LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 10:37

Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή

Μια... ιδιαίτερη περίπτωση "έξωσης" πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, για την ολοκλήρωση της οποίας δεν επιστρατεύτηκαν δικαστικοί επιμελητές αλλα.... τετράποδοι "βοηθοί".

Σκύλοι - σκυλιά

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές έναν 25χρονο και τα σκυλιά του, σημειώθηκε την Τρίτη στην Περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ένας 25χρονος μετανάστης ο οποίος είχε υπενοικιάσει ένα διαμέρισμα σε 26χρονο ομοεθνή του, είχε διένεξη μαζί του καθώς είχε αποφασίσει να λύσει την υπενοικίαση, ο 26χρονος όμως διαφωνούσε και αρνείτο να αποχωρήσει από το χώρο. Τότε ο 25χρονος… εισέβαλε μέσα στο σπίτι με δύο σκυλιά προκειμένου να τον αναγκάσει να φύγει. Όταν ο 26χρονος αρνήθηκε για μία ακόμα φορά, ο 25χρονος έδωσε εντολή στα σκυλιά να του επιτεθούν και στη συνέχεια αφαίρεσε από το πορτοφόλι του θύματος το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, o 25χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα, και αποδόθηκε στον παθόντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone

Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο) 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒία ανηλίκων: Πρώτη δίωξη ανηλίκου για κακούργημα - Έσπασε το δόντι συμμαθητή τουΣήμερα 13:48 | Ειδήσεις

Τι υποστήριξε ο 16χρονος μαθητής που ξυλοκόπησε τον 15χρονο και σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη.

Θάνατος Σινουάρ: Η επιβεβαίωση της Χαμάς και οι τελευταίες στιγμές του (βίντεο)Σήμερα 14:12 | Ειδήσεις

''Ήρθε'' η πρώτη επιβεβαίωση από την Χαμάς για τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ. Τι ανέφερε για τους θανάτους των προηγούμενων ηγετών.

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρεςΣήμερα 15:00 | Ειδήσεις

Δεν έχουν τέλος τα θύματα που μετράει η χώρα μας από τροχαία στην άσφαλτο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε και τρίτο περιστατικό με θύμα έναν 55χρονο οδηγό.

Δικογραφία: Παππούς κακοποιούσε σεξουαλικά την 4χρονη εγγονή του επί μήνεςΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το μόλις 4 ετών εγγονάκι του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Μεγάλο Μάγιστρο του τάγματος Αγίου Ιωάννη (εικόνες)16:16Τροχαίο - Λαμία: Θρήνος για τον πολύτεκνο γιατρό που “έσβησε” στην άσφαλτο (εικόνες)16:03Ρωσία: Απαγορεύει την "προπαγάνδα" του τρόπου ζωής χωρίς παιδιά15:49Μεταναστευτικό: To ευρωπαϊκό “αγκάθι” φέρνει κόντρες στην Αθήνα και για τα ελληνοτουρκικά15:35Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρες15:2214χρονος “έκρυβε” σκληρά ναρκωτικά κάτω από το κρεβάτι του15:08Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε καταβάλλονται για μισθωτούς και μη μισθωτούς14:55Θάνατος Σινουάρ: Η επιβεβαίωση της Χαμάς και οι τελευταίες στιγμές του (βίντεο) 14:41Βία ανηλίκων: Πρώτη δίωξη ανηλίκου για κακούργημα - Έσπασε το δόντι συμμαθητή του14:28Βραζιλία: Γυναίκα έσφαξε ετοιμόγεννη για να της “πάρει” το έμβρυο14:14Ιταλία: Η Μελόνι “απαγορεύει” στα ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν γονείς14:01Θεσσαλονίκη: Σπιτονοικοκύρης… εισέβαλε με σκυλιά για να διώξει ενοικιαστή13:47Κουτσούμπας για Μέση Ανατολή - Ουκρανία: Ο Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για την εμπλοκή στους πολέμους13:34Τύρναβος - Ενδοοικογενειακή βία: Άνδρας πήγε να πατήσει την σύζυγό του με αμάξι13:20Τουρκία: Συνάντηση Σολτς - Ερντογάν για ελληνοτουρικά, Eurofighter και Μέση Ανατολή13:07Νότια Γαλλία: Η κακοκαιρία “σαρώνει” τη Λιόν και τις γύρω περιοχές (βίντεο)12:53Τουρκία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο (βίντεο)12:40Φυλάκιση φοιτητή για ληστείες: “Εμπνευστήκαμε από το διαδίκτυο και την μουσική που ακούγαμε”12:27Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Άδεια από τις φυλακές έως τις 23 Οκτωβρίου12:13Τροχαίο - Κορωπί: Σκοτώθηκε ανήλικος οδηγός μηχανής11:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο