LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Σήμερα 09:42

Νοτοπούλου για πρωτοβουλίες Τσίπρα: Ας μιλήσουμε για το νέο που θα γεννηθεί

Η βουλευτής σχολίασε ότι η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα υπήρξε εμπνευστική και μίλησε ανοιχτά, για νέο πολιτικό φορέα στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Κατερίνα Νοτοπούλου - Καλημέρα Ελλάδα

Τη ανοιχτή σύμπνοιά της με το πολιτικό σχέδιο του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για προοδευτική διακυβέρνηση η οποία θα επιχειρήσει να δώσει λύση στα μείζονα λαϊκά προβλήματα εξέφρασε την Τρίτη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η κ. Νοτοπούλου μίλησε ανοιχτά για νέο πολιτικό φορέα, προέτρεψε «να μιλήσουμε για το καινούριο που θα γεννηθεί», σχολίασε ότι «χθες ο κ. Τσίπρας έδωσε στους προοδευτικούς πολίτες και πάλι έμπνευση» και συμμερίστηκε τις αντιλήψεις τις οποίες διακήρυξε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ο πρώην πρωθυπουργός, δηλαδή ότι είναι αναγκαία η ύπαρξη κοινωνικής αντιπολίτευσης για την ανασυγκρότηση της πολιτικής αντιπολίτευσης, ότι σε περίπτωση που η κεντροαριστερά δεν ανασυντεθεί, τότε το ρόλο της επίλυσης προβλημάτων θα αναλάβει η ακροδεξιά, και ότι οι πολίτες εξακολουθούν να αναζητούν διέξοδο για την ακρίβεια, τον πληθωρισμό και τα υπόλοιπα βασικά προβλήματά τους.

«Όταν οι λύσεις δεν έρχονται από τα κόμματα, έρχονται από την κοινωνία», σημείωσε, και παράλληλα σχολίασε ότι «οι πολίτες δεν θέλουν άλλη τοξικότητα, lifestyle και ναρκισσισμό». Μιλώντας για τις διακηρύξεις Τσίπρα υπογράμμισε ότι βασίζονται στις αρχές της ανθεκτικότητας, της ασφάλειας, της αναδιανομής, της ανάπτυξης και της συνύπαρξης του κοινωνικού κράτους με το κράτος δικαίου.

Αναφορικά με το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτός «θα παίξει καθοριστικό ρόλο σ’ αυτές τις εξελίξεις», ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής της Νέας Αριστεράς, επισήμανε ότι «ο νέος φορέας δε μπορεί να βασιστεί σε αποκλεισμούς, αντιθέτως θα πρέπει ευπρόσδεκτοι σε αυτόν, να είναι όλοι οι προοδευτικοί πολίτες».

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Ισραηλινό σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (εικόνες)

Έλεγχος στα κινητά των παιδιών: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή για τους γονείς

Μήλος: Κάτοικος του νησιού κέρδισε δικαστήριο για το χτύπημα της καμπάνας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑμαλιάδα – Νεκρά βρέφη: Η μάνα της 24χρονης είχε χάσει το μωρό τηςΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Σειρά ερωτημάτων προκύπτουν από τις αποκαλύψεις για τις συνθήκες στις οποίες ζούσε η 24χρονη και τα μωρά που «χάθηκαν».

Βιασμός στη Λέσβο - Δικηγόρος ανήλικης: Δεν υπάρχει θέμα πορνείας ούτε μαστροπείαςΣήμερα 08:42 | Ειδήσεις

Τι είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του κοριτσιού σχετικά με τις δηλώσεις της μητέρας της, την καταγγελία στο "Χαμόγελο" και τις πληροφορίες περί αιμομιξίας.

Τρίκαλα: Νεαροί έστηναν κόντρες και “τις ανέβαζαν” στο Instagram (βίντεο)Σήμερα 11:04 | Ειδήσεις

Στο instagram ανέβαζαν τα βίντεο με τις κόντρες που έστηναν νεαροί στα Τρίκαλα. Επικίνδυνη οδήγηση στην εθνική οδό.

Λίβανος: Ισραηλινό σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (εικόνες)Σήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Χωρίς σταματημό ήταν και τη νύχτα της Τρίτης οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον Λίβανο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γλυφάδα: 10 άτομα επιτέθηκαν με... κατσαβίδια σε 21χρονο11:29Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο γιος του πήρε την ελληνική ιθαγένεια11:20Τρίκαλα: Νεαροί έστηναν κόντρες και “τις ανέβαζαν” στο Instagram (βίντεο)11:12Θεσσαλονίκη: Πολεμικά αεροσκάφη θα πετάξουν πάνω από την πόλη11:01Μεξικό: Δεκάδες νεκροί από ανταλλαγή πυρών καρτέλ και στρατού10:48Στυλιανίδης: Ενημερώθηκα για τη γραμμή μας στα εθνικά και με ικανοποιεί10:35Κύθηρα: Διάσωση ναυαγών μετά από βύθιση ιστιοφόρου (βίντεο)10:21Νοτοπούλου για πρωτοβουλίες Τσίπρα: Ας μιλήσουμε για το νέο που θα γεννηθεί10:08Χιλή – Χόρχε Βαλδίβια: Στη φυλακή για βιασμό ο ποδοσφαιριστής09:54ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 25 Οκτωβρίου09:41Έλεγχος στα κινητά των παιδιών: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή για τους γονείς09:27Αντωνίου στο “Καλημέρα Ελλάδα”: Σε καμιά δημόσια υπηρεσία δεν ξέρουν πώς να φερθούν σωστά στα ΑμεΑ09:14Μεσολόγγι: Στη φυλακή νεαροί που έκλεβαν σχολεία09:00Βιασμός στη Λέσβο - Δικηγόρος ανήλικης: Δεν υπάρχει θέμα πορνείας ούτε μαστροπείας08:47Τεμπη - Γεράσιμος Γεωργιάδης: Στην Ιταλία συνεχίζεται η θεραπεία του επιζώντα του πρώτου βαγονιού08:34Κούβα: Νεκροί και καταστροφές από τον κυκλώνα Όσκαρ (εικόνες)08:20Μήλος: Κάτοικος του νησιού κέρδισε δικαστήριο για το χτύπημα της καμπάνας08:07Αμαλιάδα – Νεκρά βρέφη: Η μάνα της 24χρονης είχε χάσει το μωρό της07:54Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός ζήτησε από πολίτη με ακρωτηριασμένο χέρι… απόδειξη του ακρωτηριασμού07:40Σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη07:27
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο