LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Σήμερα 10:08

Superclassico: Η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε της Μπόκα Τζούνιορς

Νικήτρια του Superclassico της Αργεντινής ήταν η Ρίβερ Πλέιτ, με την Μπόκα Τζούνιορς να εμφανίζεται κατώτερη.

Superclassico - River Plate - Boca Juniors - Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς

H Ρίβερ Πλέιτ πήρε το «Superclasico» κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς (0-1) μέσα στη «La Bombonera», χάρη σε ένα γκολ του Μανουέλ Λανσίνι στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο διαιτητής, μετά από υπόδειξη του VAR, ακύρωσε για χέρι το γκολ του Χιμένεθ στο 97’ (που σήμαινε το 1-1 της Μπόκα).

Superclassico - River Plate - Boca Juniors - Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς

 Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι με καλύτερη Ρίβερ στο πρώτο ημίχρονο (μόνο ένα σουτ από την Μπόκα και από τα 40 μέτρα) και μια Μπόκα Τζούνιορς που επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι σε μια Ρίβερ κλεισμένη πίσω.

Μία νίκη της Ρίβερ στην επιστροφή του Γκαγιάρδο στο γήπεδο της Μπόκα, που αφήνει με αμφιβολίες τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο της «Xeneize».

Superclassico - River Plate - Boca Juniors - Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς

Αποβλήθηκε ο αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς Λέμα , με διπλή κίτρινη (89’, 90’+2), ενώ υπήρξε ένταση στις εξέδρες και διαμάχη με ορισμένους παίκτες της Μπόκα όπως ο Ρομέρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιερά Οδός: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής που παρέσυρε πεζό

Μέση Ανατολή - Χεζμπολάχ: Επίθεση με ρουκέτες σε ισραηλινή βάση (εικόνες)

Εορτολόγιο - 22 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑνασκόπηση Μητσοτάκη για Belharra, “Σπίτι μου”, Ψηφιακό Φροντιστήριο και νέο Δικαστικό ΧάρτηΣήμερα 10:29 | Ειδήσεις

Σε ακόμη πολλά θέματα αναφέρεται ο Πρωθυπουργός στην καθιερωμένη, Κυριακάτικη ανάρτηση του με την ανασκόπηση της εβδομάδας, από την Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται.

ΚΟΚ: 1000 κάμερες θα καταγράφουν παραβάσεις - Πρόστιμα με sms στο κινητόΣήμερα 10:09 | Ειδήσεις

Έρχεται το νέο σύστημα για την οδική ασφάλεια που έχουν εκπονήσει δύο υπουργεία. Πως θα “παρακαλουθούνται” και θα διαπιστώνονται οι παραβάσεις Αττική. Πως θα βεβαιώνονται τα ανάλογα πρόστιμα.

Ασπρόπυργος: Τραυματίες αστυνομικοί σε καταυλισμό ΡομάΣήμερα 11:47 | Ειδήσεις

Αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε σπίτι σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο.

Ιταλία: Νεκρά παιδιά σε κατάρρευση κτηρίου (εικόνες)Σήμερα 11:34 | Ειδήσεις

Πως συνέβη η τραγωδία που κόστισε την ζωή στα παιδιά, που βρίσκονταν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας τους στο σπίτι τους

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μάριος Σαλμάς: Το παρασκήνιο της διαγραφής του14:40Έβρος: Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών14:27ΔΥΠΑ - ΕΦΚΑ: Πληρωμές έως τις 27 Σεπτεμβρίου σε 4,2 εκατομμύρια δικαιούχους14:13Ηράκλειο: Επιτέθηκαν με βαριοπούλα σε πατέρα και γιο14:00Χαλκιδική: Διπλός σεισμός στο Άγιον Όρος13:46Νέα Υόρκη - Ερντογάν: Εκδηλώσεις “λατρείας” κατά την υποδοχή του (βίντεο)13:32Πλαστά πτυχία: Νέα καταδίκη για 55χρονο με... περγαμηνές από το εξωτερικό13:19Κεραμέως για συντάξεις: Αύξηση 2,2% με 2,5%13:06Άσθμα: Υψηλότερος κίνδυνος για άτομα με διαβήτη12:52Κέρκυρα: Το “παρκάρισμα” του.. αιώνα (εικόνες)12:39Ουκρανία: Telegram τέλος για στρατιωτικούς και αξιωματούχους12:25Μπελέρης: Μου πρότειναν να ζητήσω άσυλο στις Βρυξέλλες, αλλά... (βίντεο)12:12Ασπρόπυργος: Τραυματίες αστυνομικοί σε καταυλισμό Ρομά11:58Superclassico: Η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε της Μπόκα Τζούνιορς11:45Ιταλία: Νεκρά παιδιά σε κατάρρευση κτηρίου (εικόνες)11:31Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα την Κυριακή11:18Σοφία Λόρεν: Αστείρευτη γοητεία ετών... 9011:04Κορυδαλλός: Τραυματίες από…καρεκλιές σε πανηγύρι (βίντεο)10:51Ανασκόπηση Μητσοτάκη για Belharra, “Σπίτι μου”, Ψηφιακό Φροντιστήριο και νέο Δικαστικό Χάρτη10:37Laver Cup Berlin: Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε στο διπλό10:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο