LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 08 Νοεμβρίου 2024 20:26

Βέροια: Προπονητής και υπεύθυνος γηπέδου δικάζονται για σοβαρό τραυματισμό αθλητή

Πότε και πώς είχε συμβεί ο τραυματισμός του άτυχου αθλητή. Ποια μόνιμα προβλήματα τον συνοδεύουν έκτοτε σε όλη τη ωή του. Τι είπαν οι δικαστές.

ΑΜΕΑ - αμαξίδιο - Καρότσι

(εικόνα αρχείου)

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας κάθονται ένας προπονητής στίβου και ένας υπεύθυνος γηπέδου, κατηγορούμενοι για τον σοβαρό τραυματισμό 17χρονου αθλητή.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάιο του 2019 στο Στάδιο της Βέροιας όταν ο αθλητής έκανε άλμα επί κοντώ, εκτινάχθηκε από το στρώμα και με το κεφάλι του κατέληξε στους γυμνούς στυλοβάτες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Πρωτόδικα και οι δύο, ο προπονητής και ο υπεύθυνος του σταδίου καταδικάστηκαν για σωματική βλάβη από αμέλεια σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή και σήμερα Παρασκευή ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Συγκλόνισε ο πατέρας του, που ξεκίνησε τη διαδικασία, καταθέτοντας. Το κλίμα φορτίστηκε όταν περιέγραψε τι πέρασε τότε ο 17χρονος, που έμεινε για περισσότερο από έναν μήνα στην εντατική. «Μου είπαν ότι τον χάσαμε δύο φορές και μετά ξαναγύρισε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η υπεράσπιση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατέθεσε αίτημα να γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη στις ήδη δύο υπάρχουσες, προκαλώντας αντιδράσεις. Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα, το δικαστήριο επιφυλάχθηκε και διέκοψε για την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης στον ΑΝΤ1: Καλώ την Πολιτική Γραμματεία να παραιτηθεί, μιλάμε για δημοκρατική εκτροπή (βίντεο)

Αγρίνιο - Καταγγελία: Την έδεσαν οι γονείς της στο κρεβάτι κι έφυγαν

Μαγνησία - Ευλογιά των προβάτων: Κραυγή αγωνίας από κτηνοτρόφους, αποζημιώσεις από Κράτος και ΕΕ (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θάσος: Νεαρός λουόμενος πνίγηκε στη θάλασσα10:31e-ΕΦΚΑ: Η καταγραφή στις υπερωρίες έφερε αύξηση στα έσοδα10:15Αιματοχυσία σε νυχτερινό κέντρο στο Μπρούκλιν – Τρεις νεκροί και εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς10:01Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: Το θύμα είχε καταγγείλει τον δράστη από τον Μάρτιο 09:46ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου09:30Σαλαμίνα: Καμπανάκι για την παρουσία λαγοκέφαλων χτύπησαν οι ψαράδες09:16Πιθανή μία συνάντηση Πούτιν - Ζελένσκι, μετά το τηλεφώνημα Τραμπ στον Ρώσο πρόεδρο - Όσα έγιναν στον Λευκό Οίκο09:00Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική και άλλες περιοχές08:45Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 19 Αυγούστου08:29Τι καιρό θα κάνει αύριο Τρίτη08:14Συρία: Έως και 300.000 άνθρωποι "εξαφανίστηκαν" τα τελευταία 55 χρόνια00:00ΗΠΑ: Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους ηγέτες για να μιλήσει με τον Πούτιν23:48Οι γονείς της 15χρονής που σώθηκε από παραλυτικό ιό, στον ΑΝΤ1: Μόλις ξύπνησε, ζήτησε να αγκαλιάσει τους γιατρούς23:34Χαλκιδική: Απαγορευτικό απόπλου σε πλοίο που παρουσίασε βλάβη23:20Σεισμός 4,3 Ρίχτερ νότια της Καρδίτσας23:04Τραμπ: Σε μία – δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν θα βρεθεί λύση στον πόλεμο στην Ουκρανία22:50Φωτιά στο Αμύγδαλο Τυρνάβου: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις22:36Νεκρός άνδρας από πυροβολισμό στον Άγιο Παντελεήμονα22:22Τραμπ: Αν όλα πάνε καλά στη συνάντηση με Ζελένσκι θα έχουμε τριμερή με τον Πούτιν22:08Πάτρα: 50χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις εις βάρος της 9χρονης ανιψιάς του21:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο