LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 04 Οκτωβρίου 2024 10:09 | Ανανέωση: 04 Οκτωβρίου 2024 10:52

Ιωνάς Καρούσης: Σάλος με ανάρτηση της Παλαιστινιακής Κοινότητας Ελλάδας για τον θάνατό του

Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε μεταξύ άλλων και την έντονη αντίδραση του  Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.




Ιωνάς Καρούσης

Έντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η δημοσίευση σελίδας με την ονομασία Παλαιστινιακή Κοινότητα Ελλάδος, για τον θάνατο του 26χρονου Ιωνά Καρούση, σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ. 

Στην ανάρτησή της για τη δολοφονία του Ιωνά, η Παλαιστιανιακή Κοινότητα Ελλάδος, υποστηρίζει «ότι, δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν, μέλος του ισραηλινού στρατού».

Κατά την ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφίες του Ιωνά από την περίοδο της στρατιωτικής του θητείας, «αυτό το ανησυχητικό γεγονός εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στο Ισραήλ, σε έναν τόπο σύγκρουσης, και να πεθάνει εκεί όταν η Ελλάδα είναι η πραγματική του πατρίδα!".

Η δημοσίευση αυτή προκάλεσε μεταξύ άλλων και την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η ανακοίνωση της Αντιπροσωπείας της Παλαιστινιακής Αρχής για τον νεκρό Ιωνά εκτός από προφανώς αισχρή, αποτελεί και την απόδειξη του πραγματικού προβλήματος. Κατά τους Παλαιστινίους κανένας Εβραίος πολίτης δεν είναι αθώος άρα όλοι καλώς σκοτώνονται είτε από τρομοκράτες, είτε από ρουκέτες, είτε από σφαγές όπως της 7ης Οκτωβρίου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης.

«Ποιο το "έγκλημα" του Ιωνά που το κατέστησε "ένοχο", υπηρετούσε στον Ισραηλινό Στρατό… όμως όλοι οι πολίτες του Ισραήλ, άνδρες αλλά και γυναίκες υπηρετούν στον Στρατό καθώς το κράτος αυτό περιβάλλεται από εκατομμύρια εχθρούς που καθημερινά ορκίζονται ότι θα το αφανίσουν από τον χάρτη. Ο Ίωνας περπατούσε αμέριμνος και άοπλος στο δρόμο, στην πόλη του, στο σπιτι του και δύο τρομοκράτες τον σκότωσαν εν ψυχρώ, αλλά δεν ήταν αθώος σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή διότι υπηρέτησε την θητεία του στον στρατό…γί/αυτό είμαστε με το Ισραήλ διότι έχουν και οι Εβραίοι το δικαίωμα να έχουν πατρίδα στην οποία θα είναι επιτέλους ασφαλείς» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Χρειάζεται ένας Πρόεδρος που να απογειώσει το κόμμα (βίντεο)

Συναυλία για Τέμπη - Λάτα: Δεν θέλαμε να υπάρχει εισιτήριο, ιδίως για τους φοιτητές, αλλά... (βίντεο)

Τροφική δηλητηρίαση: Δεκάδες φοιτητές μετά την ταβέρνα πήγαν... στο νοσοκομείο!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συνέλαβαν τον Βιλντόσα με τη σύζυγό του στην Ιταλία 13:37Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα πετύχει όλους τους στόχους που έθεσε για τον πόλεμο στη Γάζα13:23Κατά πλειοψηφία πέρασε το εργασιακό νομοσχέδιο13:09Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης12:54Ακρίβεια: Απλησίαστα για τους καταναλωτές τα φρέσκα ψάρια12:40Ο Μεγάλος Δικτάτωρ – Όταν ο Τσάρλι Τσάπλιν ύψωσε τη φωνή του απέναντι στο σκοτάδι12:26Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που ανασύρθηκε από πισίνα στη Ρόδο12:11Γκρουπ στα Social Media για μπλόκα: Αφού συνελήφθησαν οι διαχειριστές, δημιουργήθηκε νέα με 7.000 μέλη11:57Μητσοτάκης: Η ομιλία του στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική11:42Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω11:40Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων – Έφυγαν με λεία άνω των 50.000 ευρώ11:25Νότια Προάστια: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για ένοπλες ληστείες σε περίπτερα 11:10Ψηφίζεται σήμερα το νέο εργασιακό νομοσχέδιο10:56Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες10:42ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και λουκέτα σε 42 ΚΥΔ για φοροδιαφυγή10:28"Το Πρωινό": Τι απαντά αποκλειστικά ο πλαστικός που καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό από 43χρονη (βίντεο)10:14Άδωνις Γεωργιάδης - Καλημέρα Ελλάδα: Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη εκπροσωπεί το σύνολο του έθνους09:58Ο Πέτρος Κουσουλός για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Φοινικούντας (βίντεο)09:45Πιερρακακής: Θετικό παράδειγμα η Ελλάδα στη Σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον09:31Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πότε απολογούνται οι 22χρονοι 09:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο