LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: Σήμερα 18:40

ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα “καρφιά”

Στην Άρτα ο Κασσελάκης, στα...καρφιά η Γεροβασίλη. Πολεμικό κλίμα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ραντεβού στα..δικαστήρια για Ραγκούση - Τζάκρη.

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιάννη Τσακίρη

Την προεκλογική του εκστρατεία ξεκίνησε ο Στέφανος Κασσελάκης επιλέγοντας το «κάστρο» της Όλγας Γεροβασίλη, την Άρτα, για την πρώτη του εμφάνιση μετά την πρόταση μομφής που οδήγησε στην έκπτωση του από την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα της Κεντρικής Επιτροπής, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία της Άρτας, χαιρετούσε κόσμο, ενώ έβγαλε φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν. Η Όλγα Γεροβασίλη, που ενημερώθηκε για την επίσκεψη του στην έδρα της, σχολίασε σκωπτικά με ανάρτησή της: «Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι».

Το κλίμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι την ίδια ώρα, πολεμικό. Ο Παύλος Πολάκης και η Θοδώρα Τζάκρη ζήτησαν την επίσπευση των εκλογικών διαδικασιών, ο Νίκος Παππάς να είναι και καταστατικό το συνέδριο για να μη δοθεί «λευκή επιταγή» στον νέο πρόεδρο, ενώ δεν έλειψαν τα καρφιά εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο ίδιος ο Στέφανος φάνηκε να αποδέχεται το αποτέλεσμα, μαζεύοντας την άλλη μέρα πράγματα από το γραφείο του. Ξαφνικά, τέσσερεις μέρες μετά άρχισε να χύνεται αυτός ο ποταμός δηλητήριου. Γιατί δεν πάμε καθαρά και ξάστερα στη βάση για να ψηφίσουμε και να αποφασίσουμε ξανά;», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Νίκος Παππάς από πλευράς του είπε πως, «ακούω κουβέντες περί πραξικοπήματος, διαβάζω αθλιότητες περί χούντας. Το καταστατικό δεν προβλέπει πραξικοπήματα. Προβλέπει ότι οι ηγεσίες είναι ελεγκτέες και ανακλητές. Δεν μπορεί να ακούγονται τέτοιες κουβέντες».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είπε πως, «μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής η κατάσταση χειροτέρεψε από τον έκπτωτο πρόεδρο. Κουκουλοφόροι, εκτροπή, πραξικοπηματίες, στοχοποίηση στελεχών και νέες δολοφονίες χαρακτήρων».

Η σύγκρουση έχει ξεφύγει από κάθε όριο με τα στελέχη να δίνουν πλέον ραντεβού στην Δικαστήρια. Δακρυσμένη η Θοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε το πρωί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Γιάννη Ραγκούση για bullying εναντίον της.

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος»...το οφείλω στο παιδί μου γιατί ειλικρινά δεν έχω να του δώσω τίποτα άλλο πέρα από το καθαρό μου όνομα και αν θέλετε ένα παράδειγμα για να ζει», δήλωσε στο Mega κλαίγοντας η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε από την πλευρά του πως, «η κ.Τζάκρη, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων …».

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα – τροχαίο: Απεγκλωβισμός μάνας και ανηλίκου από γκρεμό (εικόνες)

Χολαργός: Καταδίωξη “μαϊμού” λογιστών που εξαπάτησαν 95χρονη (εικόνες)

Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής ΓραμματείαςΣήμερα 21:10 | Ειδήσεις

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την εκλογή νέου προέδρου ψήφισε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση ΜητσοτάκηΣήμερα 17:39 | Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη

“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)Σήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντα με άτομα να «ξηλώνουν» τα καλώδια του σιδηροδρόμου. Αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 για τη «σιδηροδρομική αστυνομία».

Συρία: Το φωσφορικό άλας, τα λιπάσματα, η “τρίπλα” μέσω Λιβάνου και οι τεράστιες εισαγωγές στην ΕλλάδαΤρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τις εισαγωγές ορυκτών από την Συρία, τις κυρώσεις  και το "παραθυράκι" του Λιβάνου, αλλά και την καθοριστική ρωσική “παρέμβαση” που εξασφαλίζει εισροές κεφαλαίων στο καθεστώς του Άσαντ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Super League: Ο Αστέρας “όρθιος” και με δέκα παίκτες στο Αγρίνιο22:43Φεστιβάλ ΚΝΕ - Κουτσούμπας: Εδώ θεριεύει η πεποίθηση ότι η εργατική τάξη θα τα καταφέρει22:31Super League: Ο Άρης επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό22:17Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις είπε “ναι” σε νέο debate22:04Γκόλντμαν: Ο οδικός χάρτης ΗΠΑ - Κύπρου δεν στρέφεται κατά της Τουρκίας21:51Μεταναστευτικό - Σάμος: Διαμαρτυρία λιμενικών για εξαντλητικές περιπολίες21:39Δημογραφικό: Πενταπλασιάστηκαν οι γεννήσεις από γυναίκες άνω των 40 μετά το 199021:26Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας21:12Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)20:59“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)20:45Φωτιά στη Σαλαμίνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:32Πρόληψη Καρδιακών Συμβάντων σε αθλητές20:18Πλημμύρες: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στα ρέματα της Αττικής (βίντεο)20:06Καιρός: τοπικές νεφώσεις και μπόρες την Κυριακή19:52ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα “καρφιά”19:39Formula 1 – GP Σινγκαπούρης: Poleman ο Λάντο Νόρις19:27Super League: Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” με 4άρα τον Βόλο19:14Τουρκία: Σιαμαία ενωμένα στο κεφάλι χωρίστηκαν με επιτυχία (βίντεο)19:02Στέγη - ΕΣΑμεΑ: Τα άτομα με αναπηρία αόρατα για την Πολιτεία18:49Ιωάννινα – τροχαίο: Απεγκλωβισμός μάνας και ανηλίκου από γκρεμό (εικόνες)18:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο