LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Σήμερα 14:23

Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του Νασράλα

Μυστήριο επικρατεί για τον διάδοχό του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Χασέμ Σαφιεντίν. Τι αναφέρουν αραβικά μέσα.

Χασέμ Σαφιεντίν - Χεζμπολάχ - AP

Με την κρίση στην Μέση Ανατολή να μαίνεται και λίγες ώρες αφού επίσημα ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώην γενικού γραμματέα της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μυστήριο επικρατεί με τον διάδοχό του στην ηγεσία, Χασέμ Σαφιεντίν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της jpost.com, ο Χασέμ Σαφιεντίν φέρεται να είναι νεκρός από ισραηλινό χτύπημα στην Βηρυτό.

Πηγή ασφαλείας του Λιβάνου ανέφερε στο Sky News Arabia ότι οι πιθανότητες να επιζήσει κάποιος από το στοχευμένο χτύπημα ήταν «σχεδόν μηδενικές».

Ο σαουδαραβικός ειδησεογραφικός οργανισμός Al Hadath είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ο Χασέμ Σαφιεντίν ήταν νεκρός το πρωί του Σαββάτου.

Επιπλέον, σύμφωνα με τρεις αξιωματούχους ασφαλείας, οι επανειλημμένες ισραηλινές επιδρομές εμπόδισαν τους διασώστες να ερευνήσουν την τοποθεσία όπου πιστεύεται ότι βρισκόταν ο Χασέμ Σαφιεντίν.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης εκτιμούν ότι ο Χασέμ Σαφιεντίν τραυματίστηκε στην επίθεση, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την τύχη του.

Εκτιμάται πάντως ότι όπως και στην περίπτωση του Νασράλα, οποιοσδήποτε στο υπόγειο συγκρότημα δεν θα μπορούσε να βγει ζωντανός, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων αξιωματούχων της Χεζμπολάχ που βρίσκονταν στο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του

Κρήτη: Ήπιαν σφηνάκια και βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ

Περιστέρι: Άγριος καυγάς ιερέα με συγγενή την ώρα της κηδείας


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην ΑιτωλοακαρνανίαΣήμερα 16:45 | Ειδήσεις

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ενώ εργαζόταν, σήμερα τα ξημερώματα.

Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Τι προβλέπει στο σχέδιο της ΑΑΔΕ για την αυτόματη απόδοση ΦΠΑ. Πώς θα καταβάλλεται αυτόματα το ψηφιακό τέλος συναλλαγών.

Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του ΝασράλαΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Μυστήριο επικρατεί για τον διάδοχό του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Χασέμ Σαφιεντίν. Τι αναφέρουν αραβικά μέσα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Είχε φυλακίσει μετανάστες σε διαμέρισμα και τους εκβίαζε17:07Κακοκαιρία “Cassandra”: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος στην Αιτωλοακαρνανία (εικόνες)16:54Πάτρα: Σπείρα άδειαζε σπίτια επί σειρά ετών16:40Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθηνών - Κορίνθου από πτώση δέντρων 16:27ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος κατέθεσε την υποψηφιότητα του16:13Ιωνάς Καρούσης: Αποσύρει την ανάρτηση της η παλαιστινιακή παροικία16:00Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑ15:46Συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών15:33ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες15:19Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του Νασράλα 15:06Περιστέρι: Άγριος καυγάς ιερέα με συγγενή την ώρα της κηδείας14:52ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Κασσελάκη 14:39Κρήτη: Ήπιαν σφηνάκια και βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ14:25Άλιμος: Επεισοδιακή σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών (εικόνες)14:12Κακοκαιρία “Cassandra” - Αγρίνιο: Αγνοείται φύλακας λατομείου (βίντεο)13:58Ιωνάς Καρούσης: Θρήνος στην επιμνημόσυνη δέηση (εικόνες)13:45Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)13:31Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του13:18Μητσοτάκης για Μίμη Πλέσσα: Μοναδικές οι στιγμές που θα μας χαρίζει για πάντα με τις νότες του13:04Λίβανος - ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους12:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο