LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΥγείαΔημοσίευση: Σήμερα 17:05

Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Σειρά δράσεων έχει αναλάβει ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα τρωκτικά στην πλατεία Συντάγματος.

αρουραίος

Σε σειρά ενεργειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος πού προέκυψε από την παρουσία τρωκτικών στην πλατεία Συντάγματος, έχει προβεί ο δήμος Αθηναίων, τονίζεται σε ανακοίνωση-απάντηση του, στα δημοσιεύματα περί ύπαρξης ποντικιών στην πλατεία.

Επιπλέον ο Δήμος επισημαίνει ότι "η πλατεία Συντάγματος παρακολουθείται συνεχώς από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, εφαρμόζοντας εγκαίρως όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την καταπολέμηση των τρωκτικών στον αστικό ιστό".

Ειδικότερα και σύμφωνα με το Γραφείο Απεντομώσεων Χώρων της Διεύθυνσης Πρασίνου & Αστικής Πανίδας, τις τελευταίες 10 ημέρες, πραγματοποιήθηκαν οι εξής ενέργειες:

  • 13-09-2024: Μυοκτονία με τοποθέτηση δολωμάτων σε δολωματικούς σταθμούς στα κλειστά καφέ.
  • 16-09-2024: Μυοκτονία με τοποθέτηση δολωμάτων στα φρεάτια περιμετρικά της πλατείας.
  • 19-09-2024: Εντοπισμός και σφράγιση πιθανών εισόδων φωλεών τρωκτικών εντός των παρτεριών, με ταυτόχρονη τοποθέτηση δολωμάτων.
  • 20-09-2024: Έλεγχος και επαναδόλωση στους δολωματικούς σταθμούς στα κλειστά καφέ.

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Ισραηλινός βομβαρδισμός σχολείου με εκτοπισμένους (βίντεο)

Χολαργός: Καταδίωξη “μαϊμού” λογιστών που εξαπάτησαν 95χρονη (εικόνες)

Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση ΜητσοτάκηΣήμερα 17:39 | Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα “καρφιά”Σήμερα 18:40 | Ειδήσεις

Στην Άρτα ο Κασσελάκης, στα...καρφιά η Γεροβασίλη. Πολεμικό κλίμα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και ραντεβού στα..δικαστήρια για Ραγκούση - Τζάκρη.

Ηλεκτρική Διασύνδεση: Ελλάδα - Κύπρος υπέγραψαν το Πλαίσιο ΚατανόησηςΣήμερα 14:38 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με το πλαίσιο και τις σχετικές αποφάσεις των Ρυθμιστικών Αρχών των δύο χωρών, το έργο αναμένεται να επανεκκινήσει στις αμέσως επόμενες μέρες

Συρία: Το φωσφορικό άλας, τα λιπάσματα, η “τρίπλα” μέσω Λιβάνου και οι τεράστιες εισαγωγές στην ΕλλάδαΤρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 13:57 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τις εισαγωγές ορυκτών από την Συρία, τις κυρώσεις  και το "παραθυράκι" του Λιβάνου, αλλά και την καθοριστική ρωσική “παρέμβαση” που εξασφαλίζει εισροές κεφαλαίων στο καθεστώς του Άσαντ. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στη Σαλαμίνα - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:32Πρόληψη Καρδιακών Συμβάντων σε αθλητές20:18Πλημμύρες: Αυτοψία του ΑΝΤ1 στα ρέματα της Αττικής (βίντεο)20:06Καιρός: τοπικές νεφώσεις και μπόρες την Κυριακή19:52ΣΥΡΙΖΑ: Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τα “καρφιά”19:39Formula 1 – GP Σινγκαπούρης: Poleman ο Λάντο Νόρις19:27Super League: Ο ΠΑΟΚ “διέλυσε” με 4άρα τον Βόλο19:14Τουρκία: Σιαμαία ενωμένα στο κεφάλι χωρίστηκαν με επιτυχία (βίντεο)19:02Στέγη - ΕΣΑμεΑ: Τα άτομα με αναπηρία αόρατα για την Πολιτεία18:49Ιωάννινα – τροχαίο: Απεγκλωβισμός μάνας και ανηλίκου από γκρεμό (εικόνες)18:35Άγιος Παντελεήμονας: Κλέφτης εντοπίστηκε με 14 πασπαρτού κλειδιά σπιτιού... που είχε διαρρήξει λίγη ώρα πριν (εικόνες)18:22Ερντογάν - Μπάιντεν: "στον αέρα" το ραντεβού των δύο Προέδρων18:08ΝΔ - Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή από την ΚΟ με εισήγηση Μητσοτάκη17:54Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος17:41Panic button: Η ποινή στον άνδρα που “τρύπωσε” σε σπίτι και απειλούσε την μάνα των παιδιών του17:28Κατεχόμενα - Τουρκία: Θα διαχειριζόμαστε και την “Γαλάζια Πατρίδα” με το κέντρο παρακολούθησης πλοίων 17:14Γάζα: Ισραηλινός βομβαρδισμός σχολείου με εκτοπισμένους (βίντεο)17:00Missing Alert για την εξαφάνιση 13χρονου16:47Χολαργός: Καταδίωξη “μαϊμού” λογιστών που εξαπάτησαν 95χρονη (εικόνες)16:33Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Παπαστεφανάκης16:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο