LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 10:43

Φωτιά στο Καπανδρίτι: Λύκειο προσέγγισαν οι φλόγες

Σε ποιο σημείο της περιοχής ξέσπασε η πυρκαγιά. Άμεση ήταν η κινητοποίηση από το Πυροσβεστικό Σώμα το οποίο επιχειρησε διά ξηράς και αέρος.

Φωτιά - αεροπλάνο - ελικόπτερο - ρίψεις νερού

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα Δευτέρα το πρωί, σε χαμηλή βλάστηση στο Καπανδρίτι Αττικής.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπσε κοντά σε σχολική μονάδα και συγκεκριμένα σε λύκειο της περιοχής.

Στην κατάσβεσή της επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ένα ελικόπτερο, δύο αεροσκάφη, ενώ συνδρομή παρείχαν και εθελοντές.

Εντέλει η φωτιά λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας τέθηκε υπό έλεγχο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

“Βατικανό των Μουσουλμάνων”: Ο Ράμα ιδρύει μουσουλμανικό κρατίδιο μέσα στα Τίρανα

Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝΔ: Ο Σαλμάς εκτός της Κοινοβουλευτικής ΟμάδαςΣήμερα 07:47 | Ειδήσεις

Δεδομένη θεωρείται η διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του όταν βγήκε από την συνεδρίαση.

Μεσσήνη: Νεκρός 22χρονος - Το αυτοκίνητο του έπεσε σε βαθύ χαντάκι γεμάτο νερόΣήμερα 11:03 | Ειδήσεις

Ακόμη μια τραγωδία με θύμα έναν νέο άνθρωπο. Πως συνέβη το δυστύχημα, που κόστισε την ζωή στον 22χρονο.

Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)Σήμερα 09:51 | Ειδήσεις

Τις βόλτες αρουραίων στην Πλατεία Συντάγματος κατέγραψε το πρωί της Δευτέρας η κάμερα του ΑΝΤ1. Τι απαντά ο Δήμος για την εμφάνιση πολλών ποντικών στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας.

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)Σήμερα 09:38 | Ειδήσεις

Για "μεροκάματο του τρόμου" κάνει λόγο στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης, λέγοντας πως ήταν πολύ τυχερός που ήταν μέσα στο περίπτερο την ώρα της επίθεσης από τους κακοποιούς.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κουρσκ: Δεκάδες οι νεκροί άμαχοι από το ουκρανικό χτύπημα14:06Πανελλήνιες 2024: Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα για τους πληγέντες των Τεμπών13:53Ναυάγιο στη Σάμο: Νεκροί παράτυποι μετανάστες (βίντεο)13:40Λίβανος: Ανελέητο “σφυροκόπημα” από το Ισραήλ και προειδοποιήσεις για συνέχεια (βίντεο)13:29Καλαφάτης για Σαλμά: Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός13:16Λεωφόρος Σχιστού: Ανατροπή βυτιοφόρου - Διακοπή της κυκλοφορίας13:02Ζαχάρω: Διαρρήκτες μπήκαν από την πόρτα και βγήκαν από…κολώνα της ΔΕΗ (εικόνες)12:50Σχολές ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων εισαγωγής12:37ΝΔ: Ο Σαλμάς εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας12:24Βάλια Κάλντα:…Αρκούδα έφαγε το φαΐ οικογένειας κατασκηνωτών (εικόνες)12:10Οπαδική βία - Κορωπί: 20χρονος μαχαιρώθηκε σε επεισόδια11:56Τρένα: 24ωρη απεργία των εργαζόμενων11:43Κοζάνη: Εκτροπή νταλίκας από το οδόστρωμα - Έκλεισε η Εγνατία11:30Τένις - Σάκκαρη: “Βουτιά” 8 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη11:25Μεσσήνη: Νεκρός 22χρονος - Το αυτοκίνητο του έπεσε σε βαθύ χαντάκι γεμάτο νερό11:17Νέα Φιλδέλφεια: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα11:00Φωτιά στο Καπανδρίτι: Λύκειο προσέγγισαν οι φλόγες10:47Yπογονιμότητα: Η σχέση με την ατμοσφαιρική ρύπανση και την ηχορύπανση10:34“Βατικανό των Μουσουλμάνων”: Ο Ράμα ιδρύει μουσουλμανικό κρατίδιο μέσα στα Τίρανα10:20Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)10:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο