LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Σήμερα 13:41

Κρήτη: Ήπιαν σφηνάκια και βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ

Το τραγικό λάθος της υπαλλήλου που έστειλε πέντε άτομα στο νοσοκομείο να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους.

Σφηνάκια - ποτήρια

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Παρασκευής, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα τουριστών βρισκόταν σε μπαρ ξενοδοχείου και ήπιαν "σφηνάκια" με τους εργαζομένους.

Αντί για σφηνάκια όμως μια εργαζόμενη σέρβιρε από αμέλεια καθαρκτική ουσία με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες παρέλαβαν 6 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης από άγνωστη χημική ουσία και τους μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ. Η κοπέλα που σέρβιρε τα ποτά εξήλθε από το νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί πρόκειται για καθαρκτική ουσία που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του πλυντηρίου.

Σε κάθε περίπτωση δείγμα της άγνωστης χημικής ουσίας εστάλη στο γενικό χημείο του κράτους.

Οι γιατροί που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν τα πέντε άτομα στη ζωή κατάφεραν να τους διασωληνώσουν και πλέον νοσηλεύονται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Creta24 ένας εκ των πέντε ατόμων χρειάστηκε να μεταφερθεί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ελλείψει κρεβατιών στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της υγείας του.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν η κοπέλα που σέρβιρε τα ποτά, ο διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας καθώς και ένας ακόμη εργαζόμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σφυροκοπά ασταμάτητα τον Λίβανο

ΑΑΔΕ: Μείωση προστίμων για όποιον αποδεχθεί τον... έλεγχο της Εφορίας!

Πώς ψηφίζω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Τα εκλογικά τμήματα και το αντίτιμο - Οδηγός για ψηφοφόρους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Τι προβλέπει στο σχέδιο της ΑΑΔΕ για την αυτόματη απόδοση ΦΠΑ. Πώς θα καταβάλλεται αυτόματα το ψηφιακό τέλος συναλλαγών.

Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του ΝασράλαΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Μυστήριο επικρατεί για τον διάδοχό του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Χασέμ Σαφιεντίν. Τι αναφέρουν αραβικά μέσα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Κασσελάκη - Αποχώρησαν και καταγγέλλουν την διαδικασία οι υποστηρικτές τουΣήμερα 14:32 | Ειδήσεις

Επεισοδιακή είναι και η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τις εκλογές στο κόμμα και τη ''θύελλα'' αντιδράσεων για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος κατέθεσε την υποψηφιότητα του16:13Ιωνάς Καρούσης: Αποσύρει την ανάρτηση της η παλαιστινιακή παροικία16:00Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑ15:46Συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών15:33ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες15:19Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του Νασράλα 15:06Περιστέρι: Άγριος καυγάς ιερέα με συγγενή την ώρα της κηδείας14:52ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Κασσελάκη 14:39Κρήτη: Ήπιαν σφηνάκια και βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ14:25Άλιμος: Επεισοδιακή σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών (εικόνες)14:12Κακοκαιρία “Cassandra” - Αγρίνιο: Αγνοείται φύλακας λατομείου (βίντεο)13:58Ιωνάς Καρούσης: Θρήνος στην επιμνημόσυνη δέηση (εικόνες)13:45Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)13:31Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του13:18Μητσοτάκης για Μίμη Πλέσσα: Μοναδικές οι στιγμές που θα μας χαρίζει για πάντα με τις νότες του13:04Λίβανος - ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους12:51“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα συνεχιστούν τα φαινόμενα12:37Πώς ψηφίζω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Τα εκλογικά τμήματα και το αντίτιμο - Οδηγός για ψηφοφόρους12:24ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου 12:11Συνάντηση Μητσοτάκη με Αμερικανούς Γερουσιαστές: Ενέργεια και διμερείς σχέσεις στα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)11:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο