LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Σήμερα 18:08

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)

Τι δήλωσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο Μάριος Σαλμάς, λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπος με την Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Μάριος Σαλμάς - Βουλευτής

Του Νίκου Ρογκάκου, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον βουλευτή Μάριο Σαλμά, δεν ήταν μία απόφαση που έπεσε σαν “κεραυνός εν αιθρία”, καθώς τους τελευταίους μήνες μια σειρά τοποθετήσεων του βουλευτή είχαν πυροδοτήσει αντιδράσεις.

Ο Μάριος Σαλμάς σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις είχε ισχυριστεί ότι είχαν γίνει «φωτογραφικοί» διαγωνισμοί στα υπουργεία Υγείας και Πολιτισμού όπως σε αρχαιολογικούς χώρους και σε κυλικεία.

Την ερώτηση του βουλευτή παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά ο ΑΝΤ1 με τον Μάριο Σαλμά να θέτει 6 ερωτήματα στην υπουργό Πολιτισμού. Από την πλευρά της Κυβέρνησης απαντούν ότι ο υπουργός είχε απαντήσει στη Βουλή. Αυτή ακριβώς ήταν όπως φαίνεται και η “σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”.

Πού εστιάζονται όμως τα πυρά Σαλμά:

  • Ζήτησε σύγκληση ΚΟ για πτώση ποσοστών στις Ευρωεκλογές
  • Μίλησε για κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λίγων
  • Κατήγγειλε απευθείας αναθέσεις σε διαγωνισμούς κυλικείων
  • Αντιρρήσεις για Νόμο ομόφυλων ζευγαριών & δικαστικό χάρτη
  • Φέρεται ως επικεφαλής των «11» για την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια

Μάλιστα ο κ. Σαλμάς, εμφανώς θυμωμένος δήλωσε στο ΑΝΤ1: «Δεν συνδιαλέγομαι με ανώνυμους κύκλους. Θα απαντήσω αύριο στον Ελληνικό Λαό και μόνο».

Η πρόσφατη ερώτηση των «11» αναμόχλευσε τα πάθη και εντός του κυβερνώντος κόμματος. Ο Μάριος Σαλμάς ήταν εκ των 11 που κατέθεσαν την ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, αλλά δεν σκόπευε να συνεχίσει επί του θέματος.

Ο Μάριος Σαλμάς σε συνομιλητές του λέει ότι θα παραστεί και θα απαντήσει στα όσα του αποδίδονται, αν και αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Τραγάκης στα δύο τηλεφωνήματα που του έκανε δεν του εξήγησε ποιο ήταν το αντικείμενο της παραπομπής.

Η διαγραφή Σαλμά πάντως στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως το Μέγαρο Μαξίμου έχει συγκεκριμένες “κόκκινες γραμμές” τις οποίες όποιος παραβιάζει θα έρχεται αντιμέτωπος και με τις ανάλογες συνέπειες.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΚ: 1000 κάμερες θα καταγράφουν παραβάσεις – Πρόστιμα με sms στο κινητό

Ιταλία: Νεκρά παιδιά σε κατάρρευση κτηρίου (εικόνες)

Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής ΟΗΕ - Μητσοτάκης: Οι παγκόσμιες απειλές απαιτούν παγκόσμιες λύσειςΣήμερα 20:06 | Ειδήσεις

Τι είπε στην παρέμβασή του στην Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)Σήμερα 18:08 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο Μάριος Σαλμάς, λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπος με την Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματοςΣήμερα 19:02 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο υπάρχει μεγάλη συμφόριση. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο.

Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)Σήμερα 14:33 | Ειδήσεις

Η φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" πρόκειται να γίνει η τρίτη φρεγάτα ΜΕΚΟ του Πολεμικού Ναυτικού που θα κατευθυνθεί στην Ερυθρά Θάλασσα, διαδεχόμενη την "ΨΑΡΑ", στο πλαίσιο της επιχείρησης ASPIDES της Ε.Ε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Τραμπ: Αν ηττηθεί δεν θα είναι ξανά υποψήφιος22:20Φωτογράφος διαζυγίων: Το νέο επάγγελμα που ξεκίνησε από την Κίνα 22:06Σεισμός στην Αχαΐα21:53Πάτρα: Πέντε διαρρήκτες “μπούκαραν” σε ένα σπίτι21:39Η διαδερμική δισκοπλαστική στην αντιμετώπιση της οσφυϊκής κήλης του μεσοσπονδύλιου δίσκου21:24Τουρκικός Τύπος: Ισραηλινά πλοία ετοιμάζουν επίθεση στον Λίβανο από το Αιγαίο21:10Θεσσαλονίκη: “Μαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεβαν ηλικιωμένους20:57Φωτιές - Κικίλιας: 24% κάτω από το μέσο όρο 20ετίας οι καμένες εκτάσεις φέτος20:44Σύνοδος Κορυφής ΟΗΕ - Μητσοτάκης: Οι παγκόσμιες απειλές απαιτούν παγκόσμιες λύσεις20:30Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Ζορίστηκε... αλλά πήρε επιβλητική νίκη το τριφύλλι20:16Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 41χρονος για πυροβολισμούς κατά αστυνομικών το 201420:03Missing Alert για την εξαφάνιση 35χρονου19:50Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα19:36Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)19:23Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματος19:09ΜΗP: Προκλητική η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Άμυνας στο Καστελλόριζο18:56Super League: Λεβαδειακός και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν βαθμό18:43Παναθηναϊκός - Αντετοκούνμπο: “Εκτός” λόγω τραυματισμού18:29Nετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που ποτέ δεν είχε φανταστεί18:15Ελασσόνα: Αντιδήμαρχος ο νεκρός οδηγός στο δυστύχημα με την φλεγόμενη νταλίκα18:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο