LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Χθες 22:36

Λίβανος: Εκτός λειτουργίας τρία νοσοκομεία

Διακόπτουν τη λειτουργία τους τα νοσοκομεία που πλήττονται άμεσα ή έμμεσα από τις επιθέσεις του Ισραήλ στα εδάφη του Λιβάνου.

Λίβανος - νοσοκομείο

Τρία νοσοκομεία στον Λίβανο, εκ των οποίων το ένα βρίσκεται κοντά στα νότια προάστια της Βηρυτού, ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των ισραηλινών επιθέσεων στη χώρα.

Το ιδιωτικό νοσοκομείο «Αγία Τερέζα», κοντά στα νότια προάστια της πρωτεύουσας, ανέφερε ότι αναστέλλει τις υπηρεσίες του λόγω των βομβαρδισμών που συνεχίζονται σε κοντινή απόσταση. Έκανε επίσης λόγο για «τεράστιες ζημιές» στο κτίριο, το οποίο διοικείται από ένα μοναστικό τάγμα.

Δύο δημόσια νοσοκομεία στον νότιο Λίβανο τέθηκαν επίσης εκτός λειτουργίας, για τον ίδιο λόγο. Το Μαΐς αλ-Τζαμπάλ, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα, έκλεισε λόγω των ισραηλινών πληγμάτων αλλά και επειδή αντιμετωπίζει δυσκολίες στον ανεφοδιασμό του και στην πρόσβαση σε αυτό.

Ο διευθυντής ενός τρίτου νοσοκομείου, του Μαρτζαγιούν, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι αναγκάστηκε να το εκκενώσει και να το κλείσει έπειτα από ένα ισραηλινό πλήγμα εναντίον διασωστών μιας υπηρεσίας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ. Η επίθεση αυτή έγινε μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου, τη στιγμή που οι διασώστες μετέφεραν τραυματίες.

«Ισραηλινό πλήγμα στόχευσε τα ασθενοφόρα στην είσοδο του νοσοκομείου, προκαλώντας πανικό στο προσωπικό», είπε ο γιατρός Μουένες Καλακές. Η Ισλαμική Επιτροπή Υγείας, που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ, ανέφερε ότι έντεκα τραυματιοφορείς της σκοτώθηκαν σήμερα από τους βομβαρδισμούς στον νότιο Λίβανο και οι επτά από αυτούς στο νοσοκομείο Μαρτζαγιούν.

«Η έλλειψη προσωπικού και οι βομβαρδισμοί μας ανάγκασαν να κλείσουμε το νοσοκομείο», πρόσθεσε ο γιατρός Καλακές. «Εδώ και τέσσερις ημέρες δεν είχαμε πλέον αναισθητικό, ούτε ειδικούς τεχνικούς εργαστηρίων, επειδή πολλοί άνθρωποι έφυγαν», εξήγησε.

Πέθανε ο Μίμης Πλέσσας

Ο Ντιαρά αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έναντι της FIFA

Τραμπ: Το Ισραήλ πρέπει να “χτυπήσει” τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜίμης Πλέσσας: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτηςΣήμερα 08:09 | Ειδήσεις

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Μέση Ανατολή: Ισχυρές εκρήξεις στον Λίβανο - Σφοδρές μάχες στα σύνορα με ΙσραήλΣήμερα 08:41 | Ειδήσεις

Συνεχίζει να φλέγεται η Μέση Ανατολή. Σφοδρές μάχες στον Λίβανο. Ήχησαν σειρήνες στο Νότιο Ισραήλ.

Τέμπη - Ασλανίδης: Μια τέτοια συναυλία έπρεπε να γίνει - Έχουμε κοινό στόχο πρέπει να είμαστε ενωμένοι (βίντεο)Σήμερα 09:58 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, για την συναυλία που έχει προκαλέσει αντιπαράθεση μεταξύ των συγγενών.

Κερατσίνι - Τροχαίο δυστύχημα: Φονική παράσυρση άνδρα από φορτηγόΣήμερα 09:24 | Ειδήσεις

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 10:35 το βράδυ της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Γρυπάρη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Ντιαρά αθωώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έναντι της FIFA11:17Μίμης Πλέσσας: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (βίντεο)11:04Φωτιά στην Αμαλιάδα: Σύμμαχος των πυροσβεστών η βροχή - Η κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη που τραυματίστηκε 10:51Φενερμπαχτσέ: Σοβαρός ο τραυματισμός του Γουίλμπεκιν (βίντεο)10:37Μαχητικά σπορ στο ΑΝΤ1+: Όλα τα μεγάλα events στις οθόνες μας10:24Τέμπη - Ασλανίδης: Μια τέτοια συναυλία έπρεπε να γίνει - Έχουμε κοινό στόχο πρέπει να είμαστε ενωμένοι (βίντεο)10:10Πύργος: Άνδρας κατέρρευσε από την ασιτία09:57Κερατσίνι - Τροχαίο δυστύχημα: Φονική παράσυρση άνδρα από φορτηγό09:43Μέση Ανατολή: Ισχυρές εκρήξεις στον Λίβανο - Σφοδρές μάχες στα σύνορα με Ισραήλ09:30Διασύνδεση ταμειακών με POS: Παράταση προθεσμίας για ελάχιστες επιχειρήσεις – Δείτε για ποιες09:16Λίβανος: Εκτός λειτουργίας τρία νοσοκομεία09:03Εορτολόγιο - 5 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα08:51Τραμπ: Το Ισραήλ πρέπει να “χτυπήσει” τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν08:38Κυψέλη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε υπόγειο γκαράζ 08:26Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο08:13Μίμης Πλέσσας: Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης08:00Ο Ντάνιελ Ντέι - Λιούις επιστρέφει στην υποκριτική23:59Κυψέλη: Φωτιά σε γκαράζ πολυκατοικίας23:50Ένοπλες Δυνάμεις - Κεφαλογιάννης: Θα κατασκευαστούν 1500 κατοικίες για στελέχη23:39Πάτμος: Αναβιώνει η υπόθεση του άντρα που κακοποιούσε τη γυναίκα και τις 3 κόρες τους23:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο