LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 13:13

Άλιμος: Επεισοδιακή σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών (εικόνες)

Ένας 33χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητο του, κρυμμένες μέσα σε ηλεκτρική σκούπα, ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης.  

Αλιμος - ναρκωτικα

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, το πρωί της Πέμπτης στον 'Αλιμο, ένας 33χρονος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και απείθεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έκριναν ύποπτο όχημα με οδηγό τον 33χρονο στην περιοχή του Αλίμου και το κάλεσαν για έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, εντός του οχήματος βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό ηλεκτρικής σκούπας, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, ενώ μόλις οι αστυνομικοί εντόπισαν την ποσότητα, ο 33χρονος επιχείρησε να διαφύγει όμως ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση.

Αλιμος - ναρκωτικα

Στην κατοχή του και εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 κιλά και 341 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 26 γραμμ. κοκαΐνης,
  • πλαστικός τρίφτης και
  • ηλεκτρική σκούπα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αλιμος - ναρκωτικα

Ειδήσεις σήμερα:

Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του

“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα συνεχιστούν τα φαινόμενα

Πύργος: Άνδρας κατέρρευσε από την ασιτία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)Σήμερα 11:54 | Ειδήσεις

Ο ANT1, "αποχαιρετά" τον Μίμη Πλέσσα, τον αγαπημένο συνθέτη με την πλούσια προσφορά του στη μουσική. Οι σπουδές στο εξωτερικό και οι διακρίσεις του μεγάλου καλλιτέχνη.

Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑΣήμερα 15:28 | Ειδήσεις

Τι προβλέπει στο σχέδιο της ΑΑΔΕ για την αυτόματη απόδοση ΦΠΑ. Πώς θα καταβάλλεται αυτόματα το ψηφιακό τέλος συναλλαγών.

Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του ΝασράλαΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Μυστήριο επικρατεί για τον διάδοχό του Χασάν Νασράλα στην ηγεσία της Χεζμπολάχ, Χασέμ Σαφιεντίν. Τι αναφέρουν αραβικά μέσα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Κασσελάκη - Αποχώρησαν και καταγγέλλουν την διαδικασία οι υποστηρικτές τουΣήμερα 14:32 | Ειδήσεις

Επεισοδιακή είναι και η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τις εκλογές στο κόμμα και τη ''θύελλα'' αντιδράσεων για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος κατέθεσε την υποψηφιότητα του16:13Ιωνάς Καρούσης: Αποσύρει την ανάρτηση της η παλαιστινιακή παροικία16:00Σχέδιο ΑΑΔΕ για αυτόματη απόδοση ΦΠΑ15:46Συλλήψεις διακινητών παράτυπων μεταναστών15:33ΠΑΣΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες15:19Λίβανος: Νεκρός φέρεται να είναι από την ισραηλινή επίθεση και ο διάδοχος του Νασράλα 15:06Περιστέρι: Άγριος καυγάς ιερέα με συγγενή την ώρα της κηδείας14:52ΣΥΡΙΖΑ: Η Τζάκρη κατέθεσε την υποψηφιότητα του Κασσελάκη 14:39Κρήτη: Ήπιαν σφηνάκια και βρέθηκαν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ14:25Άλιμος: Επεισοδιακή σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών (εικόνες)14:12Κακοκαιρία “Cassandra” - Αγρίνιο: Αγνοείται φύλακας λατομείου (βίντεο)13:58Ιωνάς Καρούσης: Θρήνος στην επιμνημόσυνη δέηση (εικόνες)13:45Μίμης Πλέσσας: Το “αντίο” του ΑΝΤ1 στον σπουδαίο συνθέτη (βίντεο)13:31Καναδάς: Παιδί πέθανε από λύσσα - Βρέθηκε νυχτερίδα στο δωμάτιό του13:18Μητσοτάκης για Μίμη Πλέσσα: Μοναδικές οι στιγμές που θα μας χαρίζει για πάντα με τις νότες του13:04Λίβανος - ΥΠΕΞ: Απεγκλωβίστηκαν ακόμη 11 Έλληνες με τις οικογένειές τους12:51“Cassandra” - Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πού θα συνεχιστούν τα φαινόμενα12:37Πώς ψηφίζω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Τα εκλογικά τμήματα και το αντίτιμο - Οδηγός για ψηφοφόρους12:24ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου 12:11Συνάντηση Μητσοτάκη με Αμερικανούς Γερουσιαστές: Ενέργεια και διμερείς σχέσεις στα θέματα που συζητήθηκαν (εικόνες)11:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο