LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: 17 Οκτωβρίου 2024 07:13 | Ανανέωση: 17 Οκτωβρίου 2024 07:29

Υπερσυνταγογράφηση – Γιατρός στον ΑΝΤ1: Ήμουν ετοιμοθάνατος και γράφτηκαν 159 συνταγές από την IP μου

Κυκλώματα καταγγέλλει ένας από τους γιατρούς που ελέγχθηκε για υπερσυνταγογράφηση. Οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Γιατρός - ακουστικά - νοσοκομείο

Γιατρός ο οποίος κατηγορείται για υπερσυνταγογράφηση φαρμάκων μέσω του ΕΟΠΥΥ μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται.

Ο γιατρός ισχυρίζεται αφενός ότι δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα από τον ΕΟΠΥΥ αφετέρου αρνούμενος τις κατηγορίες που τον επιβαρύνουν ότι, κάποιος άλλος χρησιμοποίησε το σύστημα συνταγράφησης υπό το όνομά του, αλλά δεν ήταν αυτός.

«Σε εμένα δεν επιδόθηκε κανένα μήνυμά του ΕΟΠΠΥ ούτε τηλεφωνικό ούτε γραπτό», είπε για να συμπληρώσει ότι, «έχω υπογεγραμμένο χαρτί από τον ΕΟΠΠΥ από δικαστικό επιμελητή στις 26/9», εξηγώντας ότι, στο χαρτί αυτό αναφερόταν πως είχε λάβει κλήσεις στις οποίες δεν είχε απαντήσει.

«Αφορούσε 70 συναλλαγές, 200 οι οποίες είχαν λάθος κωδικό και οι οποίοι τηλεφώνησαν σε ασθενείς και τους είπανε δεν τα "παίρνουμε" άρα δεν είναι κλεμμένα», ανέφερε και εξήγησε ότι, ο ίδιος δεν μπορεί να γράψει φάρμακα άλλης ειδικότητας.

Είπε επίσης ότι, βρέθηκαν συνταγές του στο Ίλιον και τον Ασπρόπυργο και παραδέχθηκε πως έχει ένα φαρμακείο με το οποίο συνεργάζεται ανταλλάσσοντας συνταγές, όπως «κάνουν πολλοί».

«Το λάθος είναι του ΕΟΠΥΥ, από τις 28 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου που εγώ ήμουνα μέσα ετοιμοθάνατος υπάρχουν 159 συνταγές οι οποίες έχουν το δικό μου ΙΡ», είπε και καταγγέλλοντας «κυκλώματα» σημείωσε ότι, «θα σκίσω τα κυκλώματα».  «Έκανα εγώ ιστορικό πρώτα έβλεπα ότι δεν υπήρχε πριν, του λέω ποιος το ‘γράψε;», είπε και κατέληξε πως, «έχω και εγώ μπράβους και η μάνα μου και ο πατέρας μου θα κλαίει εκεί που είναι».

Ειδήσεις σήμερα:

One Direction - Λίαμ Πέιν: Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Παγκράτι: Πρώην υπάλληλος πάρκινγκ μαχαίρωσε τον εργοδότη κι έσκισε λάστιχα αυτοκίνητων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο