LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2024 17:13 | Ανανέωση: 25 Σεπτεμβρίου 2024 18:00

Αρπαγή βρέφους από τον “παλαιοχριστιανό”: Αποκλειστική μαρτυρία νοσηλεύτριας στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Άφαντος παραμένει ο αυτοαποκαλούμενος "παλαιοχριστιανός", που μαζί με τη σύζυγό του, άρπαξαν μέσα από τη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Αλεξάνδρα, το βρέφος τους. Στον ΑΝΤ1 μιλά αποκλειστικά, η νοσηλεύτρια που τους κυνήγησε και προσπάθησε να τους σταματήσει.

Παλαιοχριστιανός - Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 για την στιγμή της αρπαγής του μωρού από το Αλεξάνδρα

Των Λίλιαν Τσουρλή, Δέσποινας Μανδρανή 

«Όλα γίνανε πάρα πολύ γρήγορα.»

«Τρέχανε από πίσω τους και τους κυνηγάγανε.»

Είναι η ώρα που οι γυναίκες θηλάζουν τα νεογνά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα  και οι σύζυγοι περιμένουν. Εκείνη την ώρα ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διαπληκτίζεται με τους σεκιούριτι που φρουρούν τη μητέρα του παιδιού του, λίγες ώρες νωρίτερα έχει αποφασιστεί η μεταφορά του μωρού τους στο ίδρυμα βρεφών Μητέρα. 

Βίντεο ντοκουμέντο

-Η σύζυγος να πάει να κατουρήσει.

 -Θα πάει .

 -Μετά του τέκνου της φυσικά , όχι <<άφησε το παιδί για να πας να κατουρήσεις>>, εδώ δεν έχει μια τουαλέτα;

 -Τώρα δεν επιτρέπεται.

 -Δεν υπάρχει δεν επιτρέπεται όταν βασανίζεται ένας άνθρωπος. Είναι εγχειρισμένη, τι λέτε τώρα ; Κινδυνεύει η ζωή της.

 -Θα πάει, θα πάει. Κάτσε τώρα θα έρθει να σου μιλήσει.

Εκείνη τη στιγμή κλείνει το κινητό, βγαίνει η σύζυγος του αγκαλιά με το μωρό και ξεκινούν να τρέχουν στους διαδρόμους του 2ου ορόφου.

Η νοσηλεύτρια αναφέρει  στον ΑΝΤ1 ότι  «τρέχανε με το μωρό αγκαλιά η μητέρα , έτρεχε από πίσω ο πατέρας και από πίσω οι σεκιούριτι. Τρομαγμένοι μη τους πάρουν το μωρό.»

Στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός. Από τις σκάλες κατέβηκαν στον 1ο όροφο και κατευθύνθηκαν στο εκκλησάκι του νοσοκομείου, έναν χώρο που γνώριζαν καλά και οι δύο τον τελευταίο μήνα.

Η νοσηλεύτρια λέει επίσης στον ΑΝΤ1 ότι «τελευταία τους έβλεπα που καθόντουσαν εδώ. Όπως κάθονται οι άνθρωποι έπιναν τον καφέ τους. Βγήκαν από εκκλησία του νοσοκομείου . Τρέχανε. Τους κυνηγούσαν οι σεκιούριτι. Μπήκαν από την είσοδο του νοσοκομείου και βγήκαν από τη πόρτα της εκκλησίας.»

Ο Σπύρος Μπαρμπαρέσος, φυσικοθεραπευτής μέλος σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείο  Αλεξάνδρα ανέφερε ότι  «κληθήκανε οι υπάλληλοί να παρεμποδίσουν δεν τα κατάφεραν και έφυγαν»

Ο κ. Γιαννακός διερωτήθηκε « όταν η αστυνομία γνωρίζει και το έχουν πει δημόσια ότι θα το πάρουν γιατί δεν έβαλε αστυνομικούς στη μονάδα νεογνών να το φυλάει;»

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία η μεταφορά του μωρού είχε κοινοποιηθεί στο νοσοκομείο καθώς αυτό είχε την επιμέλεια του με εισαγγελική εντολή  από τη μέρα της γέννησης του και για αυτό φρουρούνταν από σεκιούριτι και δεν επιτρέπονταν από κανέναν η μεταφορά του.

Η κα. Δημογλίδου είπε ότι «δεν υπήρχε άδεια από το νοσοκομείο άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος διέταξε τη σύλληψη των 3ων σεκιούριτι»

Ο  Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, πατέρας βρέφους δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι «δεν καταζητούμαι ,ούτε κατηγορούμαι. Η σύζυγος πήρε το παιδί της από το μαιευτήριο.»

Ο κ.  Θεοδωροπουλος, δικηγόρος του ζευγαριού ανέφερε «γιατί η εισαγγελία θέλει να δώσει το παιδί όταν οι γονείς πληρούν τα πάντα»

Και οι 3 οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο καθώς κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ,ενώ οι γονείς του βρέφους αναζητούνται για την  αρπαγή

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: 


Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι - Παχατουρίδης: Έστειλαν γλάστρα με ύποπτη σκόνη στον Δήμαρχο

Σπείρα διαρρηκτών: Είχαν “απλώσει τα δίχτυα” τους και εκτός Αττικής (βίντεο)

Πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στην Ελβετία: Έξι Γάλλοι υπήκοοι τραυματίες, οκτώ άλλοι αγνοούνται23:58Μαμντάνι: Θα δώσουμε παράδειγμα στον κόσμο - Η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει23:42Γουόκαπ: Tο συναίσθημα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα το ίδιο - Για αυτό παίζουμε μπάσκετ23:24Τραγωδία στην Ελβετία: Περίπου δεκαπέντε Ιταλοί, μεταξύ των τραυματιών23:10Ιράν: Εντάσεις στις διαδηλώσεις για την ακρίβεια - Αναφορές για έξι νεκρούς22:56Τροχαίο δυστύχημα Άντονι Τζόσουα: Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου22:42Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή22:28Σαρώνει η γρίπη: Στα όρια τα νοσοκομεία, από την έξαρση ιώσεων σε παιδιά22:14Ανεξέλεγκτη ταχύτητα και social media: Κάνουν ράλι με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα22:00Τραγωδία στην Ελβετία: Η Γαλλία δέχεται τραυματίες σε γαλλικά νοσοκομεία21:46Ο Τραμπ αναβάλλει κατά ένα έτος την αύξηση των δασμών σε εισαγόμενα έπιπλα21:32O Παναθηναϊκός άρχισε συζητήσεις για τον Αντίνο21:18ANT1 Sports: Οι αστείες στιγμές από τον χώρο του αθλητισμού, το 2025 (βίντεο)21:04Ελβετία - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες: Άνθρωποι ούρλιαζαν, άλλοι κείτονταν νεκροί στο έδαφος (βίντεο)20:50Μαζικοί έλεγχοι αλκοτέστ στην Αθήνα - 62 οδηγοί πάνω από το όριο20:36Λάρισα: Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων - Άνδρας στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις20:22Ελβετία: Συλλυπητήριο μήνυμα υποστήριξης απέστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή20:08Αταμάν: Από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός19:54Πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά - Παρμελέν: Μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της χώρας19:40Πάτρα: Τραυματίστηκε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο