LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 17:33

Ελασσόνα: Αντιδήμαρχος ο νεκρός οδηγός στο δυστύχημα με την φλεγόμενη νταλίκα

Ποιος ήταν ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στην Ελασσόνα.

Νταλίκα - φωτιά - Τύρναβος

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο άτυχος άντρας που ανασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου νεκρός από το σφοδρό ατύχημα στην Ελασσόνα ήταν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας Αντωνιάδης Λάζαρος, ο οποίος οδηγούσε την μοιραία νταλίκα.

Ο Λάζαρος Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1974 και ζει στη Μελίτη. Ήταν παντρεμένος και έχει έναν γιο.

Δραστηριοποιούταν ως ελεύθερος επαγγελματίας όντας ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας.

Όσον αφορά την πολιτική του σταδιοδρομία, το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές στην Δημοτική Ενότητα Μελίτης, όταν και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Έκτοτε έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας και εντεταλμένος σύμβουλος παιδικών χαρών και κοιμητηρίων στο Δήμο Φλώρινας.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Meliti Beer Festival, ενός από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της περιοχής μας, και για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. του ΑΜΣ Μελιτέα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καταφέρνοντας μετά από περίπου δύο ώρες να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Πηγή; tirnavospress.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΚ: 1000 κάμερες θα καταγράφουν παραβάσεις – Πρόστιμα με sms στο κινητό

Ιταλία: Νεκρά παιδιά σε κατάρρευση κτηρίου (εικόνες)

Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)Σήμερα 18:08 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, ο Μάριος Σαλμάς, λίγες ώρες πριν βρεθεί αντιμέτωπος με την Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματοςΣήμερα 19:02 | Ειδήσεις

Σε ποιο σημείο υπάρχει μεγάλη συμφόριση. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το τροχαίο.

Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)Σήμερα 14:33 | Ειδήσεις

Η φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" πρόκειται να γίνει η τρίτη φρεγάτα ΜΕΚΟ του Πολεμικού Ναυτικού που θα κατευθυνθεί στην Ερυθρά Θάλασσα, διαδεχόμενη την "ΨΑΡΑ", στο πλαίσιο της επιχείρησης ASPIDES της Ε.Ε.

Πέτρου Ράλλη - Τροχαίο δυστύχημα: Πληροφορίες αναζητά η ΑστυνομίαΣήμερα 15:36 | Ειδήσεις

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του ο οδηγός μιας μηχανής στην Πέτρου Ράλλη. Βοήθεια από τους πολίτες ζητά η Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός: Ζορίστηκε... αλλά πήρε επιβλητική νίκη το τριφύλλι20:11Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 41χρονος για πυροβολισμούς κατά αστυνομικών το 201420:05Missing Alert για την εξαφάνιση 35χρονου19:50Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα19:36Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Θα απαντήσω στον ελληνικό λαό και μόνο (βίντεο)19:23Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου: Μποτιλιάρισμα από ανατροπή οχήματος19:09ΜΗP: Προκλητική η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Άμυνας στο Καστελλόριζο18:56Super League: Λεβαδειακός και ΟΦΗ μοιράστηκαν από έναν βαθμό18:43Παναθηναϊκός - Αντετοκούνμπο: “Εκτός” λόγω τραυματισμού18:29Nετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που ποτέ δεν είχε φανταστεί18:15Ελασσόνα: Αντιδήμαρχος ο νεκρός οδηγός στο δυστύχημα με την φλεγόμενη νταλίκα18:01Φωτιά στη Λέσβο – Κινητοποιήθηκαν 6 εναέρια μέσα17:48Ερυθρά Θάλασσα: Επέστρεψε η φρεγάτα “Ψαρά” - Ετοιμάζεται η “Σπέτσαι” (βίντεο)17:34Ουκρανία: Ρωσικός βομβαρδισμός κατοικιών με παιδιά (εικόνες)17:20Formula 1 - GP Σιγκαπούρης: Νίκη “περίπατος” για τον Νόρις17:06Γλοιοβλάστωμα: Αντικαταθλιπτικό βοηθά στην αντιμετώπιση του όγκου στον εγκέφαλο16:52Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου - Έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων16:40Αλαμπάμα: Μακελειό σε ανταλλαγή πυροβολισμών (εικόνες)16:27Λούνα Παρκ - Μνημόσυνο Γιάννη: Θλίψη στην Βέροια για τον 19χρονο16:14Emilia Romagna MotoGP: Ο Ένεα Μπαστιανίνι μεγάλος νικητής16:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο