LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: Σήμερα 15:21

14ο Athens Sustainability Forum 2024: Ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη

Η SOFTONE Global Sustain διοργανώνει το 14ο Athens Sustainability Forum 2024, όπου θα δοθεί έμβαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Athens Sustainability Forum 2024

Η SOFTONE Global Sustain διοργανώνει στις 4 Οκτωβρίου 2024 το 14ο Athens Sustainability Forum 2024 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 118 54 Αθήνα).

Το φετινό συνέδριο επικεντρώνεται στην τεχνολογία, την καινοτομία, και τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το ρόλο τους στην υποστήριξη της ενσωμάτωσης αρχών και πρακτικών ESG/Sustainability σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επιχειρηματικοί ηγέτες μαζί με επιλεγμένους εκπροσώπους από θεσμικούς φορείς, επενδυτές και σημαντικούς κοινωνικούς εταίρους θα συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις, προκλήσεις και ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός δυναμικού, εξωστρεφούς και βιώσιμου οικοσυστήματος στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Athens Sustainability Forum 2024

Η τεχνολογία, η καινοτομία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχουν κεντρικό ρόλο στη φετινή θεματολογία, με ιδιαίτερη έμφαση στις εξειδικευμένες λύσεις και τα εργαλεία που διευκολύνουν την ενσωμάτωση των αρχών ESG και της βιωσιμότητας στις επιχειρηματικές πρακτικές.

Συγκεκριμένα, θα συζητηθούν θέματα όπως η συλλογή, χρήση και διαχείριση δεδομένων για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής επίδοσης, η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης για την ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης, και οι ψηφιακές πλατφόρμες που υποστηρίζουν τη διαφάνεια και την κοινωνική υπευθυνότητα και τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sustainabilityforum.gr 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)Σήμερα 15:04 | Ειδήσεις

Η Χεζμπολάχ, εξαπέλυσε επίθεση στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ. Τι αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σε ανακοίνωσή του.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟΣήμερα 15:22 | Ειδήσεις

Η επιστολή παραίτησής της και η απάντηση του Νίκου Παππά. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Χαλκιδική - Λούνα παρκ: “Καταπέλτης” το πόρισμα του πραγματογνώμονα (εικόνες)Σήμερα 16:41 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τμήματα από το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το ττραγικό δυστύχημα στο λούνα πασκ στην Χαλκιδική.

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)Σήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον Γιώργο Τσιούλο, τον Εύζωνα που συγκίνησε με τα δάκρυά του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Συνελήφθη η φοιτήτρια που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε τα νεογέννητα παιδιά της18:24ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας18:11Φωτιά στον Ασπρόπυργο17:58Χαλκιδική - Λούνα παρκ: “Καταπέλτης” το πόρισμα του πραγματογνώμονα (εικόνες)17:45Χάρις σε Όπρα Γιούνφρι: Αν κάποιος εισβάλει σπίτι μου θα τον πυροβολήσω17:31Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 17:17Γκιουλέρ: Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο17:04Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής16:50Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο - Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο16:36Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να παραλάβουν τα αυτοκόλλητα του POS16:23Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)16:1114ο Athens Sustainability Forum 2024: Ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη15:58Εξοπλιστικά - Παπαντωνίου: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό15:49Μέση Ανατολή: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε με ρουκέτες στο Ισραήλ (εικόνες)15:36ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ15:25ΑΕΚ: Ο Μαρσιάλ “έβαλε ζώνη” για... κούρσες (βίντεο)15:12Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο14:59Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)14:46Ρέματα - Χαρδαλιάς: Η Αττική δεν ειναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες (εικόνες)14:32ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα14:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο