LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: Σήμερα 16:11

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος, Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε στις 2 βασικές παραμέτρους που θα περιλαμβάνονται στην τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Σπίτια

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε δήλωση του από το περιστύλιο της Βουλής, ανέφερε ότι το κόμμα του, καταθέτει τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταργήσει κάθε προστασία δανειολήπτη. Η πλειοψηφία έχει υπερψηφίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει την επόμενη εβδομάδα τροπολογία και ζητά:

Πρώτον, το προϊόν του εξωδικαστικού συμβιβασμού να είναι υποχρεωτικό για τον δανειστή σε ό,τι αφορά τους ευάλωτους δανειολήπτες. Τα κριτήρια για τους ευάλωτους να διευρυνθούν.

Δεύτερον, να επανέλθει το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας με την οριστική υποβολή της αίτησης. Τα προοδευτικά κόμματα, αλλά και οι διαμαρτυρόμενοι συντηρητικοί ας τοποθετηθούν», υπογράμμισε στη δήλωση του ο κ. Παππάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)Σήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Ο Μαρκ Πολυμερόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Μαρία Σαράφογλου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)Σήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Την λήψη άμεσων μέτρων ζητούν οι κάτοικοι γύρω από τους τέσσερις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική, καθώς όπως λένε, κυριαρχεί η εγκληματικότητα.

Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια τουΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Ενώ αρχικά ομολόγησε τις πράξεις του, μετά αυτοδιαψεύστηκε και στη συνέχεια τα έριξε όλα στο ποτό, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

Χαλκιδική - Λούνα παρκ: “Καταπέλτης” το πόρισμα του πραγματογνώμονα (εικόνες)Σήμερα 16:41 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τμήματα από το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το ττραγικό δυστύχημα στο λούνα πασκ στην Χαλκιδική.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)20:24ΕΕΣ – Ηρώδειο: Συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη (εικόνες)20:11Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 19:59Πρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)19:45Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)19:31Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια του19:18Laver Cup Berlin 2024: Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Κοκκινάκη19:04Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα18:51Λίβανος - Φονική ισραηλινή αεροπορική επιδρομή: Ισχυρισμοί για νεκρό ηγετικό στέλεχος της Χεζμπολάχ (εικόνες)18:38Ιταλία: Συνελήφθη η φοιτήτρια που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε τα νεογέννητα παιδιά της18:24ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας18:11Φωτιά στον Ασπρόπυργο17:58Χαλκιδική - Λούνα παρκ: “Καταπέλτης” το πόρισμα του πραγματογνώμονα (εικόνες)17:45Χάρις σε Όπρα Γιούνφρι: Αν κάποιος εισβάλει σπίτι μου θα τον πυροβολήσω17:31Grand Prix Σιγκαπούρης: Live μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ANT1+17:17Γκιουλέρ: Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο17:04Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής16:50Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο - Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο16:36Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να παραλάβουν τα αυτοκόλλητα του POS16:23Έκθεση Κομισιόν για φοροδιαφυγή - Μητσοτάκης: Αλλαγές που έλεγαν πως “στην Ελλάδα δεν γίνονται”, τελικά γίνονται!16:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο