LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 11 Οκτωβρίου 2024 13:37

Δημήτρης Καλογερόπουλος: Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Δημήτρης Καλογερόπουλος

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αιγιαλείας για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον δήμαρχό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας. Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία».

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είχε εκλεγεί δήμαρχος Αιγιαλείας το 2019 και το 2023, ενώ παλαιότερα είχε εκλεγεί δήμαρχος στον Καποδιστριακό Δήμο Συμπολιτείας.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής (Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην συλλυπητήρια δήλωση του για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου αναφέρει ότι «με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Αποχαιρετώ έναν έντιμο άνθρωπο, ένα συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης, ένα φίλο και συνοδοιπόρο.Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης τιμώντας με το ήθος και τον δυναμισμό του το ΠΑΣΟΚ. Άνοιξε πρωτοπόρους δρόμους στο αυτοδιοικητικό κίνημα και υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)

“Μπάλντοκ για σένα”: Η επική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (βίντεο)

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνω νέο κόμμα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Το αποτύπωμα του τουρισμού είναι έντονο στην οικονομία συνολικάΣήμερα 15:48 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στην εκδήλωση του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Ο τουρισμός αλλάζει, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί», που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Υπεγράφη για πρώτη φορά κοινωνική συμφωνία κυβέρνησης και εθνικών κοινωνικών εταίρωνΣήμερα 18:00 | Ειδήσεις

«Για τους εργαζόμενους, σημαίνει δυνατότητα για αύξηση μισθών και παροχών, σταθερό, ασφαλές και προβλέψιμο εργασιακό περιβάλλον, λιγότερο άγχος».

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνώνΣήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αρνήθηκε την αναγνώριση ελαφρυντικού στους κατηγορούμενους, με μοναδική εξαίρεση κατηγορούμενο ο οποίος έχει επιστρέψει τα χρήματα που του είχαν πιστωθεί.

Σοκ στη Νίκαια: 20χρονος ασελγούσε στα ανίψια του, 2 και 4 ετών, μαζί με τον σύντροφό τουΣήμερα 13:30 | Ειδήσεις

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, ενώ στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται αποδεικτικό βιντεοληπτικό υλικό από το κινητό τηλέφωνό του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Επισημοποιείται σήμερα η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος19:07Συρία: Πέντε πολίτες νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη όπλων στην Ιντλίμπ18:57Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Μπέλιγχαμ18:47Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 50χρονος πέθανε από τσίμπημα μέλισσας18:37Υπεγράφη για πρώτη φορά κοινωνική συμφωνία κυβέρνησης και εθνικών κοινωνικών εταίρων18:27Σοφία Φατέ στο ant1news: Οι τροφές που μας προστατεύουν από ιώσεις και λοιμώξεις18:17Μητσοτάκης: Το αποτύπωμα του τουρισμού είναι έντονο στην οικονομία συνολικά18:06Ρόδος: Πραγματοποιείται αεροδιακομιδή του 39χρονου Επιλοχία ΕΠΟΠ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο 17:56ΟΣΥ: Ενίσχυση των λεωφορειακών γραμμών λόγω της έκτακτης στάσης σε Μετρό και Τραμ17:46Ολυμπιακός: Αποθέωση για τον Μεντιλίμπαρ από τα διεθνή μέσα17:36Βίλνιους: Αεροπλάνο εξετράπη της πορείας του - Έκλεισε το αεροδρόμιο (Εικόνες)17:22Δολοφονία στη Σαλαμίνα - "Αποκαλύψεις": Δεν ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις νύφης-πεθεράς17:08Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:54"Νύχτα Αποκαλύψεων" με τον Πέτρο Κουσουλό, απόψε στις 24:00 στον ΑΝΤ116:40Ινδία: Μπασκέτα κατέρρευσε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 16χρονο (βίντεο)16:26Συλλυπητήρια Τασούλα για τον θάνατο του 19χρονου στρατιώτη στη Ρόδο16:12Εκρηκτικό το κλίμα στην πορεία κατά της βίας γυναικών στην Κωνσταντινούπολη: "Θέλουμε να ζήσουμε" – 14 προσαγωγές15:59Χωρίς νίκη επί ελληνικού εδάφους παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης σε αγώνες UEFA15:45Κύπρος: Υπεγράφη οριοθέτηση της ΑΟΖ και συμφωνία ηλεκτρικής διασύνδεσης με Λίβανο15:31ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 14 κατηγορούμενοι – Ποινές φυλάκισης 10-18 μηνών15:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο