και η καθημερινότητά μας γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Αξίζει όμως να σταθούμε, να πάρουμε μια ανάσα και να αναλογιστούμε ποιο είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό.

Σίγουρα το πρώτο και πιο βασικό στη λίστα όλων μας είναι το οξυγόνο. Το περιβάλλον βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αρχίσουμε να δρούμε με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον για εμάς, τους συνανθρώπους μας αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Πιστή σε αυτή τη φιλοσοφία, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο και πολυδιάστατο πρόγραμμα πρωτοβουλιών και δράσεων, έχει υπάρξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της αφοσιωμένη στο να στηρίζει ενέργειες που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και το περιβάλλον.

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βίκος - Δεντροφύτευση

Το πρόγραμμα ο «Β-οίκος της Ζωής μας»  έχει ως όραμα την ισορροπημένη συμβίωση και προσπαθεί μέσα από αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα βιωσιμότητας να αποτελέσει έμπνευση και να μας ενώσει όλους για έναν καλό σκοπό.

Έτσι, στις 9 Νοεμβρίου, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, η we4all και πάνω από 250 εθελοντές όλων των ηλικιών, έδωσαν ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και ένωσαν τις δυνάμεις τους για 4η φορά με αποτέλεσμα να φυτεύσουν 1000 δενδρύλλια στον Λόφο Σαράντα Μαρτύρων στις Αχαρνές και να δώσουν μια ανάσα ζωής σε όλους μας.

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βίκος - Δεντροφύτευση

Τα δέντρα που επιλέχθηκαν για τη φύτευση ήταν ενδημικά, δύσφλεκτα και κατάλληλα για το οικοσύστημα. Στο κάλεσμα της we4all και του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος ανταποκρίθηκε κόσμος σε όλη την Ελλάδα και υπολογίζεται ότι φυτεύτηκαν πάνω από 25.000 δέντρα. Η we4all έχει λάβει φωτογραφίες με δράσεις από την Θεσσαλία, την Β. Εύβοια, την Κρήτη, την Λάρισα, την Πελοπόννησο και φυσικά την Αττική.

Βίκος - Δεντροφύτευση

Βίκος - Δεντροφύτευση

Από το 1996 μέχρι σήμερα η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει φυτέψει 15.621 δενδρύλλια.

Μέσω της προσφοράς στο περιβάλλον με διάφορες δράσεις που εμπίπτουν στο πρόγραμμα «Ο Β-οίκος της ζωής μας» και τη συμμετοχή στις δενδροφυτεύσεις, η εταιρεία έχει πετύχει μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα στην εμφιάλωση του νερού. Η συνολική δράση της εταιρείας βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τον στόχο της: να ζούμε αρμονικά, να ενεργούμε υπεύθυνα, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑπόστολος Βεσυρόπουλος: Πέθανε από ανακοπή ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔΣήμερα 14:30 | Ειδήσεις

Δεν τα κατάφερε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε οριστικά εξιτήριο από το ΔρομοκαΐτειοΣήμερα 17:10 | Ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε λάβει θεραπευτική άδεια την περασμένη Δευτέρα, περιμένοντας την απόφαση που έγινε γνωστή σήμερα Πέμπτη.

Ιός Δυτικού Νείλου: Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδαΣήμερα 16:32 | Ειδήσεις

Σε ποιους δήμους εκτιμάται ότι εκτέθηκαν οι πολίτες στον ιό του Δυτικού Νείλου σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ.

Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο αυτοκίνητο τηςΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Η 55χρονη βγήκε έξω από το αυτοκίνητο της όταν ένιωσε αδιαθεσία, αλλά μέχρι να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είχε καταλήξει

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύβοια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή δίπλα στο αυτοκίνητο της18:55Σαμαράς για τον θάνατο του Βεσυρόπουλου: Συναισθάνομαι τον πόνο των δικών του18:38Ιός Δυτικού Νείλου: Δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδα18:25Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε οριστικά εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο18:10ΚΚΕ: Πρωτιά – ντροπή για την Ελλάδα τα στοιχεία για τις ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες του λαού17:56Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:41Βρυξέλλες – ΑΕΚ: Επεισόδια, χημικά και δεκάδες προσαγωγές οπαδών της “Ένωσης” (βίντεο)17:27Συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο 17:12Europa League: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και άλλες 22 ομάδες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τη League Phase16:58Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα κατακτήσει τη Γάζα ανεξάρτητα από το αν η Χαμάς αποδεχτεί τη συμφωνία για τους ομήρους16:45Φωτιά στην Θεσπρωτία16:31Συλλυπητήρια ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη για τον αιφνίδιο θάνατο του Απόστολου Βεσυρόπουλου16:13Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Αρκαδία 15:56Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο, Παρασκευή - Σε επιφυλακή το Πυροσβεστικό Σώμα15:42Σε πλήρη έλεγχο η φωτιά στη Βόρεια Εύβοια 15:28Πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια: Επιχειρούν εναέρια μέσα15:14Νίκαια: Άγνωστοι έκλεψαν το άγαλμα "Η Γυναίκα του Λαού" του Γιάννη Παππά15:00ΑΔΕΔΥ: Για πότε προκηρύχθηκε 24ωρη απεργία στο Δημόσιο14:46Απόστολος Βεσυρόπουλος: Πέθανε από ανακοπή ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ 14:31Έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στη Τζια14:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο