LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 07 Οκτωβρίου 2024 08:49

ΠΑΣΟΚ - Κωνσταντινόπουλος: Ο Χάρης Δούκας κάνει “γκελ” στον κόσμο (βίντεο)

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την επόμενη ημέρα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος - Καλημέρα Ελλάδα

«Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν επιβεβλημένη αυτή η διαδικασία. Το βέβαιο είναι ότι έλεγαν και οι πέντε υποψήφιοι ότι, χρειάζεται αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι, «ο κάθε υποψήφιος με τον δικό του τρόπο έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχει «ταβανιάσει» και χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

«Το 50% πλην του κ.Δούκα είναι εκτός. Το ζητούμενο την επόμενη ημέρα είναι και το ερώτημα με τους 150.000 αν ‘θα πάμε σε μία από τα ίδια;’ ή θα ‘δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι άλλο’, είπε για το διακύβευμα της κάλπης του β’ γύρου.

 Όσο αφορά το ποσοστό του Χάρη Δούκα στην Αθήνα – όπου αναδείχθηκε τρίτος σε ψήφους – ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως, «από τη μέρα που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Δούκας, υπήρξε μια μεγάλη πίεση, ακόμα και από την κυβέρνηση. Να σας πω ακόμα πως, ο κ. Γερουλάνος είναι βουλευτής Α’ Αθηνών, η κ.Διαμαντοπούλου ήταν. Σε αυτό το κέντρο που υπήρξε μία μεγάλη πίεση, η επικαιρότητα ήταν ‘γιατί δήμαρχος και πρόεδρος’ όμως σίγουρα δεν λέμε ποιος θα είναι δήμαρχος, αλλά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος - Καλημέρα Ελλάδα

Και επανέλαβε για τον β’ γύρο πως «ξέρουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη, η αλλαγή ηγεσίας ήταν το κύριο αίτημα. Ο κ.Δούκας έχει ένα γκελ στη βάση του κόσμου. Τον πιστεύουν. Σε αυτό έχει αξία».

«Είναι πέντε διαφορετικοί υποψήφιοι. Αν κάποιος φτιάξει ένα πλαίσιο που θα μπορεί να συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι, θα ήταν μια αλλαγή ηγεσίας», είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και κατέληξε πως, ο Χάρης Δούκας δεν είναι «του κομματικού μηχανισμού», αλλά, «είναι ένας άνθρωπος από την κοινωνία. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία κομματική επετηρίδα. Όλοι οι υποψήφιοι είχαν πει πως το  ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη θα μείνει ένα μικρομεσαίο κόμμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπόσχεται να νικήσει τους “εχθρούς”, έναν χρόνο μετά την επίθεση της Χαμάς

Λεβαδειακός: Ο Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του

Άμεσοι φόροι και εισφορές: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την μείωσή τους


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Συνελήφθη 17χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Απείλησε ανήλικο με μαχαίρι12:09“Black Tides”: Τζον Τραβόλτα και Μελίσα Μπαρέρα στο πολυαναμενόμενο θρίλερ11:55Πάτρα: 15χρονη εξαφανίστηκε από το σχολείο της11:41Ο Μητσοτάκης διαγνώστηκε με κορονοϊό11:27Νέο Ψυχικό: Η αντίδραση διαρρήκτη μόλις αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάμερα (βίντεο)11:13Το Ισραήλ ανακοίνωσε νέα επιστροφή στην εκεχειρία μετά τα χθεσινά πλήγματα στη Γάζα10:59Τετάρτη 29 Οκτωβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας 10:45Ο κυκλώνας Μελίσα έφτασε στην Κούβα10:31Ολλανδία: Με φούμο και στρατιωτική παραλλαγή η βασίλισσα Μάξιμα10:17ΝΒΑ – Αντετοκούνμπο: Νίκη με ανατροπή για τους Μπακς επί των Νικς10:03Τουρκία: Κατάρρευση πολυκατοικίας στο Κοτζαέλι09:4928η Οκτωβρίου: Ομαλά κύλησε η επιστροφή των εκδρομέων09:35ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου09:20Επεισοδιακή καταδίωξη μοτοσικλέτας στο Μενίδι – Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός09:05ΟΠΕΚΕΠΕ – Σαλάτας: Δεδομένο ότι υπάρχει σκάνδαλο, αλλά δεν ξέρουμε το μέγεθος του08:51Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο08:36Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Ανάμεσά τους και παιδιά08:22Ιαπωνία: Κύμα φονικών επιθέσεων από αρκούδες – ζητήθηκε η βοήθεια του στρατού08:08Ολυμπιακή Αεροπορία: Σαν σήμερα το πρώτο δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα07:54Τροχαίο στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε από τον παράδρομο στην επαρχιακή οδό και αναποδογύρισε (εικόνες)07:40
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο