LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Σήμερα 15:07

Ο ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζει” τον Πέτρο Παππά για τις προγραφές

Η απάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση, με το κόμμα να εκδίδει ανακοίνωση. Τι ανέφερε ο βουλευτής που ενόχλησε το κόμμα και τι περιλαμβάνει η ανακοίνωση που εκδόθηκε

ΣΥΡΙΖΑ - Κουμουνδούρου
Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τις εκλογές για την ανάδειξη νέοι πρόεδρου μίλησε ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς.
«Δεν γνωρίζω, θα αποφασίσει ο ίδιος ποιος θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το ανακοινώσει. Μην έχουν αμφιβολία, όσοι θεωρούν ότι δεν πρόκειται. Προφανώς και θα είναι υποψήφιος», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Παππάς, για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα θέσει υποψηφιότητα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτημα για το εάν έρχεται διάσπαση στο κόμμα μετά τις εκλογές ο Πέτρος Παππάς απάντησε: «Εγώ δεν θα διαφωνήσω ότι κάποια στελέχη δεν μπορούν να υπηρετήσουν το πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει ο κύριος Κασσελάκης, το οποίο είναι εντολή της πλειοψηφίας του κόσμου. Δηλαδή η ριζική ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ και η δημιουργία μιας άλλης παράταξης. Ούτε νομίζω ότι μπορεί να συνυπάρξει ο Στέφανος Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασίλη η οποία κάνει δημόσιες προγραφές και λέει ότι θα καταβάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της για να μην έχει ο Στέφανος Κασσελάκης άλλη ευκαιρία στη χώρα. Πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Μπορεί να εκστομίζεται αυτό το πράγμα από μια εκλεγμένη αντιπρόσωπο του ελληνικού λαού;».

«Όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουν λόγο να είναι στο κόμμα», είπε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Παππάς και κατέληξε πως νομίζει πως ο Σ. Κασσελάκης θα εκλεγεί πανηγυρικά στην εσωκομματική διαδικασία.

Η απάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση, με το κόμμα να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «Ο διχαστικός λόγος και ο λόγος περί προγραφών δεν συνάδουν με τις καταστατικές μας αρχές και την ευθύνη των στελεχών του κόμματος, πόσο μάλλον των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ως εκ τούτου ο λόγος αυτός δεν είναι υπό οποιαδήποτε συνθήκη αποδεκτός.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πλούτο των ιδεών και των απόψεών τους, και στις δημόσιες παρεμβάσεις τους, οφείλουν να υπηρετούν και να ενισχύουν τον κοινό, συνομολογημένο στόχο, όπως αυτός περιγράφεται στις συλλογικές μας αποφάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί και αγωνίζεται να ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συνεργασίας, υπηρετώντας τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Αυτή είναι η συλλογική μας απόφαση, αυτή οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι και όλες»

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔΣήμερα 17:56 | Ειδήσεις

Ο Μάριος Σαλμάς τίθεται και εκτός κόμματος της Νέας Δημοκρατίας μετά από απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής.

Μεταναστευτικό: Πολύνεκρο ναυάγιο στην Σάμο (βίντεο)Σήμερα 12:13 | Ειδήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης δεκάδων ανθρώπων που επέβαιναν στο σκάφος, η τύχη των οποίων αγνοείται. Στις έρευνες λαμβάνει μέρος και ένα ελικόπτερο.

Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)Σήμερα 16:29 | Ειδήσεις

Για λόγους ασφαλείας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους και εκκενώνεται δομή λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου με επικίνδυνο φορτίο.

Λίβανος: Ανελέητο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ και εκατόμβη νεκρών (βίντεο)Σήμερα 11:58 | Ειδήσεις

Τηλεφωνικά ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι του Λιβάνου, ενώ οι Αρχές του Ισραήλ προειδοποιούν ότι, τα χειρότερα είναι...μπροστά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή – Γεραπετρίτης: Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στις προσπάθειες ειρήνευσης18:19Σαλμάς: Διαγραφή και από μέλος της ΝΔ18:06Τουρκία: Αντιδράσεις για το σχέδιο Ράμα και την ίδρυση στην Αλβανία μουσουλμανικού κράτους17:52Κρήτη - Ηράκλειο: Και δεύτερος νεκρός μοτοσικλετιστής μέσα σε λίγες ώρες17:38Ερντογάν – Σολτς: Άκκουγιου και Eurofighter στο επίκεντρο της συνάντησης τους17:25ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για συνέδριο και εκλογές17:12Hellenic Train: Οι αλλαγές στα δρομολόγια λόγω της στάσης εργασίας 16:58Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)16:47Κέρκυρα: Νεαρή κατήγγειλε βιασμό από μαθητές16:33Φωτιά στο Αγρίνιο16:19Γαλατασαράι: Ταπείνωσε την Φενέρμπαχτσε και περιμένει “φουριόζα” τον ΠΑΟΚ16:07Ιαπωνία: Φονική κακοκαιρία, πλημμύρες και κατολισθήσεις (εικόνες)15:54Ο ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζει” τον Πέτρο Παππά για τις προγραφές15:41Κακοκαιρία “Daniel”: Ευρωπαϊκή αποζημίωση στην Ελλάδα15:27ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Είμαι εδώ...15:13“The Ellinikon Moments” - KUMA Kengo: Η επανασύνδεση της Αρχιτεκτονικής με τη Φύση15:00Σπείρα έκανε 110 διαρρήξεις: Τα όπλα και βίντεο από τις έρευνες για την εξάρθρωση της (εικόνες)14:47Θεσσαλονίκη: Νέα δίκη για την άγρια δολοφονία οικιακού βοηθού14:33Μεταναστευτικό: Πολύνεκρο ναυάγιο στην Σάμο (βίντεο)14:20Κουρσκ: Δεκάδες οι νεκροί άμαχοι από το ουκρανικό χτύπημα14:06
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο