LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2024 09:16

ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης έχει καταλάβει κάποια από όσα του καταλογίζουν (βίντεο)

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Παύλος Γερουλάνους εμφανίστηκε ενωτικός, είπε ότι οι πολίτες έδωσαν ξεκάθαρα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά του έκρουσε "καμπανάκι" για την πορεία του ίδιου και του κόμματος στο εξής.

Παύλος Γερουλάνος - Καλημέρα Ελλάδα

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Τρίτη ο Παύλος Γερουλάνος, για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και για το πως πρέπει να διαμορφωθεί η κατάσταση στο κόμμα την «επόμενη ημέρα».

Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου και το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ενστάσεις ή αιτήματα για επανακαταμέτρηση δήλωσε πως αφερνός «παρακολουθούσαμε τις κάλπες και βλέπαμε ότι δεν υπήρξε λαθροχειρία», αφετέρου ότι τυχόν τέτοια αιτήματα θα πυροδοτούσαν ένταση σε μια διαδικασία που κύλησε ήπια, τονίζοντας με νόημα ότι «Ο τσαμπουκάς χρειάζεται για τα προβλήματα της κοινωνίας, όχι στο κόμμα».

Μιλώντας διαρκώς σε ενωτικό κλίμα, ο Παύλος Γερουλάνος επεσήμανε ότι «Προέχει η συνοχή της ομάδας του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική πρόοδο».

Σε ότι αφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη και το κατά πόσον ελήφθη το μήνυμα των ψηφοφόρων, ο κ. Γερουλάνος είπε «έχω ζήσει κι άλλους αρχηγούς πριν γίνουν πρωθυπουργοί ή πριν ζητήσουν για δεύτερη φορά την εξουσία και μπορώ να σας πω ότι μια τέτοια νίκη φέρνει αλλαγές και σημαντικές αλλαγές».

Προσέθεσε ότι «από όσα λέει, έχει καταλάβει κάποια πράγματα από αυτά που του καταλογίζουν. Οι πολίτες είπαν πολύ ξεκάθαρα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει όλοι να αφήσουμε κατά μέρος την όποια κριτική έχουμε κάνει στο παρελθόν και τα όποια λάθη».

Ερωτηθείς για τις φήμες πως θα του προταθεί θέση αντιπροέδρου στο κόμμα ή του ανατεθούν ατύπως αυξημένες αρμοδιότητες, ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε ότι «θέση Αντιπροέδρου στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καταστατικά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται. Είναι δύσκολο να πω ποιες θα είναι οι αποφάσεις του».

Αναφορικά με την στάση των έτερων υποψηφίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος επεσήμαν ότι «δεσμευόμαστε από την προεκλογική μας εκστρατεία, που αναβάθμισε το ΠΑΣΟΚ. Όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στην επόμενη ημέρα, γιατί μόνο έτσι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα».

«Υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια πολίτες που απέχουν, δεν ψήφισαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και περιμένουν να δουν κάτι για να ενεργοποιηθούν. Εχω μιλήσει πολύ για αυτούς και οι μισοί προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ», είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

Κρούωντας το καμπανάκι στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι «Οι ψηφοφόροι επέλξαν Πρόεδρο με βασικό άξονα ένα σύγχρονο ΠΑΣΟΚ. Η αγωνία του κόσμου μπορεί να εκφραστεί με μια ψήφο σε μας, αν κάνουμε τα πράγματα σωστά ή με μία ψήφο σε αντισυστημικά κόμματα στην ελλάδα, λέω αντισυστημικά, γιατί δεν έχουμε ακροδεξιά στην Ελλάδα, τα κόμματα εδώ δεν έχουν σχέση με την φασιστική ακροδεξιά της Ευρώπης».

Ο κ. Γερουλάνος ανέφερε ακόμη ότι μπορεί να υπάρξει συναίνεση σε κυβερνητικές πρωτοβουλίες, αρκεί να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκίνησε η διάθεση του

ΗΠΑ: Οι 20 πολιτείες με τους περισσότερους Έλληνες

Φιλιππιάδα: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από βόθρο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠολυτεχνείο: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 52η επέτειοΣήμερα 06:07 | Ειδήσεις

Λόγω των εκδηλώσεων έχουν τεθεί ήδη σε ισχύ μεταβολές στη λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Ράνια Καρατζαφέρη: Τι είπε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος που εμπλέκεται στο επεισόδιο με τους αστυνομικούςΣήμερα 11:39 | Ειδήσεις

«Η ανθρωποφαγία που έγινε δεν υπάρχει. Έχουν γραφτεί τέρατα», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό».

Πολυτεχνείο 1973: Το χρονικό της εξέγερσης των φοιτητών (εικόνες)Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 08:35 | Ειδήσεις

Στις 17 Νοέμβρη κορυφώθηκε η αντιδικτατορική δράση των φοιτητών, με την Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τα αιτήματα, το ραδιόφωνο στη σχολή ηλεκτρολόγων, το τανκ.

State Department: Συνάντηση των ΥΠΕΞ Κύπρου και ΗΠΑΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Τετ α τετ Ρούμπιο – Κόμπο. Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ατζέντα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ράνια Καρατζαφέρη: Τι είπε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος που εμπλέκεται στο επεισόδιο με τους αστυνομικούς11:47Σοβαρό τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγάκι - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο (βίντεο)11:34Γλυφάδα: Συνελήφθη 42χρονος που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από σταθμευμένα οχήματα11:20Κυπριακό: Την Πέμπτη η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν στην Λευκωσία11:06Δευτέρα 17 Νοεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:52Μητσοτάκης για Πολυτεχνείο: Το μετατρέπουμε σε καθημερινή προσπάθεια για Ελλάδα ισχυρή και δίκαιη10:38Πετρέλαιο: Πτωτικά κινούνται οι τιμές10:24Πέθανε ο δημιουργός του τραγουδιού τεκίλα10:11Χαρδαλιάς - Λουκέτο σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων:Δεν θα επιτρέψουμε, τη λειτουργία δομών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία ηλικιωμένων συμπολιτών μας09:57Πολυτεχνείο – Τασούλας: Η Δημοκρατία είναι το καλύτερο από τα εφικτά πολιτεύματα09:43Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην περιοχή της Πυλαίας09:29Βορίζια: Απολογείται ο 23χρονος που κατηγορείται για την τοποθέτηση της βόμβας (εικόνες)09:17Θεσσαλονίκη: Σύλληψη δύο ατόμων που οδηγούσαν υπό την επήρεια μέθης09:03Hellenic Train: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 18 Νοεμβρίου08:48Αλαφούζος: Yπήρχε μια έντονη αντιπάθεια στο πρόσωπo του Παπαδημητρίου αλλά αυτό είναι άδικο08:34Τραμπ: Κυρώσεις για όποια χώρα κάνει δουλειές με τη Ρωσία08:20Τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο08:05Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου07:52Πολυτεχνείο – Λεκατσά: Νιώθω γεμάτη ως άνθρωπος που αποτέλεσα κρίκο της εξέγερσης07:38State Department: Συνάντηση των ΥΠΕΞ Κύπρου και ΗΠΑ07:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο