LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Νοεμβρίου 2024 11:03

Χολαργός - Σταθμός: Η εισαγγελική έρευνα, η μάνα του “λάθος” παιδιού και η δήλωση της νηπιαγωγού (βίντεο)

Τι δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καλημέρα Ελλάδα" η μητέρα του βρέφους που παραδόθηκε κατά λάθος σε παππού άλλου παιδιού. Τι αναφέρει η νηπιαγωγός για το περιστατικό.

Βρεφονηπιακός σταθμός

Παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών προκάλεσε το περιστατικό σε παιδικό σταθμό, όπου εργαζόμενοι έδωσαν λάθος παιδί σε 64χρονο. Παράλληλα, ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού θα ελεγχθεί αν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία αποχώρησης των παιδιών, ενώ θα συγκεντρωθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για τη διαπίστωση τέλεσης πειθαρχικών αδικημάτων μιας και το περιστατικό κρίνεται «εξόχως σοβαρό».

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, μίλησε η μητέρα του παιδιού που δόθηκε κατά λάθος σε παππού άλλου παιδιού και είπε χαρακτηριστικά:
“Κάλεσα την αστυνομία αμέσως γιατί θεώρησα ότι σε κάποιον άγνωστο έχουν δώσει το παιδί, πήγαμε στον χώρο του βρεφονηπιακού σταθμού, προσπαθούσαν εκεί κάπως να το καλύψουνε”.

Η γιαγιά του παιδιού, ανέφερε ότι τους είπαν ότι το έχει πάρει ο παππούς. Όταν ρώτησαν ποιος παππούς με απορία, τους είπαν “ένας με άσπρα μαλλιά”, είπε και στη συνέχεια δήλωσε ότι “δεν έχουμε πάρει ούτε μία συγγνώμη”.

Η θεία του βρέφους επεσήμανε στην εκπομπή πως “Όταν πήγε η γιαγιά καταλάβανε ότι είχαν δώσει λάθος παιδί, ο παππούς που το πήρε σπίτι, δεν το είχε καταλάβει; Και δεν είναι τόσο μεγάλη ηλικία 63 χρόνων και δεν βλέπει, μην τρελαθούμε τώρα. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση. Πώς παίρνει ο παππούς και μετά από μία ώρα ενημερώνουνε ότι έχει πάρει λάθος. Ο παππούς όταν το πήγε σπίτι δεν μπορούσε να το πάει κατευθείας εκεί που το πήρε;”

Για το περιστατικό μίλησε και η νηπιαγωγός, που μεταξύ άλλων είπε “Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και στεναχωρημένη για αυτό που έχει συμβεί, είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολλά χρόνια στο κομμάτι αυτό και στον συγκεκριμένο σταθμό. Είμαι πάρα πολύ χάλια αυτές τις ημέρες, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Αναγνωρίζω εγώ τον παππού, ότι είναι παππούς του παιδικού σταθμού που παραλαμβάνει κάποιο παιδί, μπερδεύτηκα εγώ οπτικά νομίζοντας ότι είναι ο άλλος παππούς. Το δίνουμε προς την πόρτα, το βλέπει ο παππούς, δέχτηκε ότι είναι δικό του εγγόνι, ουσιαστικά αναγνώρισε το εγγόνι του και το παρέλαβε και έφυγε. Δεν φάνηκε να αντιλήφθηκε, ίσα-ίσα το έντυσε και φύγανε. Δεν φορούσε γυαλιά. Αυτό είπε και στους αστυνομικούς, ότι δεν φορούσε τα γυαλιά του και πήρε λάθος παιδί”.


Το χρονικό

Ο παππούς, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς δεν φορούσε τα γυαλιά του, το πήρε, το έβαλε στο αυτοκίνητό του κανονικά, το πήγε σπίτι και στη συνέχεια επέστρεψε όταν κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για το δικό τους παιδί.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού ειδοποίησε και την αστυνομία καθώς στην αρχή νόμιζε ότι ήταν απαγωγή.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία για τον παππού αλλά και για τους υπεύθυνους του σταθμού σχετικά με παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κάτω των δύο ετών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βραζιλία: Άνδρας ζωσμένος με εκρηκτικά σκοτώθηκε μπροστά στο Ανώτατο Δικαστήριο (εικόνες)

Πειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα - Φόβοι για εγκλωβισμένους (εικόνες)

NBA - Μπακς: Ο Αντετοκούνμπο σε μαγική βραδιά χάρισε τη νίκη στα “ελάφια” (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Συνελήφθη για εμπρησμό ο 21χρονος μάρτυρας υπεράσπισης του 25χρονου, για την πυρκαγιά στο Γηροκομείο16:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:10Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι - 28χρονος: Την σκότωσα επειδή με διέβαλε σε κοινούς γνωστούς15:56Σεισμός τώρα 4,1 Ρίχτερ στην Κρήτη15:43Πορτογαλία: Ένας πυροσβέστης έχασε τη ζωή του15:29Κυριάκος Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ αλλάζει, γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό15:15Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Καλό Πηγάδι Φωκίδας15:00Θεσσαλονίκη: 5χρονος υπέστη έγκαυμα σε παιχνίδι αναψυκτηρίου14:46Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι: Επίδειξη ισχύος στο Οβάλ Γραφείο14:32Τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη: Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο σημείο14:18Ανατροπή ασθενοφόρου στο Γουδί: Πέθανε ο ασθενής που ήταν μέσα μετά από σύγκρουση με ΙΧ14:04Ξάνθη: Τρία άτομα απανθρακώθηκαν μετά από σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ13:52Το WhatsApp ανακοίνωσε ότι η Μόσχα επιχειρεί να το μπλοκάρει13:38Χαλκιδική: Απολογούνται οι πέντε 17χρονοι για την επίθεση σε δύο 15χρονους στη Νέα Ποτίδαια13:24Γιώργος Μαζωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο - "Όλα καλά", είπε (βίντεο)13:09Δολοφονία στο Χαλάνδρι: 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 47χρονη σύντροφό του στην είσοδο πολυκατοικίας 12:54Γουδί: Ανετράπη ασθενοφόρο - Μετέφερε ασθενή12:39Χαλάνδρι: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 47χρονης12:25Δολοφονήθηκε γυναίκα στο Χαλάνδρι: Άνδρας την κυνήγησε με μαχαίρι12:10Φωτιά στην Πάτρα: Απολογείται ενώπιον του ανακριτή ο 25χρονος11:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο