LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 11:47

Τύρναβος - Ενδοοικογενειακή βία: Άνδρας πήγε να πατήσει την σύζυγό του με αμάξι

Έντρομοι οι κάτοικοι της πόλης άκουσαν ξαφνικά την γυναίκα να φωνάζει και να ζητά βοήθεια λέγοντας ο άντρας της αποπειράθηκε να την παρασύρει με το ΙΧ του.

Υποψήφιος οδηγός - εξετάσεις οδήγησης

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στον Τύρναβο Λαρίσης. Την Πέμπτη μια γυναίκα συνοδευόμενη από το μικρό παιδί της, άρχισε να ουρλιάζει στην μέση του δρόμου ζητώντας βοήθεια.

Η γυναίκα φέρεται να εξήγησε στους γείτονες, οι οποίοι βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του.

Όπως μεταδίδει το tirnavospress.gr, οι κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν άμεσα προσφέροντας βοήθεια και ειδοποιώντας τις αρχές. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τη γυναίκα και το παιδί της, και τους μετέφερε στο τμήμα για την ασφάλεια τους. Ο σύζυγος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εγκαταλείψει το σημείο πριν την άφιξη των Αρχών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Καρκίνος: Εμβόλιο για ανοσοθεραπεία με βακτήρια

Θεσσαλονίκη: Μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του και του έβαλαν 1 μήνα φυλακή 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒία ανηλίκων: Πρώτη δίωξη ανηλίκου για κακούργημα - Έσπασε το δόντι συμμαθητή τουΣήμερα 13:48 | Ειδήσεις

Τι υποστήριξε ο 16χρονος μαθητής που ξυλοκόπησε τον 15χρονο και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.

Θάνατος Σινουάρ: Η επιβεβαίωση της Χαμάς και οι τελευταίες στιγμές του (βίντεο)Σήμερα 14:12 | Ειδήσεις

''Ήρθε'' η πρώτη επιβεβαίωση από την Χαμάς για τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ. Τι ανέφερε για τους θανάτους των προηγούμενων ηγετών.

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρεςΣήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος τα θύματα που μετράει η χώρα μας από τροχαία στην άσφαλτο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό με θύμα έναν 55χρονο οδηγό.

Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Μεγάλο Μάγιστρο του τάγματος Αγίου Ιωάννη (εικόνες)16:16Τροχαίο - Λαμία: Θρήνος για τον πολύτεκνο γιατρό που “έσβησε” στην άσφαλτο (εικόνες)16:03Ρωσία: Απαγορεύει την "προπαγάνδα" του τρόπου ζωής χωρίς παιδιά15:49Μεταναστευτικό: To ευρωπαϊκό “αγκάθι” φέρνει κόντρες στην Αθήνα και για τα ελληνοτουρκικά15:35Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρες15:2214χρονος “έκρυβε” σκληρά ναρκωτικά κάτω από το κρεβάτι του15:08Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε καταβάλλονται για μισθωτούς και μη μισθωτούς14:55Θάνατος Σινουάρ: Η επιβεβαίωση της Χαμάς και οι τελευταίες στιγμές του (βίντεο) 14:41Βία ανηλίκων: Πρώτη δίωξη ανηλίκου για κακούργημα - Έσπασε το δόντι συμμαθητή του14:28Βραζιλία: Γυναίκα έσφαξε ετοιμόγεννη για να της “πάρει” το έμβρυο14:14Ιταλία: Η Μελόνι “απαγορεύει” στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν γονείς14:01Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή13:47Κουτσούμπας για Μέση Ανατολή - Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για την εμπλοκή στους πολέμους13:34Τύρναβος - Ενδοοικογενειακή βία: Άνδρας πήγε να πατήσει την σύζυγό του με αμάξι13:20Τουρκία: Συνάντηση Σολτς - Ερντογάν για ελληνοτουρικά, Eurofighter και Μέση Ανατολή13:07Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)12:53Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο (βίντεο)12:40Φυλάκιση φοιτητή για ληστείες: “Εμπνευστήκαμε από το διαδίκτυο και την μουσική που ακούγαμε”12:27Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο