LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Σήμερα 17:58

Ιωάννινα – τροχαίο: Απεγκλωβισμός μάνας και ανηλίκου από γκρεμό (εικόνες)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στα Ιωάννινα, όπου μία γυναίκα με το ανήλικο παιδί της βρέθηκαν στον γκρεμό.

Διάσωση - γκρεμός - Γιάννενα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου έξω από τα Ιωάννινα, στη διασταύρωση μετά τις Λιγκιάδες, όταν το όχημα μίας γυναίκας εξετράπη κι έπεσε σε γκρεμό.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 15:00, όταν από άγνωστες αιτίες, το αυτοκίνητο της γυναίκας, στο οποίο επέβαινε με το ανήλικο παιδί της, βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε σε πλαγιά με δέντρα.

Διάσωση - γκρεμός - Γιάννενα

Διάσωση - γκρεμός - Γιάννενα

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις και αφού έκοψαν δέντρα, κατέβηκαν με σχοινιά και απεγκλώβισαν το παιδί και τη μητέρα του.

Διάσωση - γκρεμός - Γιάννενα

Στο δρόμο τους περίμενες ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Ιωαννίνων δυνάμεις της οποίας βρέθηκαν στο σημείο.

Πηγή: episus-tv-news.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Ισραηλινός βομβαρδισμός σχολείου με εκτοπισμένους (βίντεο)

Χολαργός: Καταδίωξη “μαϊμού” λογιστών που εξαπάτησαν 95χρονη (εικόνες)

Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση ΜητσοτάκηΣήμερα 17:39 | Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα “καρφιά”Σήμερα 18:40 | Ειδήσεις

Στην Άρτα ο Κασσελάκης, στα...καρφιά η Γεροβασίλη. Πολεμικό κλίμα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ραντεβού στα..δικαστήρια για Ραγκούση - Τζάκρη.

“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)Σήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντα με άτομα να «ξηλώνουν» τα καλώδια του σιδηροδρόμου. Αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1 για τη «σιδηροδρομική αστυνομία».

Συρία: Το φωσφορικό άλας, τα λιπάσματα, η “τρίπλα” μέσω Λιβάνου και οι τεράστιες εισαγωγές στην ΕλλάδαΤρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τις εισαγωγές ορυκτών από την Συρία, τις κυρώσεις  και το "παραθυράκι" του Λιβάνου, αλλά και την καθοριστική ρωσική “παρέμβαση” που εξασφαλίζει εισροές κεφαλαίων στο καθεστώς του Άσαντ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)20:59“Σιδηροδρομική αστυνομία” θα ζητηθεί για τις κλοπές στο δίκτυο του ΟΣΕ (βίντεο)20:45Φωτιά στη Σαλαμίνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:32Πρόληψη Καρδιακών Συμβάντων σε αθλητές20:18Πλημμύρες: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στα ρέματα της Αττικής (βίντεο)20:06Καιρός: τοπικές νεφώσεις και μπόρες την Κυριακή19:52ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα “καρφιά”19:39Formula 1 – GP Σινγκαπούρης: Poleman ο Λάντο Νόρις19:27Super League: Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” με 4άρα τον Βόλο19:14Τουρκία: Σιαμαία ενωμένα στο κεφάλι χωρίστηκαν με επιτυχία (βίντεο)19:02Στέγη - ΕΣΑμεΑ: Τα άτομα με αναπηρία αόρατα για την Πολιτεία18:49Ιωάννινα – τροχαίο: Απεγκλωβισμός μάνας και ανηλίκου από γκρεμό (εικόνες)18:35Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης εντοπίστηκε με 14 πασπαρτού κλειδιά σπιτιού... που είχε διαρρήξει λίγη ώρα πριν (εικόνες)18:22Ερντογάν - Μπάιντεν: "στον αέρα" το ραντεβού των δύο Προέδρων18:08ΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση Μητσοτάκη17:54Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος17:41Panic button: Η ποινή στον άνδρα που “τρύπωσε” σε σπίτι και απειλούσε την μάνα των παιδιών του17:28Κατεχόμενα - Τουρκία: Θα διαχειριζόμαστε και την “Γαλάζια Πατρίδα” με το κέντρο παρακολούθησης πλοίων 17:14Γάζα: Ισραηλινός βομβαρδισμός σχολείου με εκτοπισμένους (βίντεο)17:00Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου16:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο