LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: Σήμερα 12:34

Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)

Μετά από πολυήμερες βροχές και καταιγίδες, τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν δρόμους και πλατείες και παρέσυραν περιουσίες και αυτοκίνητα. Προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση.

Γαλλία - Κακοκαιρία

Μεγάλες πλημμύρες προκάλεσαν την Παρασκευή σοβαρές ζημιές και διακοπές της ηλεκτροδότησης σε τμήματα της ορεινής περιοχής της νοτιοανατολικής Γαλλίας έπειτα από ημέρες σφοδρής βροχόπτωσης, αν και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα.

Γαλλία - Κακοκαιρία

Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία Meteo France έθεσε την Πέμπτη σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού για πλημμύρες έξι νομούς νότια της πόλης της Λιόν. Ο συναγερμός υποβαθμίσθηκε την Παρασκευή σε «πορτοκαλί», πράγμα που σημαίνει ότι η στάθμη των υδάτων θα μειωθεί και πάλι.

.

«Σε ορισμένα σημεία στην περιφέρεια Αρντές έπεσαν μέσα σε 48 ώρες 700 χιλιοστά νερού. Είναι περισσότερο απ' όσο πέφτει σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους στο Παρίσι, η ποσότητα είναι γιγάντια», δήλωσε στο BFM TV η υπουργός Περιβάλλοντος Ανιές Πανιέ-Ρινασέ.

Στις εικόνες που μεταδίδονται από γαλλικούς ειδησεογραφικούς σταθμούς, αυτοκίνητα, οδικές πινακίδες και ζώα κτηνοτροφίας φαίνονται να παρασύρονται από τα νερά. Ο αυτοκινητόδρομος Α47 κοντά στη Λιόν μεταμορφώθηκε για λίγο σε γιγάντιο χείμαρρο.

Γαλλία - Κακοκαιρία

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι το Παρίσι έστειλε 1.500 επιπλέον πυροσβέστες στις πληγείσες περιοχές.

Γαλλία - Κακοκαιρία

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια

Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒία ανηλίκων: Πρώτη δίωξη ανηλίκου για κακούργημα - Έσπασε το δόντι συμμαθητή τουΣήμερα 13:48 | Ειδήσεις

Τι υποστήριξε ο 16χρονος μαθητής που ξυλοκόπησε τον 15χρονο και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.

Θάνατος Σινουάρ: Η επιβεβαίωση της Χαμάς και οι τελευταίες στιγμές του (βίντεο)Σήμερα 14:12 | Ειδήσεις

''Ήρθε'' η πρώτη επιβεβαίωση από την Χαμάς για τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ. Τι ανέφερε για τους θανάτους των προηγούμενων ηγετών.

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρεςΣήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος τα θύματα που μετράει η χώρα μας από τροχαία στην άσφαλτο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό με θύμα έναν 55χρονο οδηγό.

Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρες15:2214χρονος “έκρυβε” σκληρά ναρκωτικά κάτω από το κρεβάτι του15:08Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε καταβάλλονται για μισθωτούς και μη μισθωτούς14:55Θάνατος Σινουάρ: Η επιβεβαίωση της Χαμάς και οι τελευταίες στιγμές του (βίντεο) 14:41Βία ανηλίκων: Πρώτη δίωξη ανηλίκου για κακούργημα - Έσπασε το δόντι συμμαθητή του14:28Βραζιλία: Γυναίκα έσφαξε ετοιμόγεννη για να της “πάρει” το έμβρυο14:14Ιταλία: Η Μελόνι “απαγορεύει” στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν γονείς14:01Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή13:47Κουτσούμπας για Μέση Ανατολή - Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για την εμπλοκή στους πολέμους13:34Τύρναβος - Ενδοοικογενειακή βία: Άνδρας πήγε να πατήσει την σύζυγό του με αμάξι13:20Τουρκία: Συνάντηση Σολτς - Ερντογάν για ελληνοτουρικά, Eurofighter και Μέση Ανατολή13:07Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)12:53Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο (βίντεο)12:40Φυλάκιση φοιτητή για ληστείες: “Εμπνευστήκαμε από το διαδίκτυο και την μουσική που ακούγαμε”12:27Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47Pink Floyd: Ο Ρότζερ Γουότερς ευχαρίστησε τον... Ερντογάν για τους Παλαιστινίους11:34Μεταναστευτικό - Μάγχη: Βρέφος πνίγηκε σε ναυάγιο βάρκας11:20Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνες11:07Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια10:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο