LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: Χθες 23:44

TikToker ισχυρίζεται ότι η ζωή σταμάτησε το 2020: “Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν είναι καν πραγματικός” (βίντεο)

Viral έγινε το βίντεο στο οποίο ένας τικ τόκερ ισχυρίζεται ότι ή ζωή από το 2020 και μετά δεν είναι πραγματική.

Tik Tok

«Η ζωή δεν είναι πραγματική από το 2020», ισχυρίζεται ένας TikToker και ταράζει τα νερά. Σε βίντεο, που έχει αναρτήσει στη γνωστή πλατφόρμα, ο Mike Mancusi αναφέρει ότι η ζωή σταμάτησε πριν τέσσερα χρόνια, αναλύει τη θεωρία του και, μαλίστα, βρίσκει αρκετούς αποδέκτες.

Όπως λέει στο σύντομο κλιπ, δεν ζούμε πια στην πραγματικότητα. «Το 2020, τα τηλέφωνα και ο ψηφιακός κόσμος έβαλαν τέλος στον φυσικό μας κόσμο. Ζούμε σε ένα ψηφιακό κόσμο που δεν είναι καν πραγματικός. Ασχολούμαστε μόνο με προβλήματα που βρίσκονται εντός του κύκλου επιρροής μας», σημειώνει και τονίζει πως η ζωή μας είναι όπως σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

«Δεν ζούμε πλέον ουσιαστικά τη ζωή στον φυσικό μας χώρο. Ζούμε τη ζωή μέσω του τηλεφώνου»

«Είμαστε ακόμα οργανικά όντα και ο εγκέφαλός μας έχει συνδεθεί πλήρως με αυτή την τεχνητή συσκευή. Δεν είμαστε ακόμη cyborg. Το γεγονός ότι η ύπαρξή μας είναι συνδεδεμένη με αυτό το κομμάτι της τεχνολογίας είναι απαίσιο. Ακόμη και σε καταστάσεις όπου ζούμε πραγματικά τη ζωή, όταν ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα μας, όταν πηγαίνουμε ταξίδι, όταν κάνουμε διακοπές, εξακολουθούμε να είμαστε εγκλωβισμένοι στον ίδιο κύκλο ανθυγιεινών συμπεριφορών», συνεχίζει.

Επίσης, κάνει ειδική μνεία στα κινητά τηλέφωνα και στα social media, λέγοντας ότι «δεν ζούμε πλέον ουσιαστικά τη ζωή στον φυσικό μας χώρο. Ζούμε τη ζωή μέσω του τηλεφώνου. Αυτός είναι ο λόγος που η ζωή δεν μοιάζει με την πραγματικότητα διότι δεν είμαστε πια στην πραγματικότητα».

Μάλιστα, ο ίδιος συμβουλεύει τους ακολούθους του να απενεργοποιήσουν το κινητό τους, ώστε να οδηγηθούν πίσω στον φυσικό τους χώρο, να εστιάσουν στα πράγματα που βρίσκονται μπροστά τους και να χαρούν με αυτά.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,6 εκατομμύρια προβολές, 245.000 likes και 6.600 σχόλια, με άλλους χρήστες να συμφωνούν με τα λεγόμενά του και άλλους να κάνουν χιούμορ.

«Ζούμε στο διαδίκτυο, δεν είμαστε παρόντες στη ζωή μας και δεν είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον, δεν κάνουμε όνειρα γι’ αυτό», «Ονομάζεται ‘Η εποχή του Υδροχόου’ και ξεκίνησε το 2020», «Θέλω επιστροφή των χρημάτων που έχω ξοδέψει τα τελευταία 4 χρόνια», «Αυτά τα τελευταία 4 χρόνια ήταν ένας εφιάλτης», «Η ζωή χωρίζεται στο πριν το 2020 και μετά το 2020», «Ζούμε σε μία προσομοίωση», σχολίασαν μεταξύ άλλων οι χρήστες.

@mikemancusi Life hasnt felt like reality since 2020 #existentialcrisis#existentialism#existential#2020#technology#millennials#millennial? original sound - Mike Mancusi

Ειδήσεις σήμερα:

Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)

Πτήση τρόμου στην Κολομβία: “Παναγία μου, θα πεθάνουμε” (βίντεο)

Βόρεια Ελλάδα: Καθηγητής Πανεπιστημίου εκβίαζε ερευνητές προγραμμάτων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)Χθες 17:41 | Ειδήσεις

Ο Μαρκ Πολυμερόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Μαρία Σαράφογλου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)Χθες 20:03 | Ειδήσεις

Την λήψη άμεσων μέτρων ζητούν οι κάτοικοι γύρω από τους τέσσερις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική, καθώς όπως λένε, κυριαρχεί η εγκληματικότητα.

Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια τουΧθες 18:31 | Ειδήσεις

Ενώ αρχικά ομολόγησε τις πράξεις του, μετά αυτοδιαψεύστηκε και στη συνέχεια τα έριξε όλα στο ποτό, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδραΧθες 22:34 | Ειδήσεις

Ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε μαζί με τη γυναίκα του, έχασε τον έλεγχο του κι έπεσε σε χαράδρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
TikToker ισχυρίζεται ότι η ζωή σταμάτησε το 2020: “Ζούμε σε έναν κόσμο που δεν είναι καν πραγματικός” (βίντεο)23:59Iron Maiden: Παγκόσμια περιοδεία για τα 50 χρόνια από την ίδρυση τους23:46Φωτογράφος διαζυγίων: Το νέο επάγγελμα που ξεκίνησε από την Κίνα 23:34Τροχαίο δυστύχημα στο Πήλιο: Αυτοκίνητο με 2 επιβάτες, έπεσε σε χαράδρα23:21Φωτιές σε Σάμο και Κάρπαθο (εικόνες) 23:09Καρκίνος του προστάτη: Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι άνδρες για τη νόσο22:56Super League: Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη πριν την Ευρώπη22:44Απάτη: 40000 ευρώ από την Πάτρα κατέληξαν στις Σέρρες22:33ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 27 Σεπτεμβρίου22:21Ισραήλ - Λίβανος: Η εκκληση του ΟΗΕ και η απάντηση Νετανιάχου22:10Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Του έχει πάρει… τον αέρα21:57Πτήση τρόμου στην Κολομβία: “Παναγία μου, θα πεθάνουμε” (βίντεο)21:43Καιρός: Σάββατο με συννεφιές, βροχές και καταιγίδες21:30Βόρεια Ελλάδα: Καθηγητής Πανεπιστημίου εκβίαζε ερευνητές προγραμμάτων21:18Hellenic Train: Πότε επανέρχονται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στη διαδρομή Κιάτο - Αίγιο - Κιάτο21:05Κατσούρης: “Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετούσαν σε κρίσιμα πόστα πρέπει να τιμωρηθούν”, λέει στον ΑΝΤ1 ο αδελφός του (βίντεο)20:51Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 1100 τροχαίες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε μια μέρα20:38Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)20:24ΕΕΣ – Ηρώδειο: Συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη (εικόνες)20:11Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο