LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: Σήμερα 19:19 | Ανανέωση: Σήμερα 19:27

Formula 1 – GP Σινγκαπούρης: Poleman ο Λάντο Νόρις

Πρώτος στα δοκιμαστικά του Grand Prix Σινγκαπούρης ο Λάντο Νόρις. Ποιοι συμπλήρωσαν την τριάδα.

Formula 1 - Grand Prix Σιγκαμπούρης

Επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει δείξει στους τελευταίους αγώνες η McLaren, ο Λάντο Νόρις εξασφάλισε την pole position ενόψει του αυριανού (22/9) γκραν πρι της Σινγκαπούρης, 18ου αγώνα της χρονιάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα. Ο Βρετανός οδηγός σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο τρίτο και τελευταίο σκέλος των επίσημων δοκιμαστικών, το οποίο σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Κάρλος Σάινθ, που είχε ως συνέπεια να διακοπεί η διαδικασία για περίπου 15 λεπτά και τα μονοθέσια να έχουν ουσιαστικά μόνο μία ευκαιρία να καταγράψουν γρήγορο γύρο. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωτοπόρος της φετινής βαθμολογίας, Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), θα βρεθεί δίπλα στον Νόρις στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης, με τις Mercedes των Βρετανών Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ να «καταλαμβάνουν» τη δεύτερη σειρά.

Κακή μέρα είχε η Ferrari, καθώς πέραν του Σάινθ, ούτε ο Σαρλ Λεκλέρκ κατάφερε να «γράψει» χρόνο στο Q3 (ο γύρος του ακυρώθηκε για παραβίαση των ορίων της πίστας), οπότε τα δύο μονοθέσια της ιταλικής ομάδας θα ξεκινήσουν από την 9η και 10η θέση, ενώ ακόμη πιο πίσω (13ος) βρέθηκε ο Σέρχιο Πέρες με τη δεύτερη Red Bull, που αποκλείστηκε στο δεύτερο σκέλος των επίσημων δοκιμαστικών.

Σημειώνεται ότι είναι η πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και η τρίτη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες που ο Νόρις κερδίζει την pole position, όμως από αυτές τις φορές, μόνο στην Ολλανδία κατάφερε να πάρει τη νίκη στον αγώνα.

Η πρώτη δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμών για το γκραν πρι της Σινγκαπούρης:

1. Λάντο Νόρις (Μ. Βρετανία/McLaren)         1:29.525

2. Μαξ Φερστάπεν (Ολλανδία/Red Bull)         1:29.728

3. Λιούις Χάμιλτον (Μ. Βρετανία/Mercedes)    1:29.841

4. Τζορτζ Ράσελ (Μ. Βρετανία/Mercedes)       1:29.867

5. Όσκαρ Πιάστρι (Αυστραλία/McLaren)         1:29.953

6. Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία/Haas)        1:30.115

7. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία/Aston Martin)    1:30.214

8. Γιούκι Τσουνόντα (Ιαπωνία/RB)             1:30.354

 9. Σαρλ Λεκλέρκ (Μονακό/Ferrari)             --------

10. Κάρλος Σάινθ (Ισπανία/Ferrari)            --------

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Ισραηλινός βομβαρδισμός σχολείου με εκτοπισμένους (βίντεο)

Super League: Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” με 4άρα τον Βόλο

Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής ΓραμματείαςΣήμερα 21:10 | Ειδήσεις

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την εκλογή νέου προέδρου ψήφισε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση ΜητσοτάκηΣήμερα 17:39 | Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη

“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)Σήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντα με άτομα να «ξηλώνουν» τα καλώδια του σιδηροδρόμου. Αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 για τη «σιδηροδρομική αστυνομία».

Συρία: Το φωσφορικό άλας, τα λιπάσματα, η “τρίπλα” μέσω Λιβάνου και οι τεράστιες εισαγωγές στην ΕλλάδαΤρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τις εισαγωγές ορυκτών από την Συρία, τις κυρώσεις  και το "παραθυράκι" του Λιβάνου, αλλά και την καθοριστική ρωσική “παρέμβαση” που εξασφαλίζει εισροές κεφαλαίων στο καθεστώς του Άσαντ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Super League: Ο Άρης επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό22:17Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate22:04Γκόλντμαν: Ο οδικός χάρτης ΗΠΑ - Κύπρου δεν στρέφεται κατά της Τουρκίας21:51Μεταναστευτικό - Σάμος: Διαμαρτυρία λιμενικών για εξαντλητικές περιπολίες21:39Δημογραφικό: Πενταπλασιάστηκαν οι γεννήσεις από γυναίκες άνω των 40 μετά το 199021:26Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας21:12Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)20:59“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)20:45Φωτιά στη Σαλαμίνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:32Πρόληψη Καρδιακών Συμβάντων σε αθλητές20:18Πλημμύρες: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στα ρέματα της Αττικής (βίντεο)20:06Καιρός: τοπικές νεφώσεις και μπόρες την Κυριακή19:52ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα “καρφιά”19:39Formula 1 – GP Σινγκαπούρης: Poleman ο Λάντο Νόρις19:27Super League: Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” με 4άρα τον Βόλο19:14Τουρκία: Σιαμαία ενωμένα στο κεφάλι χωρίστηκαν με επιτυχία (βίντεο)19:02Στέγη - ΕΣΑμεΑ: Τα άτομα με αναπηρία αόρατα για την Πολιτεία18:49Ιωάννινα – τροχαίο: Απεγκλωβισμός μάνας και ανηλίκου από γκρεμό (εικόνες)18:35Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης εντοπίστηκε με 14 πασπαρτού κλειδιά σπιτιού... που είχε διαρρήξει λίγη ώρα πριν (εικόνες)18:22Ερντογάν - Μπάιντεν: "στον αέρα" το ραντεβού των δύο Προέδρων18:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο