LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Σήμερα 13:06

Ιταλία: Συνελήφθη η φοιτήτρια που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε τα νεογέννητα παιδιά της

Η εισαγγελία εξετάζει το ενδεχόμενο ύπαρξης συνένοχου που να βοήθησε τη φοιτήτρια στην αποτρόπαια πράξη της. Πώς αποδείχθηκε η ενοχή της νεαρής γυναίκας.

Μωρό - Νοσοκομείο - Βρέφος

(εικόνα αρχειου)

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, η εικοσιτριάχρονη φοιτήτρια η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της, έξω από την Πάρμα της Βόρειας Ιταλίας.

Η γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία και απόκρυψη πτωμάτων. Η καθοριστική απόδειξη για να της απαγγελθούν οι κατηγορίες, προήλθε από τεστ DNA, στο οποίο υποβλήθηκε η φερόμενη ως παιδοκτόνος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, γέννησε και δολοφόνησε το πρώτο παιδί πριν από ένα χρόνο ενώ η δολοφονία του δεύτερου παιδιού ανακαλύφθηκε από τους καραμπινιέρους στις 8 Αυγούστου φέτος -- τα είχε βάλει σε πλαστικές σακούλες και τα είχε θάψει στον κήπο της οικογενειακής της μεζονέτας, στο Τραβερσέτολο, κοντά στην Πάρμα.

Μωρό - Νοσοκομείο - Βρέφος

Δεν γνώριζαν ότι ήταν έγκυος ούτε οι γονείς της, ούτε ο αρραβωνιαστικός της, επίσης είκοσι τριών ετών. "Επιτέλους " σχολίασε η μητέρα του νέου, όταν πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης της νεαρής γυναίκας.

Οι εισαγγελείς τώρα θέλουν να εξακριβώσουν αν πράγματι δεν υπάρχει κανένας συνένοχος που, άμεσα ή έμμεσα, μπορεί να βοήθησε την φοιτήτρια, πρωταγωνίστρια της φρικιαστικής αυτής ιστορίας.

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη

Ακρίτα: Η ανάρτησή της για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ και η... πισίνα

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)Σήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Ο Μαρκ Πολυμερόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Μαρία Σαράφογλου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)Σήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Την λήψη άμεσων μέτρων ζητούν οι κάτοικοι γύρω από τους τέσσερις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική, καθώς όπως λένε, κυριαρχεί η εγκληματικότητα.

Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια τουΣήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Ενώ αρχικά ομολόγησε τις πράξεις του, μετά αυτοδιαψεύστηκε και στη συνέχεια τα έριξε όλα στο ποτό, χωρίς όμως να πείσει το δικαστήριο.

Χαλκιδική - Λούνα παρκ: “Καταπέλτης” το πόρισμα του πραγματογνώμονα (εικόνες)Σήμερα 16:41 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει τμήματα από το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το ττραγικό δυστύχημα στο λούνα πασκ στην Χαλκιδική.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καταυλισμοί Ρομά: Η κάμερα του ΑΝΤ1 καταγράφει τις παράνομες συναλλαγές (βίντεο)20:24ΕΕΣ – Ηρώδειο: Συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη (εικόνες)20:11Weekenders: Αύριο η πρεμιέρα στις 8:50 στον ΑΝΤ1 19:59Πρώην πράκτορας της CIA στον ΑΝΤ1: Έτσι έστησε το Ισραήλ την επίθεση με τους βομβητές (βίντεο)19:45Ιταλία: Τουρίστρια πέθανε από άγαλμα που έπεσε στο κεφάλι της (βίντεο)19:31Ηράκλειο: 19 χρόνια κάθειρξη στον παππού που κακοποιούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια του19:18Laver Cup Berlin 2024: Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Κοκκινάκη19:04Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα18:51Λίβανος - Φονική ισραηλινή αεροπορική επιδρομή: Ισχυρισμοί για νεκρό ηγετικό στέλεχος της Χεζμπολάχ (εικόνες)18:38Ιταλία: Συνελήφθη η φοιτήτρια που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε τα νεογέννητα παιδιά της18:24ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας18:11Φωτιά στον Ασπρόπυργο17:58Χαλκιδική - Λούνα παρκ: “Καταπέλτης” το πόρισμα του πραγματογνώμονα (εικόνες)17:45Χάρις σε Όπρα Γιούνφρι: Αν κάποιος εισβάλει σπίτι μου θα τον πυροβολήσω17:31Grand Prix Σιγκαπούρης: Live μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ANT1+17:17Γκιουλέρ: Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην Κύπρο17:04Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής16:50Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο - Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο16:36Οι οδηγοί ταξί αρνούνται να παραλάβουν τα αυτοκόλλητα του POS16:23Έκθεση Κομισιόν για φοροδιαφυγή - Μητσοτάκης: Αλλαγές που έλεγαν πως “στην Ελλάδα δεν γίνονται”, τελικά γίνονται!16:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο