LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Σήμερα 15:55

Γαλατασαράι: Ταπείνωσε την Φενέρμπαχτσε και περιμένει “φουριόζα” τον ΠΑΟΚ

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του UEFA Europa League, "τελείωσε" την Φενέρ του Μουρίνιο και πάτησε κορυφή, έχοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Γαλατασαραι - Φενερμπαχτσε

Ευρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας του τουρκικόύ πρωταθλήματος, επικρατώντας θριαμβευτικά της Φενέρμπαχτσε με 3-1 για την 6η αγωνιστική, η Γαλατασαράι ξεκινά να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του UEFA Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με αυτογκόλ του Λιβάκοβιτς στο 20’ η ομάδα του Μπουρούκ άνοιξε το σκορ στο «Σαράτσογλου».

Ο Μέρτενς έκανε το 0-2 και έστειλε στα αποδυτήρια τους φιλοξενούμενους με προβάδισμα 2 τερμάτων.

Γαλατασαραι - Φενερμπαχτσε

Ο Σάρα στο 60’ έδωσε την χαριστική βολή.

Η Φενέρ με πέναλτι του Τζέκο στο 63’ μείωσε, και τελείωσε το παιχνίδι με 24 τελικές προσπάθειες, χωρίς ωστόσο να φτάσει κοντά στην ισοφάριση.

Η αποτελεσματικότητα της, σε συνδυασμό με την ατομική ποιότητα των παικτών της, τοποθετούν την Γαλατά με 18 βαθμούς, μόνη πρώτη στην κορυφή.

Οι 6 νίκες, οι 0 ήττες και 0 ισοπαλίες και τα συνολικά 20 γκολ, είναι κάποια από τα εντυπωσιακά στατιστικά της στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα.

Γαλατασαραι - Φενερμπαχτσε

Με την ψυχολογία στα ύψη, η «τζιμ-μπομ» υποδέχεται την Τετάρτη (25/09) τον Δικέφαλο στην Κωνσταντινούπολη ως το φαβορί της αναμέτρησης.

Τόσο αυτή, όσο και τις υπόλοιπες «μάχες» των ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa και Conference League, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από τα μέσα του Ομίλου ANTENNA.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)

Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης - Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔΣήμερα 17:56 | Ειδήσεις

Ο Μάριος Σαλμάς τίθεται και εκτός κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μετά από απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής.

Μεταναστευτικό: Πολύνεκρο ναυάγιο στην Σάμο (βίντεο)Σήμερα 12:13 | Ειδήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης δεκάδων ανθρώπων που επέβαιναν στο σκάφος, η τύχη των οποίων αγνοείται. Στις έρευνες λαμβάνει μέρος και ένα ελικόπτερο.

Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)Σήμερα 16:29 | Ειδήσεις

Για λόγους ασφαλείας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους και εκκενώνεται δομή λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου με επικίνδυνο φορτίο.

Λίβανος: Ανελέητο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ και εκατόμβη νεκρών (βίντεο)Σήμερα 11:58 | Ειδήσεις

Τηλεφωνικά ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι του Λιβάνου, ενώ οι Αρχές του Ισραήλ προειδοποιούν ότι, τα χειρότερα είναι...μπροστά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή – Γεραπετρίτης: Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες ειρήνευσης18:19Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ18:06Τουρκία: Αντιδράσεις για το σχέδιο Ράμα και την ίδρυση στην Αλβανία μουσουλμανικού κράτους17:52Κρήτη - Ηράκλειο: Και δεύτερος νεκρός μοτοσικλετιστής μέσα σε λίγες ώρες17:38Ερντογάν – Σολτς: Άκκουγιου και Eurofighter στο επίκεντρο της συνάντησης τους17:25ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για συνέδριο και εκλογές17:12Hellenic Train: Οι αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της στάσης εργασίας 16:58Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)16:47Κέρκυρα: Νεαρή κατήγγειλε βιασμό από μαθητές16:33Φωτιά στο Αγρίνιο16:19Γαλατασαράι: Ταπείνωσε την Φενέρμπαχτσε και περιμένει “φουριόζα” τον ΠΑΟΚ16:07Ιαπωνία: Φονική κακοκαιρία, πλημμύρες και κατολισθήσεις (εικόνες)15:54Ο ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζει” τον Πέτρο Παππά για τις προγραφές15:41Κακοκαιρία “Daniel”: Ευρωπαϊκή αποζημίωση στην Ελλάδα15:27ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Είμαι εδώ...15:13“The Ellinikon Moments” - KUMA Kengo: Η επανασύνδεση της Αρχιτεκτονικής με τη Φύση15:00Σπείρα έκανε 110 διαρρήξεις: Τα όπλα και βίντεο από τις έρευνες για την εξάρθρωση της (εικόνες)14:47Θεσσαλονίκη: Νέα δίκη για την άγρια δολοφονία οικιακού βοηθού14:33Μεταναστευτικό: Πολύνεκρο ναυάγιο στην Σάμο (βίντεο)14:20Κουρσκ: Δεκάδες οι νεκροί άμαχοι από το ουκρανικό χτύπημα14:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο