LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Σήμερα 07:23

Παγώνη στον ΑΝΤ1: Πολίτες περιμένουν 8 ώρες στα επείγοντα στην γενική εφημερία (βίντεο)

Ποια είναι τα αιτήματα των γιατρών του ΕΣΥ, με βάση τα οποία προχωρουν σε κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.

Ματίνα Παγώνη

Τα αιτήματα με βάση τα οποία, οι γιατροί του ΕΣΥ πρόκειται να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα, εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας την Δευτέρα 23.09 στον Γιώργο Παπαδάκη και την καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είναι αλήθεια ότι ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μας διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν 24ωρες εφημερίες σε νοσοκομεία της Αττικής», δήλωσε η κ. Παγώνη χαρακτηριστικά. «Ο αποκλεισμός όμως ενός τέτοιου ενδεχομένου δεν ήταν το μοναδικό μας αίτημα», διευκρίνισε και προσέθεσε: «Είναι τεράστια η ανάγκη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όσο οι ανάγκες του ελληνικού Συστήματος Υγείας διαρκώς αυξάνονται. Τόσο σε ιατρικό προσωπικό όσο και σε άλλες ειδικότητες. Επίσης ζητούμε να λειτουργεί πνευμονολογική κλινική στο καθ’ ύλην αρμόδιο εφημερεύον νοσοκομείο πάντοτε, κάτι που κάποιες φορές μέχρι σήμερα δεν συνέβη. Θέλουμε να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στην υγεία οι οποίες θα κάνουν τον πολίτη να αισθάνεται περισσότερη ασφάλεια. Και το κυριότερο, ζητούμε να πάψει να υπάρχει αναμονή 7 και 8 ωρών για τους πολίτες στην Γενική Εφημερία στα ΤΕΠ. Αν καταφέρει κάτι τέτοιο ο κ. Γεωργιάδης, πιστεύω ότι θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τους ως υπουργού».

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μητσοτάκης: Οι συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και το τετ α τετ με τον Ερντογάν

Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια - Θα κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο ΚασσελάκηςΣήμερα 08:43 | Ειδήσεις

Η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για όσα έχουν γίνει και όσα θα γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας στο κάδρο προβλήματα και λύσεις.

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)Σήμερα 09:38 | Ειδήσεις

Για "μεροκάματο του τρόμου" κάνει λόγο στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης, λέγοντας πως ήταν πολύ τυχερός που ήταν μέσα στο περίπτερο την ώρα της επίθεσης από τους κακοποιούς.

Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης - Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)Σήμερα 09:23 | Ειδήσεις

Διαρκή "πυρά" προς τον Στέφανο Κασσελάκη, μέσω του ΑΝΤ1, από την Κατερίνα Νοτοπούλου. Τι είπε για το bullying, τον Τσίπρα, την Γεροβασίλη και τα τρολ του διαδικτύου.

“Βατικανό των Μουσουλμάνων”: Ο Ράμα ιδρύει μουσουλμανικό κρατίδιο μέσα στα ΤίραναΣήμερα 10:01 | Ειδήσεις

Ποια θα είναι η έκταση του αυτόνομου κράτους, πώς θα διοικείται και σε ποιο μουσουλμανικό δόγμα θα υπάγεται. Γιατί εσωτερικά θα επικρατεί ανοχή και ελευθερία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Βατικανό των Μουσουλμάνων”: Ο Ράμα ιδρύει μουσουλμανικό κρατίδιο μέσα στα Τίρανα10:20Δήμος Αθηναίων: Γιατί γέμισε ποντίκια η Πλατεία Συντάγματος (βίντεο)10:07Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια09:54Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)09:41Νοτοπούλου: Δειλός ο Κασσελάκης - Είχε σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)09:28Τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή09:15Πάτρα: Γάτα… θάφτηκε στο τσιμέντο σε οικοδομικά έργα09:01Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης08:48Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)08:35ΝΔ - Σαλμάς: Σήμερα η ώρα του “διαζυγίου”08:22Ελεύθεροι επαγγελματίες: Τι αλλάζει με τα τεκμήριά τους08:08Παγώνη στον ΑΝΤ1: Πολίτες περιμένουν 8 ώρες στα επείγοντα στην γενική εφημερία (βίντεο)07:55Μέση Ανατολή: Επίθεση ιρακινής οργάνωσης σε ισραηλινές θέσεις07:42Εκλογές Βραδενβούργο: “Φιλί της ζωής” για το SPD07:29Γάζα - Νετανιάχου: 50 από τους 97 Ισραηλινούς ομήρους είναι ζωντανοί07:15Δήμαρχος Κορυδαλλού στον ΑΝΤ1: Οι αντιδήμαρχοι μπήκαν μπροστά για να προστατέψουν τον κόσμο07:02Παγκράτι: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο06:48Μητσοτάκης: Οι συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και το τετ α τετ με τον Ερντογάν06:35Εορτολόγιο - 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:21Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα06:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο