LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 07 Οκτωβρίου 2024 12:11

Ρόδος: Κυνηγοί σκότωσαν ελάφι (εικόνες)

Σκληρές εικόνες από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος ελαφιού που έγινε στη Ρόδο.

Ρόδος - νεκρό ελάφι

Σοκ, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί στη Ρόδο ενέργεια δύο ατόμων, (κυνηγών σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις) οι οποίο στον δρόμο  που οδηγεί από το Φουντουκλί προς τον Προφήτη Ηλία, εκτέλεσαν ελαφάκι που βρέθηκε στο πέρασμά τους!

Τα δύο αυτά άτομα, εντοπίστηκαν από δύο κοπέλες (εθελόντριες) που κινούνταν στην περιοχή με το όχημά τους οι οποίες και όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν εξηγήσεις.

Οι δράστες, τα έχασαν και πανικόβλητοι άρχισαν να τρέχουν! Του ενός μάλιστα, μέσα στον πανικό του, του έπεσε η καραμπίνα από τα χέρια, την οποία και πήραν στη συνέχεια οι κοπέλες, προκειμένου να την παραδώσουν στις αρμόδιες αρχές.

Ρόδος - νεκρό ελάφι

Το περιστατικό δημοσιοποίησαν οι ίδιες και η ακτιβίστρια Τριανταφυλλιά Μαύρου ενημερώνοντας αντίστοιχα δασαρχείο και αστυνομία.

Στην καταγγελία που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες και βίντεο αναφέρεται:

"Περιοχή Φουντουκλή Ρόδου. Δύο εθελόντριες που βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή άκουσαν έναν πυροβολισμό και είδαν δύο άντρες να σέρνουν ένα ελάφι το οποίο μόλις είχαν εκτελέσει. Οι εθελόντριες άρχισαν να τους φωνάζουν και να κορνάρουν με το αμάξι τους. Οι κυνηγοί πανικόβλητοι άφησαν το ελάφι και τρέχοντας τους έπεσε η καραμπίνα από τα χέρια. Οι εθελόντριες αφού έκλεισαν το όπλο στο αμάξι, επιβεβαίωσαν τον θάνατο του ζώου. Άμεσα ενημερώθηκε το 100 και το δασαρχείο. Το ζώο είναι το Πλατώνι της Ρόδου . Γνωστό ως Dama Dama και σύμβολο του νησιού μας. Ένα προστατευμένο είδος ."

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και ξεκίνησε ήδη από Δασαρχείο και Αστυνομία, η αναζήτηση τους, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου. Το δασαρχείο έχει κατάσχει ήδη την καραμπίνα και το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται ο οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου

Με ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου αναφέρει για το περιστατικό:

Ρόδος - νεκρό ελάφι

"Το Δ.Σ του κυνηγετικού συλλόγου Ρόδου έλαβε γνώση , για το σημερινό περιστατικό που αφορά την θανάτωση ελαφιού, από εν δυνάμει μέλη του. Καταδικάζουμε τις συμπεριφορές αυτές, και διεξάγουμε έρευνα σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για τον εντοπισμό των υπαίτιων για να προβούμε σε κάθε νόμιμη διαδικασία και εάν κριθεί απαραίτητο θα προβούμε και σε οριστική διαγραφή αυτών από τον σύλλογο μας. Οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει δεν εκφράζουν ούτε εμάς ούτε την πλειοψηφία των μελών μας!".

Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Δούκας ζητά debate με Ανδρουλάκη

Βία ανηλίκων – Δημογλίδου: Οι γονείς μπορούν να ζητήσουν βοήθεια

ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έπαιξαν μαζί (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της ΑθήναςΧθες 22:30 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τον Φιντάν, στόχος της Άγκυρας παραμένει η μετατροπή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου «σε περιοχή σταθερότητας και ευημερίας», κάτι που –όπως είπε– αποτελεί «ξεκάθαρη βούληση του Προέδρου» της Τουρκίας.

Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχουςΧθες 22:07 | Ειδήσεις

Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα μπορούσαν να διεξαχθούν εντός 60-90 ημερών.

Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)Χθες 22:29 | Ειδήσεις

Στο σημείο χρειάστηκε να μεταβεί γερανοφόρο όχημα,  για  να  επαναφέρει σε ορθή θέση το φορτηγό και να ακολουθήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτεροςΧθες 21:52 | Ειδήσεις

Ο δεύτερος δράστης  εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Δεκεμβρίου06:42Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ θα έχουν σύντομα τα βελτιωμένα έγγραφα του ειρηνευτικού σχεδίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Missing alert για την εξαφάνιση 62χρονου 23:59Πιερρακάκης: Η αποκατάσταση των πληγέντων στο Μάτι και τη Μάνδρα ενισχύει την αξιοπιστία του κράτους23:48Θεσσαλονίκη: Πτώση άνδρα που πραγματοποιούσε εργασίες σε σκεπή - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού (βίντεο)23:40Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας της Αλγερίας Αχμέντ Ατάφ την Τετάρτη23:32Διορία "μερικών ημερών" δίνει ο Τραμπ στον Ζελένσκι να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο23:24Λάρισα: Στο νοσοκομείο ανήλικη λόγω μέθης23:16Πηγές ΕΛ.ΑΣ.: Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες23:06Δένδιας: Αναγκαιότητα επιβίωσης για την Ελλάδα οι ριζικές αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις22:56Τροχαίο στην Άρτα: Νεκρός ανασύρθηκε ο 52χρονος οδηγός του φορτηγού (βίντεο)22:48Νέες προκλητικές δηλώσεις Φιντάν - Η σκληρή απάντηση της Αθήνας22:40Ουκρανία: "Έτοιμος για εκλογές" ο Ζελένσκι - Τι ζητάει από τους συμμάχους22:32"Οσμή σκανδάλου" ΟΠΕΚΕΠΕ στην Εύβοια: Ψάχνουν πού πήγαν 6,5 εκατ. ευρώ22:24Σοβαρό τροχαίο στην Άρτα: Φορτηγό ανετράπη σε παράδρομο της Ιονίας Οδού - Εγκλωβισμένος ο οδηγός22:16Μετρό Θεσσαλονίκης: Περισσότερες από 27 εκατ. μετακινήσεις εξυπηρέτησαν οι συρμοί22:08Χολαργός: Παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο - Συνελήφθη και ο δεύτερος21:58Ηλεία: 13χρονος μπήκε σε σχολείο και χτύπησε 12χρονο στο πρόσωπο 21:48Γαλλία: Η χώρα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision και την αντίθεσή της σε μποϊκοτάζ του Ισραήλ21:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο