LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2024 15:50

Καιρός: Νέα πτώση θερμοκρασίας και νεφώσεις την Κυριακή

Που αναμένονται τοπικές βροχές. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την Κυριακή, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στην ανατολική χώρα όπου θα εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Ο υυδράργυρος θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 22 με 25 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 26 με 29 βαθμούς, στη νησιωτική χώρα τους 24 με 26 βαθμούς και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα δείξει από 17 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλία αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί – βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες. Θα πνέουν άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 16 έως 25-26 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ήπειρου, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 17 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στη βόρεια Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25-27 βαθμούς Κελσίου, τοπικά στην Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς, τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26-27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Δευτέρα

Σχεδόν αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις, προβλέπεται για την Δευτέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ο υδράργυρος θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ: Άνοιξαν οι κάλπες του 2ου γύρου για την εκλογή Προέδρου

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο του Τενεσί (εικόνες)

Ιράν: Απαγορεύονται οι βομβητές και οι φορητοί ασύρματοι σε πτήσεις

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κύπρος-ΕΕ: Προτεραιότητα η επανένωση της Κύπρου δηλώνει η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν22:42Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Λάρισα και Λαμία22:28Αναστέλλεται η απεργία των λαϊκών αγορών22:14Θεσσαλονίκη - Μπλόκα αγροτών: Σε 48ωρους αποκλεισμούς προχωρούν οι παραγωγοί από αύριο22:00Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου21:46Αγροτικές κινητοποιήσεις: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησαν αγρότες από 14 μπλόκα21:36"Καίνε" οι ανατιμήσεις τιμών των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι21:26Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στην Ήπειρο21:12Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη20:58ANT1 Sports: Χωρίς νίκη για τις ελληνικές ομάδες ξεκίνησε η διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκα20:44Τέλλογλου για αγροτικές κινητοποιήσεις: "Παράθυρο" και για άλλα χρήματα στους αγρότες20:30Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Παπαδάκη20:16Χαλκιδική: Συμβολικός αποκλεισμός από αγρότες και κτηνοτρόφους στη Νέα Τρίγλια20:02Βία ανηλίκων: Το σχόλιο του Παναγιώτη Στάθη μετά την δολοφονία του 17χρονου από ανήλικο στις Σέρρες (βίντεο)19:48Προανακριτική έρευνα για τη δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη περί χρήσης ναρκωτικών19:34Θεσσαλονίκη: Δώρο ζωής σε πέντε ανθρώπους από 50χρονο19:20Σέρρες: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 15χρονο19:06Πάτρα: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για επίθεση σε συνομήλικούς τους18:52ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός κατέλαβε και δεύτερο δεξαμενόπλοιο που συνδέεται με τη Βενεζουέλα18:38Σάμος: Σορός εντοπίστηκε σε βραχώδη ακτή της περιοχής Κουρούντερε18:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο